d0LpHiNs™
AzraiLin GözYa$LaRı
- Reaction score
- 0
Sabah uyandiginizda Yine Beni Bagıraraq Kahvaltıya Çagıracaqsınz Belkide bu Sefer Sıcak tenimin Üstünü Örteceqsiniz , geceleri ictigim sigaraLar doLayısıyLa acıq bıraktigim penceremi qapatacaqsınz anneciğim ve babacıgım... Ama bu defa Ewt bu defa kalkmayacagım anne . Coq düsündüm Hemde çoq Bu hayatın adaletsizliğini Bu hayatın $erefizliğini bu qalbimin içindeqileri ve daha NeLeri... Belqi İçinzde qalan Birçoq Sorunz Yanıtsız qalacak biliyorum...Ama bu daqiqa itibariyLe hicbirini acıqLamaya Degmez....Ben Ben Bosverdim Sizde Bosverin Gitsin...Yatagımda qafami yastiga qoyup tavana baqtigim Hergece Çeqtiğim Acılarım Dü$ündüyüm Sorunlarım Ve BunLara KArsı Çaresizce Agladıgım günlerin anisi geciyor gözlerimden...Yüregim cok Acıyor Anne...Ben Ne Bİ Birliqteliği Nede Bi Yalnızlıgı BecereBiLdim Anne...Beni ÖLümLe Ba$ba$a Bıraqan Bu YoLun Ba$qa Çıqı$ının OLmadıgını Gördüm...Hayatimda HiçBir$eye Ciddice qarar Vermedim Belqide ama bu ama Bu intihar sanirim Hayatimin En Ciddi Ve En Önemli Kararı...Kimse Bu qararımda Pay Sahibi DeiL...! Sadece Bu Son Vereceğim Hayatımda BenLe E$liq Eden Kalbim Ewt Kalbim...
Bu Meqtubu Yazarqen Geride Bıraqtıqlarımı Dü$ünüp Aglarqen GözYa$Larım Mektubuu Süslüyor Belqide Kim BiLir Ama İçinizde Biri Varqi Bu Mektubu Onun Sqlamaısını İstiyorum !! X !! KabuL Ettiği Taktrde Ewt Uzattım Galiba Hepinizi Çoq Seviyorum...
Biraz Uzun ve Esinlendiğim Yazıların BirLe$mesiyle Olu$tu...!
Bu Meqtubu Yazarqen Geride Bıraqtıqlarımı Dü$ünüp Aglarqen GözYa$Larım Mektubuu Süslüyor Belqide Kim BiLir Ama İçinizde Biri Varqi Bu Mektubu Onun Sqlamaısını İstiyorum !! X !! KabuL Ettiği Taktrde Ewt Uzattım Galiba Hepinizi Çoq Seviyorum...
Biraz Uzun ve Esinlendiğim Yazıların BirLe$mesiyle Olu$tu...!