Ödev İstekleriniz Buraya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vites kumanda sistemi ve emniyet kemeri ile ilgili 2 tane projem var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim..

bddk'nın kuruluşu yapısı, organları, neden ihtiyaç duyulduğu, hangi bankalara el koyulduğu, yaptığı faaliyetler hakkında pazartesiye yetişmesi gereken tez ödevim var. Yardımcı olursanız allah rızası için bir dua ederim. Bu arada e-mail adresim [email protected]. Yürürlükte olan maddeleri felan olmayacak.

çokk acillll !!!!! örgüterde gruplar ve grupsal farklııklar hakında yapılmıs anket veya sadece anket soruları şimdiden tesekkurler

aciiiiiiillllll.......!!!!! SlM Yaaa Ben Kac Gündür Ariyorum Ama Yok Eger Siz Yardimci Olursaniz Sevinirim..konu: Hidrolik Pres Te Sistem şemasi Yani Hidrolik şemasi Ve Hesaplamalari,kullanma özellikleri,ve Gerekli Bütün Hesaplamalar ....tesekürler
sitede paylasırsan sevinirim saol kardes...

yARDIMM

Arkadaşlar bana 2 tane ödev lazım.
birincisi elektrik ark fırınları hakkında ne olursa
ikincisi döküm kalıp malzemeleri. hangi tür metaller kullanılıyo
e-mailim [email protected]

SQULACHİ' Alıntı:
excume me çok oldum bende ama bu son :(

Mısır Medeniyetleri

acil :(

Arkadaşım elimde mısırla ilgili olan bunlar içlerinden işine yarayanını söyle

ginga' Alıntı:
ÖDEV KONUSU:eğitim ve istihdam arasındaki rakamsal ilişki...hoca syısal veriler üzerine yorum istio bizden.....ders istatistik dersi....şimdiden yardımın için teşekkür ederim... :)

Malesef kardeş..

KUVVACI' Alıntı:
selam daha öncede yardımcı olmuşdun bana umarım gene yardım edersin!!!
konum 'sporda fair play' her türlü bilgi benim için gerekli ilgilenirsen sevinirim

şimdidien teşekkürler

Malesef kardeş...

Cen_z' Alıntı:
Vites kumanda sistemi ve emniyet kemeri ile ilgili 2 tane projem var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim..

"61 Mesaj Lütfen"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri