İntihar Mektubunuzu Yazın!

Sabah uyandiginizda Yine Beni Bagıraraq Kahvaltıya Çagıracaqsınz Belkide bu Sefer Sıcak tenimin Üstünü Örteceqsiniz , geceleri ictigim sigaraLar doLayısıyLa acıq bıraktigim penceremi qapatacaqsınz anneciğim ve babacıgım... Ama bu defa Ewt bu defa kalkmayacagım anne . Coq düsündüm Hemde çoq Bu hayatın adaletsizliğini Bu hayatın $erefizliğini bu qalbimin içindeqileri ve daha NeLeri... Belqi İçinzde qalan Birçoq Sorunz Yanıtsız qalacak biliyorum...Ama bu daqiqa itibariyLe hicbirini acıqLamaya Degmez....Ben Ben Bosverdim Sizde Bosverin Gitsin...Yatagımda qafami yastiga qoyup tavana baqtigim Hergece Çeqtiğim Acılarım Dü$ündüyüm Sorunlarım Ve BunLara KArsı Çaresizce Agladıgım günlerin anisi geciyor gözlerimden...Yüregim cok Acıyor Anne...Ben Ne Bİ Birliqteliği Nede Bi Yalnızlıgı BecereBiLdim Anne...Beni ÖLümLe Ba$ba$a Bıraqan Bu YoLun Ba$qa Çıqı$ının OLmadıgını Gördüm...Hayatimda HiçBir$eye Ciddice qarar Vermedim Belqide ama bu ama Bu intihar sanirim Hayatimin En Ciddi Ve En Önemli Kararı...Kimse Bu qararımda Pay Sahibi DeiL...! Sadece Bu Son Vereceğim Hayatımda BenLe E$liq Eden Kalbim Ewt Kalbim...
Bu Meqtubu Yazarqen Geride Bıraqtıqlarımı Dü$ünüp Aglarqen GözYa$Larım Mektubuu Süslüyor Belqide Kim BiLir Ama İçinizde Biri Varqi Bu Mektubu Onun Sqlamaısını İstiyorum !! X !! KabuL Ettiği Taktrde Ewt Uzattım Galiba Hepinizi Çoq Seviyorum...

Biraz Uzun ve Esinlendiğim Yazıların BirLe$mesiyle Olu$tu...!

Benim intihara kalkismam 1 kiz yuzunden olacagi icin bunu 1 sarkiyi ele alarak yaziyorum!...

Merhaba Askim Bilmiyorum Belki Bu Mektubu Ya Aglayarak Okuyorsun Yada Gülerek.Ama Sunu İyi Biliyorumki Sen Okuyorsun!Ben Öldüm Suclusuda SENSİN! Senin İçin Yaptiklarimdan Sonra Sadece Bu Mektup Kaldi Benden Sana Ama Senden Kalan Cok Şeyvar Bu Ölmüş AMA Hala Ağlayan Yüreğimde.Hani 1 Şarki Vardi Hatirlarmisin
(Bana Mutluluğu Tattiracak,
Elimden Gidince Çıldiracak,
Dünyalara Bile Sataşacak ,
Bir Tanrı Kuluna Bende Kul Oldum!
)

İşte Aşkım Kulun Köpeğin Şeytana Uydu ve Artik Sadece Bir Toprak Parçasiyim Yaşattigin Her Acı İçin Teşekkür Ederim!...

hayat ağır geldi kaçack en kolay yer bunu buldum uğraş istemeyen bir yöntemdi sakın ağlamayın ama küfürde etmeyin arkamdan olmdıysa sizden deil benden olmadı gittiğim yolun farkındayım sadece kız arkadaşımla olan sorunlar deil hayat beni bu hale getirdi artık ölüm kaçınılmaz son sizden tek bir isteğim var gelişim şaşalı olmadı gidişim padişah gibi olsun!!!

