Şikayet/İhbar Hattı

irc.hackhell.com html sayfasında problem mi var acaba?
Aşağıdaki hatayı veriyor. İlgililirse sevinirim.

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/1.3.37 Server at www.hackhell.com Port 80

Alıntı vede bana hakaret .

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=265974

Zapatas' Alıntı:
leke kardeş ikidir seni okuduğunu anlamaz halde görüyorum. adamlar Türkiyeye faşist dememiş chpye faşist demiş. anadıı. bunu konulara ilk yorumu yapacam diye yazanları aceleyle okumana bağlıyorum, nörolojik problemlerde olabilir:D yoksa kasti yapmadığını düşünecek kadar iyi niyetliyimdir:melek

yılların sosyaldemokrat partisi faşist oldu. şöyleki;
eğer deniz baykal, bu seçimlerde milletvekili adaylarımızın 3/4 ü değişecektir diyerek, adayları kendisinin belirleyeceğini söylüyorsa, partiyi babasının malı gibi diktatörce yönetiyorsa(top benim istediğimi oynatırım), sıkışınca darbe çığırtkanlığı yapıyorsa, onun partisi demokrat falan olamaz. (sosyalist chp için ulaşılamaz bir sıfat oluyor, kafadan geçtim onu)

ses ses birki birki orda biri varmı :D bu pm olayı çok uyus bişe
ohuhuhu.gif
şikayet ediyom yöneticiler duyun beni
ohuhuhu.gif

HURMA' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=265854
bu linkte dinimize hakaret var modlar lütfen artık bu tür şeylerin önüne geçilsin son zamanlarda bu tür çok konu açılıyor
BöLüm modu o konuyu yakından takip etmi$.. Genco arkada$ımızda kapamı$.

"Leke" serbest kürsü şikayetLerinizi böLümde sabit ßa$Lığa yapınız..gereken yapıLacaktır.

"x1ndll" adlı hesabımı hangi saygıdeğer mod arkadaşımız banladı ise gelsin buraya ve banlama sebebini adam gibi yazsın, hangi mesajıma dayanarak banlamış bir görelim.

antislam' Alıntı:
"x1ndll" adlı hesabımı hangi saygıdeğer mod arkadaşımız banladı ise gelsin buraya ve banlama sebebini adam gibi yazsın, hangi mesajıma dayanarak banlamış bir görelim.

Yazdıgın mesajLara bak bakalım Sen ınanıyormusun hala forumda kalabılecegıne
Kımseye b sekılde hesap sormaya hakkın yok...

antislam' Alıntı:

OKé nedenmi istiyorsun.. vereyim sana ßir kaç neden..
x1ndll' Alıntı:
Ulan beyinsiz, insan zina yaptı diye taşlanır mı hiç? Ancak ve ancak sizin çağ dışı şeriatınızda vardır bu ceza. Zaten bu cezayıda Musevilikten çalmışsınız. Birde orda başkalarının altına yatmayı medenilikle eş tutmuşsun; bunu ancak senin gibi pisikolojisi bozuk biri söyler zaten. Senin Kuranın değil mi lan erkeklere kadını dövme hakkı veren? Dört tane kadın alabilirmişsin veya cariyelerle yetincekmişsin. Ne lan bunlar sex kölesi mi, mal mı?

x1ndll' Alıntı:
Hani lan eşitti erkek ile kadın bak erkek üstünmüş.
Ayrıca bu ayette kadınların erkeklerin sözünü dinlemesi isteniyor. Eşitmiş peh! Eşitliğe bak sen. Ayrıca hafifçe dövün diye birşey yazmıyor burada.

x1ndll' Alıntı:
Kuranda eş almada sınır dört, cariye edinmekte sınır var mı? Yok. Osmanlı padişahlarının bazılarının 500 tane cariyesi olduğu söylenir. Bir erkek açısından sorun yok tabiki; ama bir kadın açısından hiçte iyi olmasa gerek. Devam edicem merak etme.

Forumda Kimseye Lan , Lun , uLan diey hitap edemezsin.. Ateist oLman sana bu hakkımı veriyor? Ayrıca react0r arkadaşımız banlanma sebebinide yazmı$..gayette açık yazmı$..

Ayrıca kLon uyeLik yasak bu nickin sınırsız banLandı.. x1ndll nickinin ban süresi doLduktan sonra giriş yapabiLirsin..

eline sağlık karma, çürük arkadaşları aramızdan ayırmak gibisi yok.

Geri