İnŞaatla İlgİlİ Ana Baslik????

ARkadaşlar bende inşaat mühendisiyim, elimde olan dökümanları paylaşmaya hazırım. Çok kaynak mevcut yalnız inşaat adı altında bi başlık olması taraftarıyım bende....

Hele bir paylaşta diğeri er geç olur...

Sadece başlık değişikliğinin yeterli olacağı kanaatindeyim.

evet katılıyorum ya adını değiştirmeliler yada inşaat bölümü açmalılar neden böyle bir haksızlık yapıldığını anlamıyorum

ya gıcıklığına mı yapıyorsunuz yaa? Allah Allah.. değişmese ne olur ne kaybedersiniz? anlamak mümkün değil.. sitenin sahipleri(adminleri) değiştirmiyorum diyor bu kadar basit :):) ve bu yazdıklarınızı adminler görmedikçe nafile uğraşırsınız. İsteyen öneriler-şikayetler bölümüne konu açsın.biz daha önce açtık olur yaparız dediler ama kimseden ses seda çıkmadı:):)

o zaman mimarlığın adı silinsin yerine inşaat yazılsın

Bence de bölüm adı değiştirilmeli;İnşaat-Mimarlık olarak

evet katılıyorum ya adını değiştirmeliler yada inşaat bölümü açmalılar neden böyle bir haksızlık yapıldığını anlamıyorum

o zaman mimarlığın adı silinsin yerine inşaat yazılsın

tamam silinsin diyelim silinecek mi hayır :goz::goz: kafamızı bunlarla yormayalım derim ben :durdurun:durdurun

İnşaat mühendisliğinde NETCAD

herkese mrba

hackhell gibi bir sitede İnşaat mühendislerinelerine ayrı bir yer verilmemesini veya bizim bunu yapamamızı üzülerek hatırlatmak isterim :vur

yormcu arklar bir cok program soylemiş probina,sta4cad vs.
başka bir bakış açısıyla konuya farklılık getirmek isterim yeni başlayan arklar okulda veya iş hayatında öğrenmesi gereken programlar ilk adımlar ne olmalı?

Yeni bir müh olarak bende işe netcad le başladım piyasada inş müh kullanıcısı az ve etkinliği cok fazla betonarme cözümler uretemiyo ama inşaat müh.liğini sınırlamamamız gerekir bence ?

İKİ KELİMEDE OLSA MSJ SIZ BIRAKMAMANIZ DİLEĞİYLE :clap

net cad i daha cok sehir planlamacıları ve harıta mühendisleri kullanıyor. bizlerde bilsek zararı olur mu? olmaz tabiki. tabi bizlerin plan yapacak kadar detaylı bilmemize gerek yok. plan paftalarını okuyabilecek kadar bilsek yeterli bence.

net cad i daha cok sehir planlamacıları ve harıta mühendisleri kullanıyor. bizlerde bilsek zararı olur mu? olmaz tabiki. tabi bizlerin plan yapacak kadar detaylı bilmemize gerek yok. plan paftalarını okuyabilecek kadar bilsek yeterli bence.

netcad de içerik olarak
ulaşım(yol projelendirme ),hidrolik (içme suyu projeleri),arazi modelleme gibi birçok modül var
inşaat müh.lerinin ana konusu halk dilinde bina yapmak gibi densede!!
müh.lerin çoğu yapı sektörünün dışında çalışmakta.Konuya bu yonde baksak

Bir inşaatçı herşeyi iyi bilmek zorundadır. Bütün forum bizim sayılır. İyi çalışmalar.

ben de bi mimar olarak başlığın değiştirilmesi ve mühendislikle mimarlığın konularının aynı başlık altındada olsa ayrılmasından yanayım
ama arkadaşların paylaşımı çok güzel teşekkür ederim

baslık istiyoruz mimarlara lafımız yok ama simdi hangi mimar su yapısı dersi alıor veya bizim kadar celik alıyor bunları bulmak icin nie iki saat arayalım bol yıldızlı arkadaslara bir istek
ha mimarlarla aynı yerde olmak sorun deil ama sanırsam bu dedigim kitaplar burdada bulunamıcak sanırım bulunursada tam bir ironi tesekkurler

Evet bende bu bölümde yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve aynen katılıyorum buradan moderatör arkadaşlara sesleniyorum inşaat - mimarlık zaten iç içe bu başlığın bu şekilde değişmesi daha uygun iyi çalışmalar.

Geri