İntihar Mektubunuzu Yazın!

Dünya ziyaretleri kısa olurmuş.
İmtihan ya ne de olsa, soruları boş bırakıp çıkıyorum.
Dört yanlışlar hepinize!

Yaşamak için cesaretimi kıran herkeze avuçlarımdaki kan hediyemdir!
NOT:İntihar etmek haramdır.İntihar eden kişi sonsuza kadar cehennemde kalacaktır!

artık dayanacak gücüm kalmadı
ELVEDA ANNE ELVEDA BABA elveda tüm sevdiklerim
intiharımda katgısı ve emeği olan herkesim a.q

sewgili ailem;
bu gün kogusta savas cıkcak die bi haber geldii
kogus bu gün hiç gürültülü deil baba
mektubu yazarken herkes masa bbasında mektub yada ankesörlü telefonların basında sıra bekliorr...
ben de mektub yasdım
cünki beni askere gönderirken para mara yok seni ewlatlıktan reddeettim dedigin kulagımdan gitmior baba
konusacak yüs bulamadıgım için sana mektup yasıorum
yarın savasa giridigimisde sehit olabilirim ana rüyamda kendi ölümü gördüm ana cenazemi gördüm
mewlütü gördüm
agıtları dinledimm
yok ana bana böle seyleri yapmaın benim tek istegim mezarıma gelip oglum seni sewiyorum demenisdirr
sewgilerimle
Allah`a emanet olun...
AzAd

BİLMİYORUMMM ANSIZINN VERDİĞİMMM BİR KARARR DEĞİLLL BUU BENİMM YERİMEE HAYATIMIN BENİMM İÇİNN VERDİĞİ BİRR KARARR NEFESS ALMANIN TADINI ARTIKK HİSSEDEMİYORUMM BÜYÜDÜKCEE PİSLİĞEE DAHA COKK BATTIĞIMII HİSSEDİYORUMM ÜZÜLMÜYORUMM KENDİMM İÇİNN SİZLER İÇİNN ÜZÜLÜYORUMMM BENSİZZ BİR DÜNYAA CEKİLMEZZ BEHHHH KENDİMİ VEREMEDİMM KUSURAA BAKMAA:d

Ne DİyeceĞİmİ Bİlemİyorumm Yasamak AĞrisi Asildii Boynumaa Vee O İpİ Tasimakk HergÜnn Daha Daa Zorlasiyo Yasarkenn Kendİmİ Elektİrİklİİ Sandelyedee Hİssedİyorumm Sokk Verenn Cokk Oluyoo Ve Uzun Zamandirr Nefes Almanin Tadini Hİssedemİyorumm BÜyÜdÜmm Artikk DeĞİŞİyorumm Bİlİyorumm Ama BÜyÜdÜkcee Her Gecen GÜn Daha Fazlaa PİslİĞee Batiyomuss KÜcÜlÜyomuss Gİbİ Hİssedİyorumm Kendİmİ Bİr İnsanin Her Hayalİnİn Suya DÜsmesİİ Ne Demek Bİlİrmİsİnİz Sİzz Bİr İnsann Bu Kadarr Basarisizz Olurr Yaa Walla ÜzÜlÜyorumm Kendİmm İÇİn Ama Baskaa Bİr Alternatİfİmm Yoktuu Anlayinn Benİİ LÜtfenn Herzaman Hayatim İÇİn En Mantiklii Kararii VermİŞİmdİrr Benİİ Sevenn Herkesee Sonn SÖzÜmm Toprakk Olmak İnaninn İyİİ Gelecekkk LÜtfenn Arkamdann Bİr Zavallii Gİbİ GÖrÜpp Benİİ AĞlamayinn CÜnkÜÜ Bu Benİİ Çokk Üzerr Ne Dememİİ Beklersİnİz Kİİ Baskaa Sİzlerİİ Cok Sewİyorum Bİlmenİzİİ İstİyorum

En Fazlaa Bu Kadar Cİddİyett

ben gididyom arkamdan ağlamayın ben gidiyom kendinize benden daha iyi bakın ben gidiyom bilgisayarımı benle gömün ben gittim sakın üzülmeyin elbet birgün karşıklaşıcaz

olumumün sorumlusu hayattır

bana git dedin ya sözünü dinliyorum işte hayatından gidiyorum ben sana hep derdim benden gittigin gün benimde kendimden gittigim gündür diye.sakın aglama demicem sana benim senin için döktügüm her damla gözyaşının hesabını sende gecelerce arkamdan aglayarak ver.gelmeyi düşünme bile mezarıma mezarımın başında aglamayı düşünme mezarımada istemiyorum seni sen beni haaytından kovdun ben seni mezarımdan.sana son sözüm ne biliyomusun.sana son sözüm bu ömrü sevgiye hasret mecnun misali yaşaman dilegiyle.

