Şikayet/İhbar Hattı

http://www.hackhell.com/oneriler-ve...kiyenin-pkkya-teslim-edilisini-kinama-hk.html

bu konuda pkklıya sanki teröristmiş gibi bir yaklaşımda bulunuyor,
yasda akp'ye pkklıları serbest bıraktığı için sert bir çıkış...!

lütfen Türk Milliyetçiliği yapan bu vatan hainin konusunu kapayınız!

ne demek " bu konuda pkklıya sanki teröristmiş gibi bir yaklaşımda bulunuyor" ? pkk nedir ? Leş Yiyiciler, KÖPEKLERDEN başka bir b/k deildir. evet pkk Teröristir. ortlalığı karıştırma.aklını başına al, laflarına dkkt ET.

Arkadaşlar Dikkat edin Yeni Bir Laf çıktı :

Hz. Tayyip Die .. Siyaset in De Sınırı var Bu yorm artık Hainliğe girio Peygamberlere laf atıolar artık Lütfen Bu yorumu atan üyeler cezalandırılsın ya da önce uyarılsın bi daha yaparsa Ban pls .

Smodlar online değiller. Gelince hallederler

Kendi Yorumunu katsana ahmak az bile yaptım neyse bu başlık altından konuşmak yasak. Haddini Aşma Benim Boym 1.80 Ağzımı açtırma benim Adam gibi yorumunu yap Bi daha bana laf atma kötü olr söyleyeyim

Hakaret var.

Zaten senin yaptıkların 1 değil 5 değil.

Gerekenin yapılmasını istiyorum.

Aynı sorun bende de var :)
Geçici bir problem olabilir, admine iletildi...

hackhell.comda adult bölümü saklanmıştı, şu an bölüm siliniyor, eğer adultta paylaşımlarınız warsa konularınız silindiği için msj sayısı we tşklerinizde azalıyor :crying:

ßir sürü mesajım teşekkürüm gitti ya Şaka gißi :S

ßitsin ßu işKence HackheLL Çok Yavaş

hackhell.comda adult bölümü saklanmıştı, şu an bölüm siliniyor, eğer adultta paylaşımlarınız warsa konularınız silindiği için msj sayısı we tşklerinizde azalıyor :crying:

ßenim siLinen mesajLARIMLa Teşekkürlerim :S aduLttan mı simdi topLasan 20 Konum yoktur aduLtta giden yüzLerce msj teşekkür desen 1000i aştı :S

Geri