İnŞaatla İlgİlİ Ana Baslik????

İnşaatla mimarlık yakın bölümler gibi gözüksede ayrı bölümlerdir. Lütfen inşaat olarak yeni bir bölüm açılsın....

İnsaat İcİn Ayri Bi Bolum Ayri Bi Baslik Istiosak Sucmu Yani ??? Sucsa Ben Sucluyum :(:(

Kendimi Ezik Hissediorum Mimarlik Basliginin Altinda Yawww :(:(

Kaç hafta oldu bi gelişme yok. bekliyoruz. olumlu ve ya olumsuz bi cevap verende olmadı şimdiye kadar. istekler bölümüne açıtığımız konuda kapatıldı. Gereken yapılacaktır diye. ama bişey yok. bekliyoz.

Liman' Alıntı:
Kaç hafta oldu bi gelişme yok. bekliyoruz. olumlu ve ya olumsuz bi cevap verende olmadı şimdiye kadar. istekler bölümüne açıtığımız konuda kapatıldı. Gereken yapılacaktır diye. ama bişey yok. bekliyoz.

merak ettigim konu bu işin bu kadar uzaması..bu kadar zor mu acaba karar vermek..bence ismini inşaat miarlık olarak değiştirsinler olsun bitsin..yine dogru olanı modlar bilirler diyelim..

ANAP ile DYT birleşti, bi biz birleşemedik yaww. Öyle pazarlık konumuzda yok. Hatta CHP ve DSP de birleşti değil mi. İmkansız görünen şey oldu bi bizim birleşme olmadı. Baktık olmadı miting düzenleyelim arkadaşlar. Gün ve tarih belirleyip yürüyelim. Yürümekle yollar aşınmazmış.

arkadaşlar hiç ses seda yok adminler ilgilenece dediler. ama ilgilenen yoook:)bizim iş yatmış olmasın.baya oldu demi :)Hadi hayırlısı

Destek ve mesajlarınız için sağolun ama sanırım bi gelişme olacağıda yok. Mimarlık bölümü altında paylaşım ve buluşmaya devam.

Liman' Alıntı:
Destek ve mesajlarınız için sağolun ama sanırım bi gelişme olacağıda yok. Mimarlık bölümü altında paylaşım ve buluşmaya devam.

en azından böle bi durumun mümkün olmadıgını sölesinler...biz de kaldıgımız yerden devam edelim...ilgilendiklerini de sanmıyorum artık....mimarlık baslıgı altından devam ediyoruz..

hocam haklısın, mimarlıkta başlı olarak aslında inşaatın altında olmalıdır. nede olsa bizim sektörün altındalar. inşaat sektörünün estetiği onlar... peki inşaat nerde??

arkadaşlar traşa hiç ihtiyacımız yok:):):):):):):):):):):):) Szi kafanıza takmayın.Bunları önemli olan payşalımlara devam etmek siz ihtiyacınız olan programları bulabiliyorsanız sorun yok.Adres arkadaşımız bir sözü vardı başlık mimarlı oldugu için inşaat paylaşımlarının olmadığı düşünülüyor olabilir diye peki ben bir inşaat müh adayı olarak nasıl buldum burayi.Biz bu bölümün adı İnşaat-Mimarlık olsa iyi olur demiştik.Olmazsa kötü olmaz ama:):)Ben gayet rahat bir biçimde İnşaat ile ilgili paylaşımlara burada ulaşıyorum. Paylaşım yapan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim.

evet katılıyorum ya başlık değişsin ya da ayrı bir bölüm açılırsa iyi olur.Kolay gelsin..

bi öneri

arkadaşlar bu bölümün adı mimarlık/inşaat müh. olarak değiştirilemez mi acaba.
hem böylece daha verimli paylaşım olur.
ayrıca paylaşılan programların çoğu statik analiz programları yani mühendisleri daha çok ilgilendiriyor.

Saygılarımla...

sayın kerem biz bunu urda çok söyledik dikkate alındı değerlendirilecek dendi ama sonuç çıkmadı.

İlgine teşekkürler belki sen vesile olursunda olur.

Liman' Alıntı:
sayın kerem biz bunu urda çok söyledik dikkate alındı değerlendirilecek dendi ama sonuç çıkmadı.

İlgine teşekkürler belki sen vesile olursunda olur.

Liman abimle çok uğraştık ama olmadı :clap :clap olmasa da olur önemli olan paylaşım yapmak ve birbirine ulaştırabilmek. Onda bi sorun yok:goz: :goz:

site yoneticileri böylesine kaliteli ve güzel bir siteyi özel bölümlere ayırmakta inşaallah daha anlayışlı olurlar.

Saygılarımla

ayrılma fikri bana göre yanlış ama ismi değiştirilebilirdi :D değiştirilmese de olur.

arkadaslar bundan bir iki gun once tesadufen bir insaat forum sitesine rasladim. Ama tam bir insaat forum sitesi. Formuller havada ucusmus, zemin emniyet gerilmeleri bodrumu toprakla doldurulan binalara karismis falan. Bu konular insaat basligi altinda islenen konulardi. Ayni mantikla gidersek, mimarlik bolumunde de mimarlarin teknik olarak yaptiklari muhabbet olmasi gerekir aslinda. Aslinda birkac baslik aciliyor mimarlikla ilgili ancak bizim gibi insaat muhendisi arkadaslar burada daha cok. Simdi bunu aslinda site yetkililerine soyluyorum, insaat diye bir bolum acilirsa mimar arkadaslarda basbasa kalip kendi muhabbetlerini yaparlar. Ha bise sormamiz gerekirse sorariz biz onlara. Birde sunu belirtmek isterim, ben muhendislik ve mimarligin birbirine baglanmasina herzaman karsiyim. farkli dallar arkadaslar biri guzel sanatlar kategorisinde birisi direk muhendislik.

erdincibas' Alıntı:
arkadaslar bundan bir iki gun once tesadufen bir insaat forum sitesine rasladim. Ama tam bir insaat forum sitesi. Formuller havada ucusmus, zemin emniyet gerilmeleri bodrumu toprakla doldurulan binalara karismis falan. Bu konular insaat basligi altinda islenen konulardi. Ayni mantikla gidersek, mimarlik bolumunde de mimarlarin teknik olarak yaptiklari muhabbet olmasi gerekir aslinda. Aslinda birkac baslik aciliyor mimarlikla ilgili ancak bizim gibi insaat muhendisi arkadaslar burada daha cok. Simdi bunu aslinda site yetkililerine soyluyorum, insaat diye bir bolum acilirsa mimar arkadaslarda basbasa kalip kendi muhabbetlerini yaparlar. Ha bise sormamiz gerekirse sorariz biz onlara. Birde sunu belirtmek isterim, ben muhendislik ve mimarligin birbirine baglanmasina herzaman karsiyim. farkli dallar arkadaslar biri guzel sanatlar kategorisinde birisi direk muhendislik.

çok haklısın.eğer bize ayrıca bir bölüm açılırsa en azından orada kimler oldugunu biliriz.çünkü ne biz mimarlıktan anlarız ne de mimarlar mühendislikten.

Geri