Şikayet/İhbar Hattı

degistiriLdi

Siyaset bölümüne yapmıştım bu şikayet için burasının daha uygun olacağını düşünerek buraya yapıyorum

2a5195.jpg

1001Design bir mesajından dolayı Pastella yı doğal olarak şikayet etmiş. Ancak şikayet ederken kendiside Pastella ya aynı şekilde hakarette bunlunmuş

Benzer bir durumu daha önce RS21 isimli üye yapmış ve kurallar gereği cezalandırılmış

Aynı yöntemin benzer şekilde hakaret eden 1001Design e de uygulanması gerekir

aksi takdirde kuralların kişilre göre değiştiği anlamı çıkar ki buda "herkse eşit ve objektif bir şekilde davranıyoruz diyen hackhell e yakışmaz

Şikayet ederken usluba dikkat etmiyorsunuz RS21..

Üyeyi hakaret etti diye şikayet ediyorsunuz ama şikayetinize güzel başlamışken sonunda sizde hakaret ederek haklı olduğunuzu düşünsek bile kendizi haksız duruma düşürüyorsunuz..

Her ne kadar onun size veya diğer üyelere hakaret hakkı yoksa sizinde ona utanmaz demeye hakkınız yok..

Şikayetinizi değerlendirirken bunu da göz önünde bulundurup değerlendirme yapacağımızı bilmenizi isterim..

şikayet ederken hakaret etmek bölüm kurallarına aykırdır. gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Forumu takip edin lütfen.. Gereken yönetim tarafından değerlendirilmiştir..
Arkadaşımız ve şikayet ettiği kişi uyarı olarak birer gün ceza almış ve cezaları dolmuştur..

Gereksiz bir şikayet oldu...!

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi-293.html

Görüldüğü gibi Rs21 isimli üye bu şekilde ceza almış

Siyaset bölümüne yapmıştım bu şikayet için burasının daha uygun olacağını düşünerek buraya yapıyorum

2a5195.jpg

1001Design bir mesajından dolayı Pastella yı doğal olarak şikayet etmiş. Ancak şikayet ederken kendiside Pastella ya aynı şekilde hakarette bunlunmuş

Benzer bir durumu daha önce RS21 isimli üye yapmış ve kurallar gereği cezalandırılmış

Aynı yöntemin benzer şekilde hakaret eden 1001Design e de uygulanması gerekir

aksi takdirde kuralların kişilre göre değiştiği anlamı çıkar ki buda "herkse eşit ve objektif bir şekilde davranıyoruz diyen hackhell e yakışmaz

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi-293.html

Görüldüğü gibi Rs21 isimli üye bu şekilde ceza almış

her kişi ceza alacak diye bir kaide yok. şimdi uyarırız bir daha tekrarlanmaz :goz:

her kişi ceza alacak diye bir kaide yok. şimdi uyarırız bir daha tekrarlanmaz :goz:

insanlara herzaman ikinci bir şansın verilmesinden yanayım. lakin esctasy nin ifadelerinden öğrendiğimize göre Rs21 üye ye bu konuda herhangi bir uyarı yapılmadan direkt ceza verilmiş

Benim burdaki amacım yöentici sıfatı taşıyan bazı arkadaşlarının yöneticilik sıfatlarından aldıkları cesaretle gayet rahat bir şekilde üyelere hakaret etme haklarını kendilerinde görmelerini ve bunun yanlışlığını dile getirnekti.

demekki forumda herkes eşit ama bazıları daha eşit

sanırım mesle gayet net bir şekilde anlaşıldı.en azından benim açımdam.

iyi forumlar

insanlara herzaman ikinci bir şansın verilmesinden yanayım. lakin esctasy nin ifadelerinden öğrendiğimize göre Rs21 üye ye bu konuda herhangi bir uyarı yapılmadan direkt ceza verilmiş

Benim burdaki amacım yöentici sıfatı taşıyan bazı arkadaşlarının yöneticilik sıfatlarından aldıkları cesaretle gayet rahat bir şekilde üyelere hakaret etme haklarını kendilerinde görmelerini ve bunun yanlışlığını dile getirnekti.

demekki forumda herkes eşit ama bazıları daha eşit

sanırım mesle gayet net bir şekilde anlaşıldı.en azından benim açımdam.

iyi forumlar

Yönetici arkadasımız uyarılacak diyorum üstünü kapatmaya calısmıyorum ama sen hala yöneticiler daha eşit gibi basit bir çıkarım yapmışsın.
Birisinde belli bir önyargı oluşmuşsa olmayan şeyleri bile varmış gibi dile getirebiliyor.
Sende bunu görüyorum.
Elbette ki foruma hiçbir katkısı olmamıs birisiyle, birçok şey katmış birisine karşı tutunalacak tutum arasında farklılıklar olacaktır.
Bu gerçeği kabul etmiyorsan, biz daha fazla tartışmayalım aynı konu üzerinde dönüp dururuz.

Yönetici arkadasımız uyarılacak diyorum üstünü kapatmaya calısmıyorum ama sen hala yöneticiler daha eşit gibi basit bir çıkarım yapmışsın.
Birisinde belli bir önyargı oluşmuşsa olmayan şeyleri bile varmış gibi dile getirebiliyor.
Sende bunu görüyorum.
Elbette ki foruma hiçbir katkısı olmamıs birisiyle, birçok şey katmış birisine karşı tutunalacak tutum arasında farklılıklar olacaktır.
Bu gerçeği kabul etmiyorsan, biz daha fazla tartışmayalım aynı konu üzerinde dönüp dururuz.

neyse son olarak yazıyorum ve diyorum ki olanı olmayanı ben gösterdim. Ha bu olay ilk olmadığı için ben böyle bir şikayette bulundum.