hanım öbür dünyaya tama 20:45`te gelmeyi unutma gelirken bi lokumda getir ağzımız tatlansın zaten hep acı yiyicez.....:D

anne şu yazıyı okuduğunda ben çktan ölmüş olcam malesf kullanmamı istemediğin EXS lerden bir avuç içtim işte kusra bkma ama mutlu öldüm anne bari sonunda mutlu anne elveda.. seni çok seviyorm ama hiç sölemedim biliyorm

biliyorum hep görevlerimi aksattığımı size karşı ama ne yapayım dayanamıyorum. Sonunda en büyük hatamı yapıyorum Yarada karşı olan görevimide tamamlayamıyıo bu dünyada siyah atıma binerek cehennemde ayrılan mekanıma geçiş yapıyorum. Biliyorum ailem dışındakiler bir haftada unutur beni. Walla öteki dünyada pekte umrumda değilsiniz. Neyse intihar mehtubunun kısası makbuldur. Kimse bunu yapmama zorlamadı tamamen kendi seçimimdir. Ha baba bu ara ben diplomayı alamadım. Tek dersten kaldım yaa :( affet

son sözüm doyamadım uğruna aksın kanım.. Allah beni affetsin...

Arkdaşalr bırakın bu boş hikayeleri intihar sizin gibi forum cocuklarını yapacağı iş değildir. Yapsada sebebi ya kızdır yada kadın:DD

Arkamda kalan es-dost kımse goz yası dokmesın,aglamasın.Çunku ne ben buna degerim ne de hayat bu göz yaslarına...Hayat artık bır boy buyuk gelmeye basladı bedenıme we ıslanmamaya basladı yagmurda...Artık bıselerın ters gittiğini anlamıstım.Bişeler yapmak gerekıodu we hiç yapmadığım bişe...BUnu inanın cok dusundum,ne artık yasamın kotu oyunlarını nede hayatın kotu sakalarını kaldırabılır bu bedenım.Artık gitmeliyim ve kararlıyım.Arkamda kalan yasasın bari ki hayatta bırılerı bazı seylerı cekmek zorunda olsun yoksa bız oluler cekerız cekılmeyenleri...ELWEDA!!!

Bu benim seçimim ve siz ne kadar üzülsenizde sonunu benim seçtiğim bişi için hiçbiriniz üzülmeyin...Benim bu dünyada yerim yok artık...Kalmam için bi sebepte...Sonunu bilmediğim bir yolculuğa çıkıorum karanlıklar içinde bilmediim yerlere gidiyorum...Ama herzaman yanımda olamazsınız ve bu yolculuğu tek başıma yapmalıyım...Nasıl bu hayatta savaşmayı,direnmeyi,YAŞAMAYI kendim öğrendiysem bunuda kendim öğrenmeliyim...Eğer bunu yapıosam bilin ki beni bu hayatta mutlu edebilcek insanın yanımda olamayışındandır...Şimdiye kadar hep değer verdiğim insanları düşündüğüm için acı çektim sadece onların hayatları biraz daha ii olabilsin diyi yaptım herşeyi...Bana verilen bu hayatı başkaları için yaşadım ve birkez olsun kendimi düşünmedim yanımda sevdiklerim varken...Sizden son isteğim göz yaşı dökmeyin ardımdan nasılsa hepiniz alışacaksınız...Zaman herşeye ilaç olur nasılsa benim yokluğuma mı olamıcak???Size kendinize iyi bakın demiyorum çünkü saçma olur nasılsa siz bensizde kendinize iyi bakmayı biliyosunuz...Hepiniz ama hepiniz KENDİNİZE İYİ DAVRANIN...

St.AnGeR' Alıntı:
Kod:
date: yine bir 24 ü.. sensisliimin ilq 24 ü ama.. sanrm sonda olacaq.. 

insanlar yashamları boyunca ya nedenleri ichn yada amachları ichn yasharlar..
nedeni yada amacı olmadan yashayanlar budala insanlardır.. 
we ben onlar arasına qatlmadıımı düshünüorm.. ama taby arqamdan düshünenler belqi bu yapdıım ichn budalalıq dieceqler ama benim dogrularım bende qaldı en asndan bunu bilrm.. 

teq Nedenim sendin Sende yoqsun artıq..  
Nedensis Bende olamam artıq..  elveda sewdiim elveda sewdiqlerim ama beni sewmeyenler..

