PePeSanceS
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Hackhell Forum - Profil bilgileri: ÖküzMadnes gene isme bakın madnesin belası
MozoLe Miяach;4708501' Alıntı:Serdengeçti AdLı Provakatör Ban Yedikten Sonra Birden TuğruL Denen Şahıs Cıktı Ortaya..Uzun Süredir İnceLiyorum HareketLerini MesajLarını TepkiLerini Tıpa Tıp Bu Insan.. Onun Haricinde GeçenLerde Ban Yıyen Ayb@rs AdLı Uyenınde Yıne Bu TuğruL oLdugu Kanısına Vardım.. Bu Kadar BenzerLik oLmaz.. { Kendi Fikrim }
İp Taraması İstiyorum.. Ayrıca BugunLerde cLonLarLa insanLara SaLdırıyorLar Bunada Bir Tedbir aLınsın Istıyorum..
Sonucuda BiLdirirseniz Sevinirim..
MozoLe Miяach;4708501' Alıntı:Serdengeçti AdLı Provakatör Ban Yedikten Sonra Birden TuğruL Denen Şahıs Cıktı Ortaya..Uzun Süredir İnceLiyorum HareketLerini MesajLarını TepkiLerini Tıpa Tıp Bu Insan.. Onun Haricinde GeçenLerde Ban Yıyen Ayb@rs AdLı Uyenınde Yıne Bu TuğruL oLdugu Kanısına Vardım.. Bu Kadar BenzerLik oLmaz.. { Kendi Fikrim }
İp Taraması İstiyorum.. Ayrıca BugunLerde cLonLarLa insanLara SaLdırıyorLar Bunada Bir Tedbir aLınsın Istıyorum..
TuğяuL;4708525' Alıntı:zannedersem o sıralar sende banlıydın. Nasıl oluyorda uzun süredir incelemiş oluyorsun. Yoksa banlıyken Clon olarak buralar damıydın. Ayrıca Serdengeçti benim arkadaşım dı ona provakatör diyemezsin. Eğer banlandığı için söylüyorsan unutm ki sen de banlıydın ozzaman sen de mi provakatörsün.
Baykalla Bahçelinin tavırları da tıpatıp birbirine benziyor.İkisi de gerginlikten başka bişeye yaramıyolar
Onlar için de mi clon diyelim
Ya arkadaşım bükemediğiniz bileği öpmesini bilin.El öpmekle dudak aşınmaz.Tuğrul arkadaşımızın laflarına karşılık veremiyorsunuz sonra clon diye kulp takıyorsunuz.
Ayıp denen birşey var.
http://www.hackhell.com/mustafa-kemal-ataturk-kosesi/570553-her-gune-bir-ataturk-sozu.html
http://www.hackhell.com/mustafa-kemal-ataturk-kosesi/622439-ataturkun-sozleri.html
Bu iki konuya nasıl bir düzenleme yapılabilir ???
İftira atanın halini söyledim.Hakaret olsun diye değil
İfira atacak ondan sonra da hiçbirşey olmamış gibi burda masum ayağı yapacak.
Eğer bu forumun modlarında tarafsızlık varsa bu müfteriye gereği yapılır