şunu çok iyi biliyorum ki bir çok üye bu durumdaan hoşnut değil ama şikayet etmiyor çünkü bir şey çıkmayacağını biliyor

ayrıca tabiki foruma katkısı olanla olmayan aynı kefeye konamaz zaten konmadığı içinde birileri yönetici oluyor.

Sorun şu: Bazı yönetici arkadaşlar bu sıfatlarından aldıkları cesaretle hakaret etme konusunda gayet rahat davranabiliyorlar.Ben sırf bu yüzden forumdan ayrılanları biliyorum

Foruma katkı yapıyorum diye başkalarına hakaret etme hakkını kimse kendisinde göremez

bunun foruma katkıyla bir alakası yok

Benim söyleyeceklerim bukadar umarım birdaha bu tip yanlışlar tekrarlanmaz

http://www.hackhell.com/islam-ve-insan/661702-buyuk-gunahlar.html#post4971429

innuendo tarafından mesajlarımın hepsi silinmiş.Hakaret içerikli mesajlar silinmiştir demiş altına.Mesajlarımda hakaret yoktu.

http://www.hackhell.com/islam-ve-insan/661702-buyuk-gunahlar.html#post4970793

burda oscs bazı sorular sormuş bende bildiğim kadarıyla cevap vermiştim.Mesela o dönemde resimler tapınma amacıyla yapıldığı için resim yapmak yasaktır denmiştir,ama tapınma amacıyla yapılmazsa serbesttir şeklinde yorum yapmıştım.[bu yorum hakaret içeriyormuş,benimmi hakaret anlayışım farklı yoksa? ] Konuyla alakasız mesajlar silinmiştir demiş.Ben oscs nin sorularına cevap vermiştim,benim mesajlarım silinmiş..Yani cevaplar silinince sadece sorular kalmış ve şuanda konuya bakınca "oscs" -haşa- islamda hatalar bulmuş ve de bu hatalara kimse cevap verememiş, gibi gözüküyor..

"innuendo" sadece benim mesajlarımı silmesinin sebebini öğrenmek istiyorum.Anladığım kadarıyla keyfiyetten silinmiş mesajlarım.Moderatorların kafasına göre mesaj silme yetkisinin olduğunu bilmiyordum.Eğer böyle bir yetkileri yoksa mesaj silerken tarafsız ve kendi duygularını katmadan düşünmelerini istiyorum..

http://www.hackhell.com/islam-ve-insan/661702-buyuk-gunahlar.html#post4971429

innuendo tarafından mesajlarımın hepsi silinmiş.Hakaret içerikli mesajlar silinmiştir demiş altına.Mesajlarımda hakaret yoktu.

http://www.hackhell.com/islam-ve-insan/661702-buyuk-gunahlar.html#post4970793

burda oscs bazı sorular sormuş bende bildiğim kadarıyla cevap vermiştim.Mesela o dönemde resimler tapınma amacıyla yapıldığı için resim yapmak yasaktır denmiştir,ama tapınma amacıyla yapılmazsa serbesttir şeklinde yorum yapmıştım.[bu yorum hakaret içeriyormuş,benimmi hakaret anlayışım farklı yoksa? ] Konuyla alakasız mesajlar silinmiştir demiş.Ben oscs nin sorularına cevap vermiştim,benim mesajlarım silinmiş..Yani cevaplar silinince sadece sorular kalmış ve şuanda konuya bakınca "oscs" -haşa- islamda hatalar bulmuş ve de bu hatalara kimse cevap verememiş, gibi gözüküyor..

"innuendo" sadece benim mesajlarımı silmesinin sebebini öğrenmek istiyorum.Anladığım kadarıyla keyfiyetten silinmiş mesajlarım.Moderatorların kafasına göre mesaj silme yetkisinin olduğunu bilmiyordum.Eğer böyle bir yetkileri yoksa mesaj silerken tarafsız ve kendi duygularını katmadan düşünmelerini istiyorum..

silinen msjLarı gördüm RainX... innuendo acıklamasında ne kadar gercek olup olmadıqını en yaqın müftülüqe sorabilirsiniz demiş.. size yazılanı bu...

hakaret içerin bashka msj vardı onu da ona yazmıs yana sana deiL =) acıklamasını da yapmıs zaten ; )

silinen msjLarı gördüm RainX... innuendo acıklamasında ne kadar gercek olup olmadıqını en yaqın müftülüqe sorabilirsiniz demiş.. size yazılanı bu...

hakaret içerin bashka msj vardı onu da ona yazmıs yana sana deiL =) acıklamasını da yapmıs zaten ; )

Soruya verilen cevabı silmiş ama soruyu silmemiş.Konuya bakınca birisi islamın hatalarını bulmuş-hata- kimse de cevap verememiş gibi duruyor.Yazdığım tüm mesajları silmiş bare sorulan soruları da silseymiş.Ayrıca konuyla alakalı sorulan soruya cevap vermenin neresi yasak onu anlamadım..

Geri