Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewet güzel hackhell insanı pazar günü saat 3:00 da gebzede tüm okullar ve gebze halkı olarak türkiye halkı olarak şehitleri anma mitingi yapıcaz tüm türkiye davetlidir saygılarımla arz ederim.
şubat 20-26 bende askerim vatan saolsun
ellinize saglık ellerınız dert gormesın cok guzel olmus:goz:
Bu vatan bizim kimseyede bırakma gıbı olayımız olmaz
allah herkeze sabır versın sehıt aılelerı ıcın demıorum
onların acısı bızım acımız onlar bızım abılerımız bızım babalarımız dedelerımız...
inş. bu sorunu kokten halledıcek turk ordusuna guvenımız sonsuz
herkese merhaba
giriş introsu gerçekten çok güzel.
devlete bağlı bir okulda bilgisayar öğertmenliği yapıyorum. eğer alttaki hackhell.com yazısı olmasaydı bu introyu kendi okul siteme eklemek isterdim. ama mevzuatlar gereği reklam olduğu için ekleyemiyorum. bu intronun reklamsız halini de yayınlayabilirmisiniz.
eminim benim gibi düşünen ve reklamsız hali olsaydu bu introyu sitesine koymak isteyen bir çok arkadaş ve kurum vardır. böyle bir konuda reklamdan çok milli duyarlılığın daha önemli olduğunu düşünüyorum.
umarım intronun reklamsız halini de yayınlarsınız
...
emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum
böyle güzel bir flashı oluşturan arkadaşın eline yüreğine sağlık. bu flashı biraz değiştirip sitemde kullanmak istiyorum umarım bir sorun yaratmaz. tekrar teşekkürler.
Arkadaşlar O kadar anlamlı ve güzel bir mesaj olmuş ki içim titredi Murat Arkadaşıma Bendende teşekkür
Biz Türkler Böyle Tek yürek bir aradayken Dünya üzerindeki hiçbir kuvvet bizleri bizlerden mahrumedemez
Bizler bizlerle varız
Bizler Türk olduğumuz İçin varız
Bizler Bu Vatanın bölünmez bütünlüğünü canı pahasına savunan mehmetcikleriz
Bizler Burda olacağız ve Türkiye Cumhuriyeti'nin her metrekaresinde İstiklal Marşı okunacak, Ay yıldızlı şehit kanıyla yıkanmış bayrak, Türk Bayrağı dalgalanacak,
Türk milleti birlik beraberlik içerisinde oldugu müddetce bu vatanı kimsenin bölmeye gücü yetmez.
çalışmalarınız için bütün site yöneticilerine ve üyelerine sonsuz şükranlarımı sunarım....