keremcyln' Alıntı:çok haklısın.eğer bize ayrıca bir bölüm açılırsa en azından orada kimler oldugunu biliriz.çünkü ne biz mimarlıktan anlarız ne de mimarlar mühendislikten.
Katılmaktan başka birşey diyemiyorum teşekkürler umarım böle bi konuyu dile getirerek istediğimiz sonuca ulaşırız........erdincibas' Alıntı:fffbbbyyy arkadasim.aslinda benim takildigim noktada o. hadi insaat-mimarlik olsun.Bir tarafta atiyorum kafadan ''mimarliktan anlamam mimar arkadaslar varsa idare etsin'' bir baslik var adi posmodern bilmemne tasarimi. onun altinda bir baslik daha var hasar gormus yapilarda guclendirme... gibi. simdi birbiri ile alakasi yok ben onu diyorum. yani ok cok guzel buradan paket program yardimi yapiyoruz birbirimize ancak arkadaslar bu programlara o kadar dalmanin geregi yok.birazda teknik olarak gelistirelim kendimizi. aramizda kackisi elle betonarme hesap yapmayi biliyo. biliyosa kac defa yapti. elle hesap yapmayan adam programa nekadar hukmede bilir. ayrilsinki derdimiz bunlar olsun.
erdincibas' Alıntı:fffbbbyyy arkadasim.aslinda benim takildigim noktada o. hadi insaat-mimarlik olsun.Bir tarafta atiyorum kafadan ''mimarliktan anlamam mimar arkadaslar varsa idare etsin'' bir baslik var adi posmodern bilmemne tasarimi. onun altinda bir baslik daha var hasar gormus yapilarda guclendirme... gibi. simdi birbiri ile alakasi yok ben onu diyorum. yani ok cok guzel buradan paket program yardimi yapiyoruz birbirimize ancak arkadaslar bu programlara o kadar dalmanin geregi yok.birazda teknik olarak gelistirelim kendimizi. aramizda kackisi elle betonarme hesap yapmayi biliyo. biliyosa kac defa yapti. elle hesap yapmayan adam programa nekadar hukmede bilir. ayrilsinki derdimiz bunlar olsun.
Swat_TR' Alıntı:Yani illaki isminin inşaat mühendisliği olmasına gerek var mı ?
Liman' Alıntı:Sayın Keremcyln
Daha önce paylaşıma verdiğim bi istinat duvarı hesap programı var hem türkce hem daha detaylı, hemde ve depremsiz duruma göre hesap yapıp donatı hesaplıyor. İşine yarar belki
Rar Şifresi Herzamanki gibi: Powered By Liman
Kolay gelsin.
Program Linki: http://rapidshare.com/files/40559941/__304_stinat.rar