Şikayet/İhbar Hattı

Serdengeçti AdLı Provakatör Ban Yedikten Sonra Birden TuğruL Denen Şahıs Cıktı Ortaya..Uzun Süredir İnceLiyorum HareketLerini MesajLarını TepkiLerini Tıpa Tıp Bu Insan.. Onun Haricinde GeçenLerde Ban Yıyen Ayb@rs AdLı Uyenınde Yıne Bu TuğruL oLdugu Kanısına Vardım.. Bu Kadar BenzerLik oLmaz.. { Kendi Fikrim }

İp Taraması İstiyorum.. Ayrıca BugunLerde cLonLarLa insanLara SaLdırıyorLar Bunada Bir Tedbir aLınsın Istıyorum..

Sonucuda BiLdirirseniz Sevinirim..

MozoLe Miяach;4708501' Alıntı:
Serdengeçti AdLı Provakatör Ban Yedikten Sonra Birden TuğruL Denen Şahıs Cıktı Ortaya..Uzun Süredir İnceLiyorum HareketLerini MesajLarını TepkiLerini Tıpa Tıp Bu Insan.. Onun Haricinde GeçenLerde Ban Yıyen Ayb@rs AdLı Uyenınde Yıne Bu TuğruL oLdugu Kanısına Vardım.. Bu Kadar BenzerLik oLmaz.. { Kendi Fikrim }

İp Taraması İstiyorum.. Ayrıca BugunLerde cLonLarLa insanLara SaLdırıyorLar Bunada Bir Tedbir aLınsın Istıyorum..

iplerde eşleşme war ama aynı apt'den baglanan bir topluluk bu arkadaslar.
klon ve benzeri eşleşme hissedersek biz gerekeni yaparız

zannedersem o sıralar sende banlıydın. Nasıl oluyorda uzun süredir incelemiş oluyorsun. Yoksa banlıyken Clon olarak buralar damıydın. Ayrıca Serdengeçti benim arkadaşım dı ona provakatör diyemezsin. Eğer banlandığı için söylüyorsan unutm ki sen de banlıydın ozzaman sen de mi provakatörsün.

TuğяuL;4708525' Alıntı:
zannedersem o sıralar sende banlıydın. Nasıl oluyorda uzun süredir incelemiş oluyorsun. Yoksa banlıyken Clon olarak buralar damıydın. Ayrıca Serdengeçti benim arkadaşım dı ona provakatör diyemezsin. Eğer banlandığı için söylüyorsan unutm ki sen de banlıydın ozzaman sen de mi provakatörsün.

Şikayet/İhbar hattında cewap hakkı doğsa bile özel mesajdan cewap werin yine bu konu altından değil.

BU arada Madnesse karşı ....madness diye sürekli küfür içerikli profil acılıyor acaba ip bulunup o kişi engellenebilirmi :S ban yese baska bi profil acıp dewam ediyor... Madness ismini arama yaptıgımızda nerdeyse 15-20 tane mandess içerikli profil olusturulmus...

Baykalla Bahçelinin tavırları da tıpatıp birbirine benziyor.İkisi de gerginlikten başka bişeye yaramıyolar

Onlar için de mi clon diyelim

Ya arkadaşım bükemediğiniz bileği öpmesini bilin.El öpmekle dudak aşınmaz.Tuğrul arkadaşımızın laflarına karşılık veremiyorsunuz sonra clon diye kulp takıyorsunuz.

Ayıp denen birşey var.

Baykalla Bahçelinin tavırları da tıpatıp birbirine benziyor.İkisi de gerginlikten başka bişeye yaramıyolar

Onlar için de mi clon diyelim

Ya arkadaşım bükemediğiniz bileği öpmesini bilin.El öpmekle dudak aşınmaz.Tuğrul arkadaşımızın laflarına karşılık veremiyorsunuz sonra clon diye kulp takıyorsunuz.

Ayıp denen birşey var.

1 kere uyarırım!

çok büyük bir eksiklik ... çok büyük bir eksiklik ...
Siyasi Partiler

Bu Sayfa Forumdaki Siyasi Partiler Konularının Listesini İçerir . AKP,CHP,MHP,DSP,DYP,ANAP,SP,SHP YTP,GP,TKP,İP,HYP,BTP,ÖDP ve diğer siyasi partileri eleştirebileceğiniz yada savunabileceğiniz bölümümüz...

slm arkadaşlar her nekadar yeni üye olsamda forum mükemmel ve bi çok kısmını ziyaret etme fırsatı buldum ama siyaset kısmında GP YTP TKP BTP gibi çok marjinal yada seçmen kitlesi kısıtlı partiler varken neden oy orani ve gönüllerdeki yeri hiç bir zaman tarrışılmayan BBP nin ismi yer almamakta forum yöneticilerimizden o kısma BBP nin de eklenmesini rica ediyorum DENMESİNKİ türkiyede 100 lerce parti var BBP misyonu tarihi ve ölümsüz lideri ile bir çok siyasi partiden daha degerlidir bu ricamin gerçekleştirilmesi dileğiyle saygılar herkese ALLAH a emanet

İftira atanın halini söyledim.Hakaret olsun diye değil

İfira atacak ondan sonra da hiçbirşey olmamış gibi burda masum ayağı yapacak.

Eğer bu forumun modlarında tarafsızlık varsa bu müfteriye gereği yapılır

İftira atanın halini söyledim.Hakaret olsun diye değil

İfira atacak ondan sonra da hiçbirşey olmamış gibi burda masum ayağı yapacak.

Eğer bu forumun modlarında tarafsızlık varsa bu müfteriye gereği yapılır

Pardon Arkadaşım Bişey Sorucam.. Sendemi Aynı Apartmandansın ?? AnLadınız Siz Onu.. Buda Buraya Attıgım Son Posttur..Gerekeni YaparLar NasıL oLsa ;)

Hakaret...!!

http://www.hackhell.com/her-telden/...nlari-ve-biraktigi-mektup-12.html#post4710528

Geri