Şikayet/İhbar Hattı

CHI€F' Alıntı:
gerekli açıklma yapılmıs ama direkt üzerime olduğu için açıklama yapma gereği duydum aslında açıklama yapıcak bi seyde yok ya çünkü konuda yeterince açıklama yaptığımı sanıyorum konu da söledim ben bu güne kadar 50 tane gülen konusu kapadım diğerlerinde de olsaydın bilirdin ama olmadıın için malesef yargısız infaz hosunuza gidio hepsinde insanlar birbirlerini kırma noktasına gelmisti inanıorum ki bu konuda da böyle olacaktı ve bu konuda da gördüm ki iki mod arkadas birbirine ne saçmalıosun gibi cümleler kurmaya baslamıs kusura bakma ama ben bu konuyu kaparım arkadasım anlatabildim

he su cümlene özellikle yazmak istiorum ; "bu yaptığınız dooru mu sizce?kaba davrananlar özelden uyarılacağına nie bzm tartışma ortamamıza zincir vuruluyor?"

ben sizi kosturmak zorundamıyım bölümün güncel olması sizin tatrışma ortamı yaratmanızı gerektirmez çok mu tartısmak istiosun alırsın tartısmak istediin üye nin msn ini tartısırsın benim bölümümde değil anlatabildim forumumuz kesinlikle tartısma platformu değildir

simdlik ii forumlar ;)

bu konu hakkında yazacağım son msjtır bu.genco uslubum konusunda haklı olabilirsin brz ağır oldu ama bu kdr önemli bi konunun kesilmesi karşısında çok sinirlendim.tartışmak istiyorsan alırsın msnini tartışırsın demişsin o zmn ben herkesin msnini alıyım resimleri videoları fln foruma koymaya gerek kalmasın bana msnden yollasınlar.anlamadığın şey fikir alışverişinin ne olduğu.senin yaptığın hareket fikir paylaşımını engellemektir.hele o söylediğin msn olayını paylaşımlarını zevkle takip ettiğim biri olduğun için duymamazlıktan geliyoru.bence siz modlarınızı uyarın çnkü tartışmayı çirkinleştiren onlar.ve sen eğer modsan bizi koşturmak zorundasın yani tek işin konu kapatıp locked yazmak olmamalı.saygılar...

J@CK@L' Alıntı:
3 tercihin var

pop up engelleyici kullanabılırsın

Reklam parasını sen verirsin (sunucu için mecbur reklam alıyoruz)

son olarakda siteye istiyorsan girmezsin

ii forumlar :)

Forumda Rütbem Yoq Diemi Boyle Konusuosun :mad:
Ayrıca Pop-Up Engelleyici War Hala Cıkıyor

DJ_MANIAC' Alıntı:
Forumda Rütbem Yoq Diemi Boyle Konusuosun :mad:
Ayrıca Pop-Up Engelleyici War Hala Cıkıyor

ben rütbeye bakmam arkadaşım secenekleri sundum gerisini sen bılırsın

taburlar banlansın sürekli reklam veriyor.

haberiniz olsun bu sitede indirdiğim bi program virüslü çıktı iyiki avast varda haber verdi şimdi virüsü siliyorum ama yakışmadı artık buradan program indirirmiyim bilmiyorum arıyorum hangisini indirdiğimi bulunca yazarım

arkadashım iLk önche Linqi wer bi zaamet göreLym... soora bakaLym hakhLymıshın ...

he eer hakLıyshan biLe heryerde oLabiLir hatta yanLısıkLa biLe oLmush oLabiLir ... bunu tüm hackheLL aiLeshine mâL etmekh oLmash ...

Geri