Şikayet/İhbar Hattı

NeDiR Bu iLGiSiZLiK!!!

Öncelikle herkese kolay gelsin....

Belki forumun tadını kaçıracağımı düşünüyor olabilirseniz ama sizden tek ricam olucak sayın ''reactor'' yetkili arkadaşlarımızla oturaklı bi görüşme yapılmasını talep ediorum..

Bazı bölümlerin yetkili arkadaşları hiç bir şeyle ilgilenmiyorlar!! Hiç birşeyden kastım ıse, bi konu açılmış link verilmiş veya farklı şeler... Lınk kırık dıoruz ya da bu nasıldır dioruz.. Hiç bir yanıt gelmiıor.. Ben gidipte linki kesin düzeltsinler demiorum en azından bi cvp yazıp ''bakıcaz'' deseler ona bi kafiyim, ama YOKKK...

Neyse herkese iyi forumlar.. Umarım bı şikayetimi dikkate alırsınız!!!

Yetkili Arkadaslar,

Islam ve Insan adli bölümde , Peygamber Efendimiz "Kadinlarin isi olmadikca disari cikmasina izin vermezmis." yok efendim "Kadin sesi erkege harammis ve kiyamet alametimiymis" gibi. Dilim varmiyor ama yobazlik derecesine varan yazilar yazilar yazilyor (Basörtüsü üzurine bir yazi basligi altinda) lütfen bunlara engel olun. Bu güzel siteye yakismiyor bunlar. Adeta siteyi yobazlik propagandasi icin kullaniyorlar. lütfen engel olun.

phonemon' Alıntı:

Öncelikle herkese kolay gelsin....

Belki forumun tadını kaçıracağımı düşünüyor olabilirseniz ama sizden tek ricam olucak sayın ''reactor'' yetkili arkadaşlarımızla oturaklı bi görüşme yapılmasını talep ediorum..

Bazı bölümlerin yetkili arkadaşları hiç bir şeyle ilgilenmiyorlar!! Hiç birşeyden kastım ıse, bi konu açılmış link verilmiş veya farklı şeler... Lınk kırık dıoruz ya da bu nasıldır dioruz.. Hiç bir yanıt gelmiıor.. Ben gidipte linki kesin düzeltsinler demiorum en azından bi cvp yazıp ''bakıcaz'' deseler ona bi kafiyim, ama YOKKK...

Neyse herkese iyi forumlar.. Umarım bı şikayetimi dikkate alırsınız!!!

linkleri alabilirmiyiz,

Civanim' Alıntı:
Yetkili Arkadaslar,

Islam ve Insan adli bölümde , Peygamber Efendimiz "Kadinlarin isi olmadikca disari cikmasina izin vermezmis." yok efendim "Kadin sesi erkege harammis ve kiyamet alametimiymis" gibi. Dilim varmiyor ama yobazlik derecesine varan yazilar yazilar yazilyor (Basörtüsü üzurine bir yazi basligi altinda) lütfen bunlara engel olun. Bu güzel siteye yakismiyor bunlar. Adeta siteyi yobazlik propagandasi icin kullaniyorlar. lütfen engel olun.

link verirmisin

bende şikayetçiyim burda yobazlık propogandası yapmakla suçlanmışım link vermeyede gerek yok ayrıca konuyu dikkatlice okursa yöneticiler kimin propaganda yaptığını görür

Elensu' Alıntı:
Allooo kullandigin kelimelere biraz dikkat etsen diyorum.Ne o yobazlik falan,Ne is??
Millet dusuncesini yaziyor diye yobazlikmi oluyor.Milletin dusuncesi sana ters geliyor diye Yobazlikmi olmus oluyor???:mad:

Buraya belırtılen lınklerle biz ilgilenıyoruz.Siz değil.Senın aloo demenden daha kaba bir söz kullanmamış.Madem bu kadar kızıyorsun sende bıraz edepli konus ki bizde arkadasım bak kullandıgın kelıme yanlış falan filan diyelım.Ama bunu su anda soyleyemıyorum.

J@CK@L' Alıntı:
Buraya belırtılen lınklerle biz ilgilenıyoruz.Siz değil.Senın aloo demenden daha kaba bir söz kullanmamış.Madem bu kadar kızıyorsun sende bıraz edepli konus ki bizde arkadasım bak kullandıgın kelıme yanlış falan filan diyelım.Ama bunu su anda soyleyemıyorum.
Valla o halde kusura bakma arkadasim,Alloo kelimesinin edepsiz oldugunu senden duyuyorum.Sayenizde turkcem genisliyor.Tskler

kesinlikle kimse yönetimde bulunan arkadaşlarla ağaz dalaşına girmesin sorunu olan varsa pm atabilir...

MAJESTE' Alıntı:
kesinlikle kimse yönetimde bulunan arkadaşlarla ağaz dalaşına girmesin sorunu olan varsa pm atabilir...
Anlasilmistir.Kusura bakmayin:ter:

MAJESTE' Alıntı:

Saol dostum ama ole bi agız dalaşı yok.

hem olsa bıle ben gerekeni soyleyebılırım değil mi :)

Sadece sokak ağzı ile konusmak ve yobaz gibi kelımeleri kullanmak aynı demeye çalışdım. Sanırım acıkca iafde edebilmişimdir.

Her ne olursa olsun buraya bır sıkayet başlıgı bıldırılmısse uyeler buna mudahale etmesin.Eger kendıne dokunan bir sorun olursa ya o konuya yazar. yada aynı başlıkda bize bildirir.Burda kabadayı gibi konusmak hiç yakısık almaz.
Özellikle de bir bayana..

neyse uzatmaya gerek yok

Geri