Şikayet/İhbar Hattı

"ne kadar iyi bir futbolcu bilmiyorum ama cok cok iyi biri olsa galatasarayın fazla geniş olmayan kadrosunda vede sakatlıklarla bayağı boğustuğu bu sene kesinlikle cok fazla forma giymesi gerekirdi..şöyle gsarayla fenerde bizim fazlalıkları toplasa ya kadroda acayip bir şişkinlik var yine"

bu yazıda uyarıyı gerektirecek hiç birşey yok arkadaşım.

arkadaşlar bu bölümde yeni bir sayfa açıp linc ve şifremi girdim kabul etmedi. yeniden kullanıcı adı ve şifresi istedi. hertelden 7/24 de 2 mesaj yazdım hertelden ana sayfada mesajım görünüyor 7/24 ü açtığımda mesaj yok. :saskin

neler oluyor??? :saskin

abla katılıorm sana aynı sey bı saattır bendede oluo..smod abıler bı ılgılenırmısınız..

ArkadaŞlar Yenİ AÇilan Sİnevİzyon BÖlÜmÜnde Fİlm PaylaŞimi Serbest Mİ .bÖlÜm AÇildi Dİe Herkez Fİlm Lİnklerİ Koyuyor Ben BÖlÜmÜn Sadece AktÖr,fragman TÜrÜ TeÜrÜ Şeyler İÇİn AÇildiĞini Saniyordum...

Unknownn' Alıntı:
ArkadaŞlar Yenİ AÇilan Sİnevİzyon BÖlÜmÜnde Fİlm PaylaŞimi Serbest Mİ .bÖlÜm AÇildi Dİe Herkez Fİlm Lİnklerİ Koyuyor Ben BÖlÜmÜn Sadece AktÖr,fragman TÜrÜ TeÜrÜ Şeyler İÇİn AÇildiĞini Saniyordum...

Tabii ki film linkleri yasak ama fragman paylaşılmasının sakıncası yok.

Evet react0r sanırırm Sitemizde biriken konuların coklu vs Sitemizde acayip bi yavaslamaya neden Oldu hele akşamdan sonra geceye dogru + gece Cok COk yavas..İlginiz için Teşekkürler..Veya sebebini Açıklarsanız Cok sevinirim..

Geri