Aşkım, bir tanem, sevgilim, her şeyim,*****…Bu hayatta basıma gelen en güzel, en eğlenceli,en tatlı,en mükemmel şeydin sen. Sen benim yasam destek ünitemdin, beni hayata, Allah a bağlayan şeydin.Öyle zor anımda geldin ki yanıma,bana her şeyi unutturdun..ama şimdi beni tekrar o hale sokuyorsun.keşke açık açık her şeyi söyleseydin bana, sevmiyorsan sevmiyorum deseydin,seviyorsan bile sevdiğini tam anlamıyla gösterseydin..Son konuşmamızda sana hala aşkım diyordum,bana aşkım deme diye msj attın bana.Olsun sen benim aşkımsın..Sakın arkamdan üzülme,en azından üzülmemeye çalış.Bu hayattayken değerimi bilmedin belki de. Belki de beni,benim seni aldığım kadar ciddiye almadın.Neden Bıraktın beni Be aşkım?O kadar hayalimiz varken,ben seni o kadar çok severken,senin için her şeyi göze alırken..Hiç mi değer vermedin bana?NEDEN NEDEN NEDEN…?

Annem,babam..sizlere diyecek lafım yok,ben hiçbir zaman size layık elvlat olamadım.Sizi bu hayatta hep üzüldüm..Ama beni kimsenin anlamadığı gibi sizde anlamadınız hiçbir zaman..Anacım sakın üzülme arkamdan,unutun beni.Baba senden bir tek isteğim var.Annemi sakın üzme..

Dostlarım,hiçbir zaman benim yanımda olmasanız da,varlığınızı biliyorum ben.******,****,*****,******,****..sizler çok iyi adamlarsınız.sizin gibi arkadaş bu hayatta bir insanın basına kolay kolay gelmez.Eminim bundan, ben sizlerin arkadaşlığına o kahpeye kanarak ihanet ettim.Şu son 1 yıldır hayatım o kadar acımasız,o kadar iğrenç,o kadar sıkıcı,o kadar boğucu geçti ki aklıma her turlu şey geldi.Ben hayatım boyunca hiç bu yılki kadar ağlamamış, bu kadar yalnız kalmamıştım.Hayatımda hiç yalnız basıma içki içmemişken,bu yıl birileriyle içmeyi özledim..

*****… sen bir baksa adamsın,benim için her zaman tepede yerin vardı.az önce seninle msn de konuştuk,bu yük bana çok ağır geliyor,tek ihtiyacım olan şey “dost” dedim,tek basıma kalkamıyorum bu ayrılığın altından dedim..senin lafın yine su oldu ”dostluklar tek basına kazanılıyor” ben sana karsı bir hata işledim,bu işlediğim hata benim sonumu getirdi.etrafım o kadar çok kalabalıktı ki zamanında,kimle konuşacağımı,kimle takılacağımı bilmezdim.ama şimdi..derdimi anlatacak, ağlayacak,gülecek,sigara isteyecek bir dostum bile kalmadı.bunun suçlusu tamamen benim…

Soruyorum Şimdi Size; Sizin Bu kadar Berbat Bir Haliniz Olsaydı, Ne Yapardınız??

Bu Dünyada Rahat Yok,Ölüm Belki Kurtuluş

HERKEZE ELVEDA...

günah be milleti böyle şeylerle oyalamaaaaa

bugün günlerden cuma ölmek için güzel bi gün diyerek kalktım yatağımdan içimde bulundurduğum tüm kin ve nefretleri denize döktüm bu sabah:( günahsız ölmek isterdim ancak bunun mümkün olmayacağıı geçen sattlerimin korkuyla dolmasın dan belliydii :(son kahfaltımı yapmak için mutfağa gitttiim gördüğüm manzara sadece bana acıyan ve sankii bir hiç mişim gibi bakan bir kaç çift gözdü:(merak etmein kurtuluyosunuz bu baş belasından dercesine bi hıçkırık koptu kalbimden sonra denize döndü gözlerim.ne kadar güzeldii :(ona baktıkca ağlayasım gelir tüm nefretimi içene döker alıp götürmesini seyrederdim saatlerce.sonra hatalarımı telafi etmek için son kez konuştum kalbini kırdığım tüm insanlarla affedin diemezdim işte.benm utanmam ve gururum izin vermezdi buna her konuştuğuma masumca gülümseyip pişmanım demekten başa bişey yapamzdım.saatler geçti ve işte öğlen olduu daha ölmek istemiorum deip akşamı bekledim ve nekadarda istemesem bu dünyadan gitmem gerkiodu günahlarımla:( aslında tek yaptığım şey özgür olmak istemmdi ama olmadı şimdi ölüm sattlerim yaklaşıoo ve ben elimde bır cam kırığı tutarak bileklerimi kesiyorum ve sonrası annemin öperek koklayarak tuttğu ellerim kanla doldu (((artık öpmicemisin anne))))ve yavaşca gözlerim kapanacak biliorum artık ölüorum son kez nefes aldım ve işte ............................-------son--------beni affet anne senden başka dünyam yok sen yoksan dünyayı istemiyorum

arklar nasıl olmuş ama yaa :Dbu tamamne hayel ürünüdür :D gerçekle alakası olmadığı gibii ilerde gerçekleştirmek istedim bişeyde deildirr pff ne diom la bennn ihihihi

la ben biraz geç kalmışım galibaa benm msj ı kim görecekte tenks edecem amk :Dpff

MaXXSoFT sana katılıorum kardeşim hayatta yaşadımız her zorluk bir sınavdır bu sınav içinde ne allaha isyan etmek nede akla kötü şeler getirmek günahtır bence tam aksine allahtan yardım dilemeliyiz ki allah ona uzanan elleri geri çevirmez içten bi dua edildikten sonra...

sigarasızlık ve parasızlık başıma vurdu..
sigara alamadım için başım çatlıo ve ben bu acıya daha fazla katlanamıycam
elveda tekel bayi elveda dosstlarım elveda sevgili çakmağım üüüü

hoşçakalınn...

