polar66
New member
- Reaction score
- 0
yaw şu hangi yere açma konuusnda bende kararsız kaldım Kriptolojimi burasımı diye en sounda ikisinide açayım dedim arkadaşın biri jeton ne kadar diye sormulş ben 50 YKR ye alıyom bilmiyom geersini ve bu maikede özellikle büyük şehirlerde bilhassa dedim gibi kahverlerde ganyan bayilerinde iddaa bayilerinde bulunur gerçi her iehirde vardır muhtemelende bir araştırma yapmak lazım bugün dile getirdim gibi 8 jetonla 2 Malbro aldım 4 ytl ye 8.5 lik Malbro iyi kar değil mi? ama bu siistemde bile çok az da olsa her şeyi harfiyen yapsanız bile %10 lık bir siagra gelmme şansı var ama bu çok az bir ihtimal dayak olayına gelirsek ben şu ana kadar hiç dayak yemedim
ama inanın bu yöntemin tek kötü yanı içtiğiniz sigara sayısı artıyor ben günde yarım paker içerken şimdi 1 pakete çıktı bir an önce bitsede alsam oldu he bu arada bir önemli notta aynı makineden çok oynamayın bu da dikkat edilmesi gereken bir nokta ama her şeye rağmen bende bu kadar matematik yok boşverrr öle bölede vererim ben sigaraya parayı deyenlerede saygılarımı sunuyorum iyi içişler onlara Sigaranın işte bir güzel yanın ortaya çıkardık hep zararlı yanı olmaz ya işte adamın Matematiğini geliştiriyor yalan mı
Keşke bıraksak sigarayıda bu işlerle uğraşmasak KEŞKE