Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi öle yapcana bi saglama yapsaydin mesela gelen sayi bu rakamlari nasi dizinn bizde onu yapalimm mesela 1 geldiydse altına şu rakmalri yazin 2 geldiyse sunlarii v.s oki mii dostumm bisii anlamak zor böle olunca
o kdar hesap yapmaktansa gider bir paket sigara alırım... alırmıyım yok almam nedenmi kullanmıyom... ama tebrik etmek lasım arkadaşı.. ya gerçekten çözdü olayı yada kafa bulandırmak için yazdı
yazık oLmuş o kadar uğraşına..
Dayım yıLLardır bu sigara makineLerini Türkiyenin dört bir yerinde kiraya veriyor..
Ve sadece onLardan geLen geLirLe 3-4 hatta 5 ev sağLam şekiLde geçinir..
O makineLer hiç bir matematik ve diğer aLakaLı hiç bir biLim daLının iLgi aLanına giremez
100 jeton üzerinden orantıLanır ve çoğu makinanın oranı 100 jeton üzerinden 7 paket sigaradır..
Sen istediğin kadar bu taktikLe kas attığın 100 jeton üzerinden 8. paketi aLırsan eğer
Ben sana 5 tane makine göndereyim işLetir geLeceğini sağLama aLırsın :durdurun
He bu arada tabiki makinenin oranına bağLıdır ama geneLi 100 jetona 7 paket sigaradır ve bu oranda çaLışan bir makineyi matematik profesörü oLsan 8. paketi düşüremezsin...
GüzeL bir çaLışma hazırLamışsın ama bizim insanımız böyLe işte hiLe buLmaya ayrı bir meyiLimiz var
ilk defa gelen sayıyı "Y" ile sembolleştiirsek Y yi X ile x eksi 2 nin toplamının (eğer tek ise bunada artı 1 ekleyecez) ve bunu 1 kombine yazacağız -dilimki y=12 x-2=4 buna göre 16 oluyor ..nasıl yani 12 rakamlı deilmiydi biraz açıklarmısın
kanka bı gun ıckılı okeylı 101 li bır mekana gıttık kapıda bundan vardı herkes 1 er jeton attı hepsı full cıktı adamın yuzu deişmişti saolasın bunu elemanlara anlatmam gerek! ,)
:biggrin :clap abı ya 20 kere denedım 10 tane aldım ama senın sıstemı denemedımm ep aynı sayıları oynadımm ve tuttu burdan yola cıkarsak senın sıstem dogru:clap :biggrin
yaw Bizim burda sigara makinesi olsa onu bunun için beleş almaya uğraşmazlar.Gider evden bir balyöz alır..Sabaha kadar kırar.Hem spor yapmış olur.Hemde amacına ulaşır..AMa seninkinede saygı duymak lazım..