Şikayet/İhbar Hattı

bu uyarıyı Chamur yapmıs... uyarıyı yaptıqından dolayı bende onLine oLduqum kadar konunun geri kalan kısmında taqipte kaldım ve konuda cıkan tartısmadan doLayı gerekLi msjLarı silip ve editLeyip uyarımı bıraqmısım... Bu da onLine oLduqum süre içinde konunun taqibinde oLduqumu gösterir : ))

Neyin peşindesin anLamıyorumda...

Sorunumuz su;

burda yazdıqın msjda aLtı içiziLi böLüm adayLık konusunu tartısmaya acık haLe getirdiqinden editLenmiştir...

Sende "EditLenen" msını silip yerine "KuraLLara Uyqun" msjını yazmıssın... : )

neyi tartısıyoruz? söLim mi...? Arda sen haksızsın ben hakLıyım...

ewet böLe hakLı oLucaksan oL =))

hesap verir haLe geLdik ya gercekten şaka gibi... geLmiş bi de önüme gecmiş konulardaki msjLarı koyuosun.. : ) ne diim.. sen yazmaya devam et : )

Ben Derdimi AnLattım, Sana DeğiLse BiLe GeneLe.

Kimseye Hesap Sormuyorum, Bu Haddime DeğiL. Forumun Huzuru İçin Tartışmayı Burada Bitiriyorum. Verdiğim RahatsızLıktan DoLayı Forum ÜyeLerinden Özür DiLerim..

Mesaj ekleyip cevapla ya basinca yeni sayfa aciliyor, beyaz ekran. Normalinde kisa süre icinde cevap eklenmis görzükmesi gerek ama olmiyor. Ekledigim cevabi görebilmek icin tekrar Hackhell anasayfa linkine gidip konuyu arayip cevabimi görebiliyorum.

Bir cevaptan Alinti yapincada alinti yapilacak sayfa ve reklam sayfasi aciliyor. Reklam sayfasi acilmasi dogrumu?

Yada yalniz bendemi oluyor bu anlattiklarim?

http://www.hackhell.com/kitaplar-de...e-bilimin-bagdasmazligi-cemal-yildirim-3.html

beyinmi...sen bunlarda beyin olduğunumu sanıyorsun...onların beyinleri alınmış yerine başka bir şey konmuş :durdurun

hakaret bilerek edilmiştir....hakaretten kaçınılmaya özellikle çalışılmamıştır :)

Tüm müslümanlara beyinsiz demiş.Bi de bişi yaptığını sanmış ve övünüyor.Nasılsa önceki gibi 1-2 gün ban yerim düşüncesiyle böyle davranıyo heralde.Sınırsız ceza alması gerekiyor..

ACİLEN Müdahale Edilmesi Gerek:

trafo denen islam düşmanı senin başka işin yokmu burada hergün müslümanlara saldırıyon inşallah son yolculukta utanmadan camiye gelmezsin çünkü gelen çok var senin kafandaki laikçi yobazlardan

çatla özdil asrın ebucehili nemrutu firavunu olmaya adaysın tabi rakiplerinde var çölaşan bekir dündar kanadoğlu sana rakipler artık laikçiler aranızdan birine islam düşmanlığı ödülünü verirler

pkk ırkçı mhp ırkçı pkk laikçi chp laikçi pkk lideri m.kemalin devrimlerini savunduğunu müslümanlara irticacı dediğini irticaya karşı olduğunu söylemedimi ruh ikizleri ne yani sizin gibi türk ırkçısı değil diye kızıyorsunuz müslümanların gözünde bütün ırkçılar aynıdır ha siz ha onlar

pkk yı MHP ile aynı kefede tutup yorum yapmış acilen müdahale lütfen....

Aranıza yeni katıldım, Forum kurallarına ve işleyişi hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Bir konum çöpe gönderilmiş.

Gönderilme sebebini öğrenemedim...
Çöpe gönderildiği için bir uyarı mesajı almadım...

Sebebi nedir eğer uyarı almış isem bu uyarıya nereden bakabilirim

Aranıza yeni katıldım, Forum kurallarına ve işleyişi hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Bir konum çöpe gönderilmiş.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/661746-siyaset-politika-serbest-kursu-bolum-kurallari.html

Herhangi bir forum veya blog sitesinden kaynak göstermeniz yasaktır.

http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/663579-ergenekon-palavra-diyen-kaldi-mi.html

Açtıgınız konu büyük ihtimal bölüm içerisinde mevcuttur. O yüzden olabilir.. iLgili bölüm yöneticisi ile iletişime geçiniz.

Açtıgınız konu büyük ihtimal bölüm içerisinde mevcuttur. O yüzden olabilir.. iLgili bölüm yöneticisi ile iletişime geçiniz.

İmkansız konunun sahibi benim başka bir portalda yayınlamıştım sadece bölüm yöneticisinin bir uyarı mesajı gönderme lüksü yokmudur.

Forumun veya bölümün kuraları nerede yazılıdır.

İlginiz için şimdiden teşekür ederim

Geri