×÷·.·´¯`·)»acaba ufo lar gerçek mi?buyrun hayret verivi resimler içerde...«(·´¯`·.·÷×

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Reaction score
0
Acaßa UFO Lar Gercek Mi? ßuyrun Hayret Verici ResimLeri İçeride...!

UFO Nedir?
Bir çok fenomenlerde anlatıldığı üzere, bu tanımlanamayan uçan cisimler kimi zaman bir daire şeklinde, kimi zaman çok büyük boyutlarda bir elips ya da bir puro şeklinde görülmektedirler. Bir zamanlar hayal gücünün ve bilinçaltının insanlara bir oyunu olarak yorumlanan bu olgu, bugün inkar edilememektedir. Televizyon kameraları karşısında bilimselliği ve somut gerçekleri savunan ve bir adım geri basmayan, UFO olayını görmezlikten gelen bilim adamları, profesörler vb. kişiler, televizyon kameraları stop düğmesine bastıkları andan itibaren de bu olguyu onaylayıcı bir tavır sergilemektedirler.
Ama son yıllarda kamuya açılan resmi dosyalar, hükümet bazındaki sözcülerin konuşmalarında UFO'larla alay ettiği dönemlerde bile konunun ne kadar ciddiye alınmış olduğunu göstermektedir. O dosyalar çok şey anlatmakta ve hem görgü tanıklarının, hem de bilinmeyen gök cisimlerinin radarda izleme olaylarının kayıtlarını içermektedir. Bu kayıtlarda askeri jetlerin UFO'ları kovalarken nasıl başarısız olduklarından tutunda, köylerdeki saman yığınlarının üstüne inenlere kadar bir dolu kanıt bulunmaktadır. Bu belgeler çeşitli tanımları içermektedir ve bu tanımlamalar da yanlış olmadığı gibi, hayal ürünü de değildir ve o cisimler dünyadaki hiçbir şeye de benzememektedir.
Bir de son zamanlarda en çok UFO'lar tarafından kaçırılma olaylarının öne çıktığı görülmekte, kişiler yaşadıkları bu olayları anlatabilmek için olmadık yollara başvurmakta ve inandırabilecek birilerini bulabilmek için amansız bir mücadele vermektedirler. Kaçırılma konusu, daha az somut kanıt sunan bir konudur ve araştırmacılara göre, gerçek fiziksel anomalilere dayalı psikolojik olgulardır.

Bir uzaylı otopsi aşamasında

x3ehoz.jpg

2ng95jp.gif

2ag66vb.jpg

qoadd4.jpg

b4vqmo.jpg

w83n9k.jpg

2wbujhz.jpg

2mw82n8.jpg

5xmo8.jpg

021Ufola21685_01.jpg

021Ufola21685_04.jpg

021Ufola21685_05.jpg

021Ufola21685_08.jpg

021Ufola21685_10.jpg

021Ufola21685_19.jpg

ea12c5.gif
ea12c5.gif

103 yorum 2.480qösterim sayısı​

..::HACKHELL AİLESİNE COKK TESEKKÜRLER::..

hepsi saçmalık ben inanmıorum eğer olsaydı muhakkak kur'an da belirtilirdi bizden başka canlı yok arkadaşlar

amerikanin casuslaridir bunlar kandirioolar herkesi uzaylilar die :p

bana biri anlatsın bunlar neden kendilerini sürekli köşe kapmaca oynar gibi gösteriyorlar. niye kendilerini göstermiyorlar. bunlara inananları ben şöyle açıklıyorum; beyni holywood filmleriyle yıkanmış veya bu işten rant sağlayanlar bunun başka bir izahı olamaz. konuşmak bile saçma. keşke adam gibi konulardan bahsetseler.

ben hiç inanmıyorum bence saçma ufo

ufo diye bişey yok bence hepsi palavra

Taşınmıştır..

uzaylılar yok diyenlere 2 sorum var bunların cevabını bulun ben de uzaylılara inanmam;)
1: Kuranda ya da bir hadisteydi tam hatırlamıyorum ama 70 bin alemden söz ediliyor, biz bu alemlerin SADECE birindeyiz diyer alemlerde neler yaşıyor????
2: Hadi uzayda başka yaşayan canlı yok diyelim o zaman 1 güneş bir dünya bir de ayımız olurdu mutlu mesut yaşardık değil mi ?? diğer gezegenlere galaksilere ne gerek var dimi hepsi israf o zaman??????? Her yaratılan varlığın bir sebebi vardır gezegenlerin sebebi ne o zaman????????? neden bu kadar fazla yıldız gezegen güneş sistamleri var neden???

bunlara cevap verebilecek bir insan arıyorum yıllardır bulamadım...

uzaylıları bilmem ama ay hakkındaki gerçekler çok etkileyici bunu NASA başından biri bilipte bize söylememiş ay aslında dünyanın uydusu değilmiş oraya nasıl geldiği bilinmiyo hiç bir uydu gezegenine sadece bir yüzünü göstermezmiş boşver zaten herşey bi garip bu dünyadan sen kandi iliminden ibadetinden uzaklaşma yeter

hepsi saçmalık ben inanmıorum eğer olsaydı muhakkak kur'an da belirtilirdi bizden başka canlı yok arkadaşlar

ne kadar tuhaf bır onyargı...

dunyadakı her kum tanesıne karsılık uzayda yaklasık 1 mılyon gezegen var...sadece bızde hayat var oylemi???

ayrıca kuranın bır cok yerınde yerdekıler goktekıler ve ıkısı arasındakıler cumlesı gecer...

uzayda sadece bız varız demek cok ama cok sacma gelıyor bana..

arkadasım 18000 alem var say bana madem sadece biz varız hadi bakim 18000 alem kuranda geciyor bana acıklarmısn ? bn inanıyorum arkadaslar bnce ufo var

Belki köylü gören masum bir uzaylı olmuştur ondan kaçıyolardır bizden=)

Gora filmi bile ufo saçmalığından daha mantıklı.

saçmalıktan başka birşey değil

Geri