Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aziz şehitlerimiz adına emeği geçen tüm Hackhell.com daki arkadaşlar sonsuz teşekürler elinize,yüreğinize sağlık Allah sizden razı olsun
CAN KARDEŞLERİM Ekmeğini Yediği Yere İhanet Eden Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu Yer
Gerçekten Tebrik Ederim.Çok Güzel Bir Animasyon Yapmışsınız. Yalnız Bir Şey Söylemek istiyorum. Animasyona Kıbrıs'ıda Katsaydınız Çok Daha Güzel Olurdu. Unutmamız Gerekirki Orasıda Bizim Vatanımız ve Türk Askeri Ordada Görev Yapıyor. Teşekkürler ...
Ben gerçekten çok beğendim Hazırlayan arkadaşa hem düşüncesi ,hemde içerik açısından çok beğendik ben de sitemin açılışına koymak istedim ama fla sını verirseniz sevinirim.Emeğe ve bilginiz dışında hele hele bu konuda editlemeyi etik bulmadığımdan yapmadım ve yapmamda.Merak ettiğim bunu tamamen flash ile mi yoksa swishmax vb. bir programlamı yaptınız. Elleriniz dert görmesin..ALLAH razı olsun.......Bu eseri Ayakta alıkışlıyorum........
Solaris kardeş elinize sağlık çok güzel olmuş.Sizden ricam bunu sitemde kullanabilirmiyim izniniz olursa ve birde bu animasyonun *.swf veya fla uzantılısını upload edebilirmisiniz.İlk sayfada verdiğiniz linkteki dosya exe uzantılı olduğu icin sayfama ekleyemidim.İndex.swf den de farklı kayıt yapmadığı için ordanda indiremedim.
emeği geçen buraya mesaj atan herkese teşekkür etmek gerek 7 sayfaya kadar ettim tek tek bundan sonrakilerede toptan ediyorum tüm sehitlerimizin mekanı cennet olsun
Bu vatan için şehit olanların bizim üzerimiz de çok hakları vardır.o kadar çok hakları var ki ,bundan dolayı şehitler ölmez .çok güzel, yüreğinize sağlık...