Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez...

güzel paylaşım...

çok güzel olmuş tüylerim diken diken oldu siteye girerken

ewet güzel hackhell insanı pazar günü saat 3:00 da gebzede tüm okullar ve gebze halkı olarak türkiye halkı olarak şehitleri anma mitingi yapıcaz tüm türkiye davetlidir saygılarımla arz ederim.
şubat 20-26 bende askerim vatan saolsun

cok duygulandım walla harika bir calısma olmus

Sehitlerimize allahdan rahmet Ailelerine we bütün Türk milletine bas saglıgı diliyorum...

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMMMMMM

pkk reklamını yapmayın artık........

ellinize saglık ellerınız dert gormesın cok guzel olmus:goz:

Bu vatan bizim kimseyede bırakma gıbı olayımız olmaz

allah herkeze sabır versın sehıt aılelerı ıcın demıorum
onların acısı bızım acımız onlar bızım abılerımız bızım babalarımız dedelerımız...
inş. bu sorunu kokten halledıcek turk ordusuna guvenımız sonsuz

benim bile aklıma gelmezdi bu index...

ellerinize sağlık beyler...size diyecek kelime bulamıyorum...çok harikasınız...

Emeği Geçen VE İzleyip Gururlanan Herkeze Sonsuz Teşekkürler...

herkese merhaba
giriş introsu gerçekten çok güzel.

devlete bağlı bir okulda bilgisayar öğertmenliği yapıyorum. eğer alttaki hackhell.com yazısı olmasaydı bu introyu kendi okul siteme eklemek isterdim. ama mevzuatlar gereği reklam olduğu için ekleyemiyorum. bu intronun reklamsız halini de yayınlayabilirmisiniz.

eminim benim gibi düşünen ve reklamsız hali olsaydu bu introyu sitesine koymak isteyen bir çok arkadaş ve kurum vardır. böyle bir konuda reklamdan çok milli duyarlılığın daha önemli olduğunu düşünüyorum.

umarım intronun reklamsız halini de yayınlarsınız
...
emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum

mükemmel çok mükemmel

böyle güzel bir flashı oluşturan arkadaşın eline yüreğine sağlık. bu flashı biraz değiştirip sitemde kullanmak istiyorum umarım bir sorun yaratmaz. tekrar teşekkürler.

eline sağlık allah şehit ailelerine sabır wersin

Teşekkürler

Arkadaşlar O kadar anlamlı ve güzel bir mesaj olmuş ki içim titredi Murat Arkadaşıma Bendende teşekkür
Biz Türkler Böyle Tek yürek bir aradayken Dünya üzerindeki hiçbir kuvvet bizleri bizlerden mahrumedemez
Bizler bizlerle varız
Bizler Türk olduğumuz İçin varız
Bizler Bu Vatanın bölünmez bütünlüğünü canı pahasına savunan mehmetcikleriz
Bizler Burda olacağız ve Türkiye Cumhuriyeti'nin her metrekaresinde İstiklal Marşı okunacak, Ay yıldızlı şehit kanıyla yıkanmış bayrak, Türk Bayrağı dalgalanacak,

Emeği geçen herkese Animasyon için teşekkürler

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

2vwxwra.gif

[K]ökü [K]urusuN ! [/B]

küfür yok

ArkadaŞlar Ellerİnİze SaĞlik GerÇek Çok GÜzel OlmuŞ Allah Sabir Versİn TÜrk Halkina Ve Şehİt Askerlerİn Aİlelerİne

cok güzel calisma olmus emegi gecenlere tesekkür ederim...

her turk asker dogar
SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..
emegı gecenlere tesekkurler

dark üstad müthiş de bir sorum olacak orada çalan mp3 ü söyleyebilir msiin telde dinlemek sityorum tele atacamda :(

Türk milleti birlik beraberlik içerisinde oldugu müddetce bu vatanı kimsenin bölmeye gücü yetmez.
çalışmalarınız için bütün site yöneticilerine ve üyelerine sonsuz şükranlarımı sunarım....

Geri