~~ Ölürken Çocuğunu Teselli Eden Filistinli Anne [ Hassas Olanlar Girmesin Pls ]

sırada kim var filistinden sonra yani mısırmı??? suriyemi??? iranmı???? ırak ı aldılar zaten......
bekliyelim bakalım bize ne zaman gelecekler!!!!!!!bizede yapabilirlermi????
bence bu kadar ölüme şimdiden bizi alıştırıyorlarsa tepkisiz bırakabiliyorlarsa milletce,,,,bizede yapacaklar,tereddüt etmeden gelecekler
tevratta yazılan ,büyük israiloğulları ve müslüman savaşı hakkındaki hadis için;6gün savaşından sonra dönemim israil savunma bakanına sorulan(şaron dur kendisi) bu savaş o savaşmı?sorusuna şaron nun verdiği cevap ^^hayır bu savaş o savaş değil o savaş türklerle olacaktır^^

Sodon ve Gomore diye bir halk vardı ya geçmişte belki tarih kitaplarından hatırlarsınız.

İşte bu yaratıklarında sonu onlar gibi olacak.Yani hepsi taş kesilecek ve helak olacak.

Allah Büyüktür...

koca dünyada şu siyonist israile dur diyecek bir baba yiğit cıkmadı hala,bu resmi kullanıp kullanmamak arasında cok gittim geldim ama o çocugun ağlamasını gördükten sonra kararımı verdim,ban yemeyi bile göze aldım
24cws5t.jpg

eminim yaşasaydı yine aynısını yapardı,tek DUR diyen o olurdu yine

ALLah kimseye yasatmaasın bua acıyı gercekten cok zor oLsa gerek. . .

şerefsiz israill tez zamanda belan oluruz inşllah türkler gelcek ve sizleri .........

Kardeslerim bende avusturya da kaliyom.bu resimleri görünce anam aklima geldi.yani basinda annesini kaybeden bu kardesimizin Allah yardimcisi olsun.allah belasini versin bu israilin.burda filistin icin yürüyüs yaptik ve polis haric 15-20 tane alman gördüysem iyidir.korkularindan disari bile cikamadilar.biz müslümanlar birlesmedikce ve dinimiz icin savasmadikca hep böyle ezilmeler ve yok oluslar devam edecek.

ALLAH`A EMANET OLUN

yüce ALLAH tan istediğim aynı acıyı filstin halkı katil israil halkına yaşatması

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
ana yüreğine bak son nefesinde canını değil canının canını düşünüyo
allah mekanını cennet etsin

geçen filistin poşusu aldım elimden o geldi daha fazlasını yapmak isterdim... yaralı çocukları hastanede gördük annem ben burda olsa bakardım dedi isteyelimmi dedim iste bakalım dedi poşu alırken bayana sordum dedim çocuk varmı olmazmı dedi bir sürü yetimhane var dedi resmi yoldan olması zor ama ben bi araştırayım teli verin dedi verdim bi hafta sonra sordum başka bir adam var ne dese iyi afganistandan yok cezayirden biz çocuk getirmiyorus dedim ben filistin dedim ama yok filistinde olmuyor dedi peki dedim bu olayı duyan eğitimci arkadaşlardan birisi araplaştıracan burayı ne die alcan yok bilmem ne dedi ya insanlığın çivisi çıkmışta sanki verdiler çocuğu elimize bu sözden bile rahatsız olanları gördüm ya kıyameti bekliyoruz başkada bilmiyorum artık...

ha birde bazı arkadaş ve yakın akrabalarda miras bölünecek dedi pes dedim ya.....pess

Buna can dayanmaz ama diger Devletler hic umursamuyor bile ALLAH bunlarin hesabini soracak

işte bu zulmün başrol oyuncusu 3 yıldır pis canını veremedi..Allah hepsine hakkını verecek ..

Geri