İŞte Şokkk Sİgara Makİnelerİnİn ÇzÜldÜĞÜ An

hiç üsenmedin kafa patlattın buna heee .. valla ne diyelim helal olsun saol

8 jetona iki marlboro..riskli be :D git iki paket al 10ytl ye saglam olsun..riski olmaz..:D
abicim bu şekil kumar aletleri yüzde ile çalışır dogru..bir günün karını elde etmeden asla sigara vermez..yani kar oranı bellıdır.. %50 si makineyi kuran adamın(ya da her hafta gelıp kontrol eden adamın)..% 40 ı işletenın..% 10 u da o aleti kullananadır..( rakamları attım) :) ..su bir gercek asla oynatan zarar etmez bunu boyle bilin :D..,
ama kutunun icindeki elektronik techizata elektronik bir etki yaparsanız iş degişir..yoksa rakamla bilmem neyle alakası yok..

abi daha türkçe olmazmı bu yaws :)

APOSTOL' Alıntı:
8 jetona iki marlboro..riskli be :D git iki paket al 10ytl ye saglam olsun..riski olmaz..:D
abicim bu şekil kumar aletleri yüzde ile çalışır dogru..bir günün karını elde etmeden asla sigara vermez..yani kar oranı bellıdır.. %50 si makineyi kuran adamın(ya da her hafta gelıp kontrol eden adamın)..% 40 ı işletenın..% 10 u da o aleti kullananadır..( rakamları attım) :) ..su bir gercek asla oynatan zarar etmez bunu boyle bilin :D..,
ama kutunun icindeki elektronik techizata elektronik bir etki yaparsanız iş degişir..yoksa rakamla bilmem neyle alakası yok..
Ben arkadaşa katılıyorum.. Kesinlikle belli bir limiti var. Örneğin günlük 50 jeton alana kadar sigara vermiyor. Daha sonra sigara vermeye başlıyor. Bu bukadar basit. Zaten kumarda hile olmazsa o kumar olmaz. Bu makinalar bir nevii kumar makinası olduğuna göre sorun burda çözüldü.. :)
Ama arkadaş gerçekten kafa yormuş yinede tebrik etmek lazım..

hakket sigara makinesi ne yaa ama yinede gzl bişeye benzio eline sağlık

makina hilesi yalan arkadaslar ben 6 jetona 3 malbora dusurdum o napcaz

genelde antalyadaki makinalarda 50 gecdimi otomatik 3 veriri zaten sen ne yazaesan yaz

ben sigara makinası görmedim!!! nerede varki ?

Daha açık belırtseydın keşke dostum cunkı cok belırgın anlatmamışsın şifgreyi madem kırdın örnekle anlat x ıle y ıle cok karısıyor zaten sonuçta bır şifre şifreyi denklemle cözmüşsün madem ayrıntılı anlatda bızde anlayalım cok karısıyor sona dogru

anlamadım usta

kombine x y baya bi karışmış daha acıklamalı anlatırmısın.:vur

milletin kafa yormasındansa bir kişi kafasını yorsun ve açık bir şekilde anlatsın x y olayını katmayın çıkacak sayıya ne ekliyoruz ne azaltıyoruz anlatın bi sayılarla anlatın yani türkler zekidir ama buna kafa yormazlar açıklayan birisi olursa iyi olur

abariii kamadıki babam yaw onalrda n:D:D sen nenesinin nikanı diyon o matematiği kim yapacak hele sole :D heall olsun çok enteresan bi paylaşım olmuş.. kafa patlatmış adam:D:D

ya işin matamatiksel boyutu kolay .. hallederim etmesine de , biri bana konuyu sölesin önce bi... sigara makinesi ne ...
:S

makinalar normal calısıyo olsa 15 te 5 rakam seciyosan 3 te 1 sansın var demektir.
3 jeton atınca sana sigara cıkması gerekir. ama cıkmaz...cıksa makinanın matıgı kalmaz.
kumar makinaları arada bir verir ki etrafındakileri kacırmasın...

Giderim Markete aLırım 1 Karton Marlbora'mı..Ne Uğraşcam Yaw X'miş Y'miş :hhmanD

Geri