~~ Ölürken Çocuğunu Teselli Eden Filistinli Anne [ Hassas Olanlar Girmesin Pls ]

Her millet hakkedildigi sekilde yonetilirmis.
Eeeee Terorist haması basa getirirsen bir terorist gibi de olursun .....
haklı davalarında bıle haksız duruma dustuler ya ben bu arapların zekasından cıdden suphe etmeye basladım

allaha isyan etmemek elde değil. öbür dünya da allah ilk sorum neden bu zulme seyirci kaldığı olacaktır.

"Ah Hitler ah! Yarım bıraktın işini, Gazzeliler sıkıyor şimdi dişini."

kimileri hitlere zalim, kimileri diktatör dedi ama bence o geleceği gören birisiydi. biliyordu o da israil soyunun dünya için zararlı olduğunu.

emperyalistlerin projelerine hizmet eden insanları seçtiğimiz sürece bu vahşete dur denemez.

hatayı kendimizde aramalıyız israilde değil.

Gün gelecek arkasına saklandığınız ağaçlar dile gelecek.ey müslüman arkamdaki yahudiyi gelde öldür diye.soyunuz kurusun inşallah

kelimeler bile kifayetsiz kalıyor artık Allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın yatıp kalkıp halimize şükretmemiz lasım...

dilerim buna sebep olanlar yattkları yerde uyyamasnlar kabir azabı çeksnler

allaha isyan etmemek elde değil. öbür dünya da allah ilk sorum neden bu zulme seyirci kaldığı olacaktır.

BİRİNCİSİ ÇOK YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE İÇİNDESİN SANA TAVSİYEM DİLİNE SAHİP OL İNSANIN BAŞINA NE GELİRSE DİLİNİN YÜZÜNDEN GELİR.
İKİNCİSİ RESME BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM Bİ ANDA KENDİMİ O ÇOÇUGUN YERINE KOYDUM AMA OLAYIN BİRDE GERÇEK YÜZÜNDEN BAKALIM BUNLAR BİZİ ZAMANDA İNGİLİZLERE FRANSIZLARA KARŞI SATMIŞLARDIR ONDAN DOLAYI FAZLA TINLAMIYOM VE ONLAR ATALARIN YAPTIKLARI HATANIN BEDELİNİ ÖDÜYORLAR VE BU PAYA Bİ SÜRE BÖYLE DEVAM EDECEK
ÜÇÜNCÜSÜ BUDA ÇOK YAKINDA OLACAK BİŞEY BİZ TÜRKLER TEKRAR DÜNYAYA HÜKMEDECEĞİZ ŞİMDİSEN BU NERDEN NASIL ÇIKTI DERSİN BANA SANA AÇIKLIYIM KİTABIMIZ KURANI KERIMDE SÖYLENMİŞTİR ^ TÜRKLER DÜNYAYA 2 KEZ HÜKMEDECEKLERDİR ... DİYE GİDİYOR YANI EMIN OL BU YAPILAN ZULUM ŞEREFSİZLİK YANLARINA KAR KALIMIYACAKTIR...

bunu yapanları değil isa musa , hiç kimse kurtaramayacak

Geri