St.AnGeR

:) malesef gercheq we qullanılmısh bir meqtupdan alıntıdr..

sadece bi tawsie :) hich qimse i nefesinis etmein chünqü gün gelrde nefesinis giderse yashamaya ne nedeninis nede mecalinis qalr..
abi walla senin şu yazdıklarını bi türlü okuyamıorm

:hhman: :hhman: :hhman:
:Sopa :Sopa
:cool:

Geldim şu Dünyaya, Gelişimde Olduğu Gibi Gidişimdede Habersiz Olacak. Ne Yaşadim? Kim Sevdi Beni? Ulan Bir Kiz Arkadaşimiz Bile Olmadi,olsa Ne Olurdiki? Zaten Cepte 10 Kağit Paradan Başka Bişey Olmadiki.kiz Görünce Korkup Kactim Belki Gönlünü Bana Kaptirir,bende Aradiğini Bulamaz Diye.şimdi Gidiyorum Evet Arkamdan Kimse Ağlamiyacak çünkü Sevenim Yok.bu ölümden Sorumlu Sizsiniz Insanlar. Ulan Bir Kerede Iyi Davransaydiniz Bana Bak Böyle Olmayacakti.ağlayin şimdi Ama Bu çocuk öldü Diye Değil Iş Yaptiracak Insan Kalmadi Diye.hepinize Elveda Bir Daha Zor Görürsünüz Beni,zaten Hiç Istemediniz Ki Mezarimi Yol Kenarindada Olmasin Sesinizi Duymak Bile Istemiyorum.yikamaciya Söyleyin Iyi Kese Atsin ,ama çok Kir çikacak Biliyorum,hakkini Helal Etsin.benim Gidişime Sadece Bir Kaç şey üzülecek Evet şey Insan Değil çünkü Onlar üç Senelik Kirden Kapkara Olmuş Pantolonum Ve Düğmeleri Düşmüş Gömleyim,yikarsaniz Giyersiniz Mirasimda Bu Kadar.beni Hayatinda çok Azda Sevmiş Insanlar Size Söylüyorum Elveda.yalanci Ağlayişlarinizla Mezarima Gelmeyin...

doğarken ağlıyordum ölürkende ağlıyorum. bundan başka ne yazacak kelimem nede söylenecek sözüm kaldı. elveda hayat! bu sabah intihar ederkende aynısını yazacağım.

fazla söze gerek yok sebebi yazar düşüncelerimi belirtir 1 resim bırakırım arkasınada "bu cansız hayalim sizlere hatıra kalsın" yazar sonrada ... :D

hayat çok zor biliyorum ama bunu yapmalıyım

ne yaparsam yapayım yaşamak istemiyorum işte her insanın bir sebebi vardır yaşamak için ama benim yok
hep sorar kendime neden ben allahım diye ama artık sormıcam bunun için
çok mutlu olucağım bir şeyi yapıyorum

bi amaca hizmet etmeden ölünür mü hic?? kendi canima kıyacagıma en azından carpisarak sehit olarak ölürüm geride de vasiyetim, mektubum bayraga sarılı tabut olsun be............!!!
Saygılar

hiç birseyi beceremedim herseyi mahvettim cevremdeki herkesi kırdim artik dayanamiyorum kimseyi üzmeye hakkım yok özellikle seni anne ne olur bana kızmabagırma sende terk ettin diye beni unutma anne ben hep senin yanında olucam affet beni sana suan sarılmak istorum doyasıya öpmek ama su gururum yokmu aslında korku yorum biliomusun sarıldıimda sarılmamanda elveda anneseni seviorum unutma seni beklicem büyük gün gelene kadar. TO LİVE İS TO DİE YANİ YASAMAK ÖLMEKTİR...

Geri