Dört mevsim , yedi kıta , mavi gök , bütün doğa hoşçakalın
Hoşçakalın sevdalılar
Çocuklar , üniversiteliler , genç kızlar
Sonsuz uzay , gezegenler ve yıldızlar , hoşçakalın

Hoşçakalın senfoniler, oyun havaları
Sevda türküleri ve şiirler
Bildirilerimizin ve seslerimizin yankılandığı şehirler
Dağlarında yürüdüğümüz toprak
Yalın ayak eylem adımlarıyla geçtiğimiz nehirler hoşçakalın...

Gelİyorum Teeyze
AnnecİĞİm Benİm Şu DÜnyada Bİ Tek Sen KalmiŞtin Benİm İÇİn We Bende Senİn İÇİn Ama Ben Bu Acimasiz Hayatin AĞir KamÇilarina Daha Fazla Dayanamicam Bu Benİm İÇİnde Çok BÜyÜk Bİ Bencİllİk Bİlİyorum Ama Sen Dayaniklisn AnnecİĞİm Teyzeme Dayandin Dedeme Dayandin Bana Da Dayana BİleceİĞİnİ Umuyorum Ben Şİmdİ Onlarin Yanina Gİdİyorum Onlar Benİm Gelmeme Sevİnİrlermİ ÜzÜlerlermİ Onu Bİlmem Ama Gİdİnce Dedem Orda Da Bana KÜfÜr Edİcekmİ Acaba En Çok Onu Merak Edİyorum Anne Sana Bİ Soru Teyzemİn Yaninda Ahmette Olurmu Acaba Ben Onu HİÇ Sewmİyorum Da EĞer Teyzemle Benİm Arama Gİrerse Napicami Bİlmİyorum AnnecİĞİm Teyzemİn Bana Emanet EttİĞİ KÜÇÜk Kizi Dİlani Bende Şİmdİ Sana Emanet Edİyorum ÇÜnkÜ Bende Tezemİn Yanina Gİdİyorum Oraya Gİdİnce TezecİĞİm Bana Emanetİne Sahİp ÇikmadiĞim İÇİn Kizarmi Acaba En Çok Ta Şu Mektuptan Sonra Benİm Arkamdan Kİm AĞlar Onu Çok Merak Edİyorum Ama Bİ Laf Warya Benİm GÜzel AnnecİĞİm AĞlarsa Anam AĞlar Gerİsİ Yalan AĞlar Dİe Ne Kdr DoĞru OlduĞunu Anlicaz Babama SÖle Bana Çok Kizmasin Onu Da Sewİyodum O Bana Sewgİsİnİ GÖsteremedİĞİ Gİbİ En Azindan Bellİ EtmedİĞİ Gİbİ Bende Ona YakinlaŞamiodum İŞte Sen Bİlİyosun Benİ
AnecİĞİm Bİlİyorum Sen Herkezİn Arkasindan Çok AĞlarsin Ama Sana Hep DedİĞİm Gİbİ Bu Sefer Yapma Bunu Olurmu ÇÜnkÜ Sen AĞladiĞin İÇİn Benİm Kabİr Azabim Articak Dİlana Da 1 MÜddet ÖlÜm Haberİmİ Wermeyİn Wasİyetmİ Sorarsan Dİlan Şİmdİ Kuran Kursuna Gİdİyo Ya Kuran A GeÇİnce Benİm Arkamdan 1 Kuran Okursa Çok Mumnun Olurum Ha Benİ Ölsemde İstanbulumdan Ayirmayin Benİ Burda Bİ Yere GÖmÜn Şİmdİ Ben Senİ Bu DÜnyada Yapa Yanliz Birakicam AnnecİĞİm Ama DedİĞİm Gİbİ Sen AliŞik Sin Hanİ Hep Desİn Ya Alllah Benİ Siniyo Dİe Ewt AnnecİĞİm Allah Senİ Siniyo Kaderde Ayri DÜŞmekte WarmiŞ Şİmdİ Ben Gİdİyorum AnnecİĞİm Sakin Çok ÜzÜlme Sen AĞladikÇa Ben Senİ GÖrÜcem We Azabim Articak Onun İÇİn Sakin AĞlama

Ben Bu Mektubu Yazdiktan Sonra Annemİ Yanliz Birakmak İstemedİĞİm İÇİn Yaktim Umarim BeĞenİrsİnİz

:

kimse için ölmem- kimse için kendimi küçük düşüremem- birisi için intihar edecek kadar aptal olmam ....:D

Geri