Şikayet/İhbar Hattı

bende youtube videoları THIS VIDEO DOES NOT EXIST hatası veriyor forumda..
Acaba sadece bendemi var hata..

sayfaların her biri devamlı yenile yapıyor neden? çok sinir bozucu bir durum

evet bendede böyle bir sorun var

ve yöneticilerimize bir şikayetim var :

çoktandır duyurular bölümüne mesaj attığımda sanırım rütbemden dolayı yöneticilerin mesajlarımı onaylamaları gerekiyor bu sorunu düzeltebilirmisiniz acaba..

neden bozdukı sinirinizi anlayamadım. Kullanımınızı engellememek adına sayfada ufak bı stat degerımızı yenıletıyorum bu gorsel olarak sn lık bır yukleme ve kullanımınızı etkılemıyor kesınlıkle bukadar ufak seylerdende sınırınız bozuluyorsa dıyecek bırsey bulamıyorum. Sıfır reklam ıle sızlere hızmet verıyoruz gorsel acıdan rahatsız olmayın dıye sızler bundan memnun oldugunuzu gostermek yerıne ufak seylerıde sorun olarak goruyorsunuz.

evet bendede böyle bir sorun var

ve yöneticilerimize bir şikayetim var :

çoktandır duyurular bölümüne mesaj attığımda sanırım rütbemden dolayı yöneticilerin mesajlarımı onaylamaları gerekiyor bu sorunu düzeltebilirmisiniz acaba..

sorun düzeltildi.

Türkiye'nin genel görünümüne, oy oranlarına,Atatürk karşıtı va hainlerinin sayısına bakın. Türk insanının genel IQ durumu hakkında açık bilgi verecektir..

http://www.hackhell.com/her-telden/623681-ataturku-anlamak-icin-iqnuz-kac-olmali.html#post4700975

Türkiyenin genel görünümü ve oy oranlarından kasıt nedir.Kimlere hangi hakla hain deme cüretini gösterebilir. müdahale eedermisniz

hatta konu Atatürk ile ilgiolmaktan çıkıp hakaret etme konusuna dönüşmüş

eline sağlık süper bi yazı olmuş. Türkiyenin %47 simiydi %42'simiydi neydi gerizekalılardan oluşması biraz üzücü moral bozucu. herşeye rağmen benim hala insanlardan umudum war

akpartiye oy veren vatandaşları kastederek

IQ'su yüksek olduğundan % oranını tam tutturamamış ama oy veren insanlara gerizekalı deme cürretinde bulunmuş
Düzeltilmesini istiyorum.

akpartiye oy veren vatandaşları kastederek

IQ'su yüksek olduğundan % oranını tam tutturamamış ama oy veren insanlara gerizekalı deme cürretinde bulunmuş
Düzeltilmesini istiyorum.

böLüm modları onLine böLmdeki şikayet hattını kullanabilirsin

birinin kürt oLması ne kadar kötü ki sana kürt dediği için iftira atıyor diyorsun
iLginçsiniz

Zartabur adlı üye gereksiz mesajlarıyla, başlıklarıyla forumu kirletiyor. Post kasmaktan başka yaptığı birşey yok. Başlıklar msn muhabbeti gibi, bu üyenin uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Forumun düzenini bozuyor, hem de fena halde.

Attığı şu posta bakar mısınız ?

http://www.hackhell.com/yeni-uyeler-hadi-sizi-taniyalim/18852-selamun-aleykum.html

Konu 4 yıl öncesinin 'hoşgeldiniz' konusu, ben daha ne diyim ya yuh diyorum !

Geri