İnŞaatla İlgİlİ Ana Baslik????

gundogan20

New member
Reaction score
0
arkadaslar forumda nerdeyse tüm bölümlere icin bi baslık var ama inşaat la ilgili bi baslık yok..ama mimarlık bölümü icerisinde belki de mimarlıkdan daha cok insaatla ilgili konu var..neden moderatör arkadaslar bizim icin de bi baslık acma geregi duymuolar..okudugum mesajlarda bu konuya deginen arkadaslar olmus ama fazla önemsenmemiş heralde..burdan mod arkadaslardan ricam insaatla ilgili bi baslık acmalarıdır.böylece mimarlık bölümünü de işgal etmemiş oluruz diye düşünüorum..görüşüme katılan arkadaslar fikirlerini söylerlerse belki mod arkadaslarda bu konuda bişe yapma geregi duyarlar..

saygılar.....

bu bölüme pek takılmıyorum ama inşaat bölümü olursa ayrıca ii olur o zaman daha çok takılırım nede olsa inşaat teknikeriyim :D

bu isteği bende mod arkadaşa ilettim hem forumdan hem özel mesajdan ama pek sıcak bakılmadı. Belki haklı kaygıları olabilir. Kaygısı öyle bir bölüm açılınca pek trağbet göremiyeceği idi. İnşaat ile ilgili bir konu açılınca mimarlık bölümü ziyeretcisinin azalacağıda ayrı bir kaygı konusu idi sanırım. Belki taleplerimizi daha çok deşle getirirsek yerine gelmeyeceğini sanmıyorum.

Şunuda açıkca belirteyim. Mimarlık bölümünün açılmasını sağlayan Adres63 arkadaşımıza da burdan teşekkür etmeden geçemiyecem. Belki bölüm mimarlık- İnşaat bölümü olarak yeniden adlandırılsada olabilir.

Evet liman abimize katılıyorum.Bölümün adını değişirse biraz olsun hevesimiz artar.biz bölümün adının değişmesini istiyoruz.Modlarımızın bizim bu isteğimizi kıracaklarını sanmıyorum.Hem zaten inşaat ile mimarlığın birbirinden ayrılması bence düşünülmemesi gereken bişey.

bu durumda en mantıklı şey önerilmiş zaten. bölümün adı İnşaat - Mimarlık olmalı. olmaması için de bi sebep yok bence.
Yıldızıbol arkadaşlara duyrulur...

Yıldızı bol arkadaşlara bu öneriyi götürelim. Sanırım Mimarlık bölümünün sorumlusu Mobidik idi.

eeeee arkadaşlar hiç ses yok.Neyin göstergesi bu sessizlik.

adres abicim sen biraz kulis yapamaz mısın? sonuç olarak sen bizim fahri modumuzsun.

gerçekten hiç ses yok. meclisden bile daha hızlı karar çıkıyodu yaw.. :) arkadaşlar yoksa bu fırtına öncesi sessizlik mi? belkide yıldızıbol arkadaşlar "alın size yepyeni bir bölüm -HACKİNŞAAT- hayrını görün!!" demesinler :durdurun
neyse sabreden dervişin muradına erecekmiyiz zaman gösterecek..

Yok abi ben inşaatla mimarlığın ayrılmasını istemiyorum.Bunları birbirinden ayırırsak valla vebali çok büyük olur, ödeyemeyiz öbür tarafta :)

Ama HACKİNŞAAT ismide hiç fena değil tebrikler askecer.

İnşaat ile mimarlılığı ayırmamak en güzel çözüm. İkisi bi arada gayet iyi gitti ve gidecektir. sadece Bi isim değişikliği ile bu iş çaok dha güzel olacak gibime geliyor.

Liman ve m.çelebiye yazıyorum burada bu başlığı açmanızı kimse kayideye almaz bu konuyu isterseniz öneriler bölümüne açın bana görede mantıklı olan mimarlı- inşaat diye olması sonuçta mimarlık konu başllığı olduğu için çoğu arkadaş inşaat paylaşımlarınında olduğundan habersiz oluyo.siz en iyisi bu konuyu öneriler bölümüne iletin yoksa burada bir sonuç alınması çookk zor :=)

insaat bolumu acilmali +1

Daha önce bölüm sorumlusu arkadaş olan mobidik ile görüşmüştüm bu konuyu pek sıcak bakmamıştı. haklı çekimceler, vardı belki. Ama dediğiniz gibi biz bunu öneriler kısmına bi taşıyalım.

Konuyu öneriler kısmına taşıdım burdaki arkadaşlarda da destek bekliyorum

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1766963#post1766963

Şimdiden teşekkürler hepinize

bence kesınlıkle ınsaat adı altında da bı bolum hazrlanmalı cunku bızım calısma alanlarımız onlarda daha fazla:D:D

saka bı yana ılk gırdıgımde ınsaat dıye bı bolum goremeyınce sasırdım dorusu...yanlıs yapılmıs ama duzeltılebılır dıye dusunuyorm saygılar :):)

Teşekkürler civilce isteğimizi gerekli yerlere bildirdik ama şimdiye kadar bi gelişme oldu diyemem.
Ama adminler ilgilenecek bekliyoruz.

inşaat bölümü açılmalı yada mimarlık bölümünün adı inaaat ve mimarlık diye değiştirilmeli :)

Geri