~~ Ölürken Çocuğunu Teselli Eden Filistinli Anne [ Hassas Olanlar Girmesin Pls ]

allah rahmet eylesin mekanı cenneet olsun...
cennet anaların ayağı altındarır.......

eline sağlık dostum

böyle sahneleri yaşatan insanların yatacak yerleri var mı yani bu ne bee

bu cocuk ne yapsa yeridir...

bizim rahatımız yerinde onları düşünecek bile vaktimiz yoq
Allah yardımcıları olsun

bu $erefsizLer eLbet bunLarin ßedeLini öder..
Fakat bnm anLamadim her$ey resim fotoğraf mi ? Bu cocuk bunca $ey ya$arken annesi eLerinde öLürken bu ki$i neden sadece resim cekmekLe me$quL ??? Hayat bu kadar basit mi ?

edix; tmm herkesn bi i$i qücü varda önce insan hayati daha kıymetLi, deerLi diiLmidir ? Ben bi an kendimi koydum o sayneye
Allah korusun bnm anneme öyLe bişey olucak ben caresiz annem icin cabaliyorken birisi bu şekil resim cekse Katil olurum.

allah belalarını versin o şerefsizlerin..ilk hayvanlarla ve erkek erkeğe ilişkiye giren ve lanetlenen bir ırktan ne beklenirki??bunlar insan fln değil hepsi birer köpek..(benim köpeğim daha gururlu ve asil)

Allah İsrailin de İsraille askeri siyasi ekonomik işbirliği yapan tüm hükümetlerin belasını versin özellikle de müslüman olanların

:(:(:(:( off çok Dökundu bu fotograf ya

ya allah belasını versin Böyle insanları suçsuz günahsız Öldürenler Allah'ta onlara Bu cocuğun yaşadı acının 10 mislisini versin Onlara

ne kötü bir durum :( böylesini allah kimseye yaşatmasın...

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Sesin Rabbi’ne andolsun ki,

Artık en sessiz yanımdan ağlıyorum sana küçük Delikanlı,

en çığlık yanımdan vurulmuşken!

bence az bile dedeleri türkleri arkasından vurdu babaları israile topraklarını sattı bölelerine az bile beter olsun

Geri