gerekli açıklma yapılmıs ama direkt üzerime olduğu için açıklama yapma gereği duydum aslında açıklama yapıcak bi seyde yok ya çünkü konuda yeterince açıklama yaptığımı sanıyorum konu da söledim ben bu güne kadar 50 tane gülen konusu kapadım diğerlerinde de olsaydın bilirdin ama olmadıın için malesef yargısız infaz hosunuza gidio hepsinde insanlar birbirlerini kırma noktasına gelmisti inanıorum ki bu konuda da böyle olacaktı ve bu konuda da gördüm ki iki mod arkadas birbirine ne saçmalıosun gibi cümleler kurmaya baslamıs kusura bakma ama ben bu konuyu kaparım arkadasım anlatabildim
he su cümlene özellikle yazmak istiorum ; "bu yaptığınız dooru mu sizce?kaba davrananlar özelden uyarılacağına nie bzm tartışma ortamamıza zincir vuruluyor?"
ben sizi kosturmak zorundamıyım bölümün güncel olması sizin tatrışma ortamı yaratmanızı gerektirmez çok mu tartısmak istiosun alırsın tartısmak istediin üye nin msn ini tartısırsın benim bölümümde değil anlatabildim forumumuz kesinlikle tartısma platformu değildir
simdlik ii forumlar