Şikayet/İhbar Hattı

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=263914

chapboy' Alıntı:
MECLİSE AZILI KÜRTLER(teröristler) GİRECEĞİNE DİNSİZ SOLCULAR GİRSİN DAHA İYİ mmmmmm.... ONLAR DA GİRMESİN YAV

Teröristleri anladımda solculara ne hakla dinsiz diyor ? Mesajın editlenmesini talep ediyorum

Evet serbest kürsü bölümündeki şikayet başlığına açtım konuyu ama sonuç alamadım .
Bende burdan şikayetimi birkez daha yazmak istiyorum .
Mesaj hala duruyor .

4vit2ja.jpg

Sadece Yasa dısı kullanıma yasaktır amblem burada yasa dısı bı Olay yoktur.

react0r' Alıntı:
niye suçtur açıklarmısın

react0r adam doğru sölemiş

mit ile ilgili her türlü resim, yazı vb materyallerin izinsiz kullanılması yasal olarak suçtur... bunu resmi sitesinden de öğrenebilirsin abi. şu var ki eskiden izinsiz kullanmak yasaktı şuan (ne zaman değişti bilmiyorum) yazan: Bu sitede yer alan herhangi br bilgiyi, herhangi bir şekilde tahrif etmek ve Teşkilat Amblemi ile fotoğraflarını yasadışı kullanmak, cezai takibata neden olacaktır.

bence de avatar sakıncalı. ama siz ne derseniz odur. neyse... ben aradan kaçayım =)

SkуAηGєL' Alıntı:
4vit2ja.jpg

Sadece Yasa dısı kullanıma yasaktır amblem burada yasa dısı bı Olay yoktur.

haklısın da eskiden dediğim gibi kullanmak yasaktı. nerden biliyorsun dersen 3-4 sene önce başka bi forumda o resmi kullanıyordum =) adminler resmim değiştirmişti. neden diye sorduğumda mit sitesinden uyarı linkini yollamışlardı ve okuduğumda haklı olduklarını anladım. ama izinsiz ibaresi kalkıp yerine yasa dışı ibaresi gelmiş. neyse... =)

şikayette bulunan arkadaşa kızmayın yani. mit sitesini güncellemiş adamın şimdi suçu ne. bende öle sanıyordum bak bende bilgilerimi şimdi yeniledim...

eee! açılın ule. daral geldi be!!! kafanıza sıkarım he!!! :vur

Tamam revo sakin Ol :D
Buda Yeni degisti Zaten Bilmemmen Normal
Sen sıkma kımseye :D

Sorumlu arkadaslar su üstteki mahlukla ilgilenirseniz sevinirim verdigi adreside inceleyiniz.

Herkes nereye kayboldu?

Kimse yokmu yetkililerden Neden bu yukardakinin actigim konudaki yazdigi küfürler silindi birden ve neden bu kisi banlanmadi?

Geri