Ödev İstekleriniz Buraya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceza_22' Alıntı:
abicim bana fizik ve kimya ile ilgili bir slayt lasım herhangi bir konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim ve tşk edirm

Kardeş belli bi konu söylesen yardımcı olurum veya word dökümanı problem değilde slayt gösterisi yok elimde

çokkk acileennn...

abi bu hizmetinden dolayı sana çok teşekkür edip yağ çektikten sonra konuya giriyorum. bana çok acilen """""popart akımı"""" ile ilgili ödev benzeri bilgiler içeren bi yazı lazım ödevsitesinde var ama giriş yapamıyoruz ya o nedenle yerdımlarını esirgemezsen sevinirim. :)

php

(61 mesajın altında olanlar yazmasın demişsizin ama bu ödeve çok ihtiyacım var:ter: )

php de öğrenci kayıt girişi yapılan (ad soyad adres tel vize final no olucak)bu kayıtları text dosyaya kaydedecek ve de arama yapılacak.
bilgisi olanlar lütfen yardım edebilir mi bunu yapmam gerek :(

[email protected]

revolation' Alıntı:
abi bu hizmetinden dolayı sana çok teşekkür edip yağ çektikten sonra konuya giriyorum. bana çok acilen """""popart akımı"""" ile ilgili ödev benzeri bilgiler içeren bi yazı lazım ödevsitesinde var ama giriş yapamıyoruz ya o nedenle yerdımlarını esirgemezsen sevinirim. :)

Malesef...

selenyum' Alıntı:
(61 mesajın altında olanlar yazmasın demişsizin ama bu ödeve çok ihtiyacım var:ter: )

php de öğrenci kayıt girişi yapılan (ad soyad adres tel vize final no olucak)bu kayıtları text dosyaya kaydedecek ve de arama yapılacak.
bilgisi olanlar lütfen yardım edebilir mi bunu yapmam gerek :(

[email protected]

Malesef...

Okul bitmek üzere ya kimseden ödev için ses seda çıkmıyor :)

Kardeş Hizmetin Için çok Teşekkürler Bana Ahmet Hamdi Tanpinarin Saatleri Ayarlama Entitüsü Bide Orhan Kemalin 72.koğuş Veya Herhangi Bir Kitabinin özeti Lazim Yanliz çok Acil Yardimci Olursan Sevinirim şimdiden çok Saol

abi bana "çevre sorunları ve işletmeler" tez lazım şimdiden tşkkr

bana herhangi bir (en az 4 yıldız) otelde yapılmış staj raporu lazım
şimdiden teşekkürler
(bölüm:konaklama işletmeciligi)

slm... tesekkürler

abi bana yaş sebze meyve paketleme tesisi ile ilgili bir proje lazım... ödev sitesinde buldum.. ama üyelik olmadığı için alamadım... lütfen daha yeniyim biliyorum ama bi yardımcı olursanız minnettar olurum size....

arkadaşlar mühendislik okuyan öğrenciler MATEMETİCA diye bi programı bilirler..eğer matematicadan anlayan biri varsa bi ödevim var.bana yardımcı olabilirmi??şimdiden teşekkürler...

slm bana (Bilgisayarin güvenlik önlemleri) ve (Virüsün Calisma prensipleri ve orunma Yollari) Hakkinda bilgiler lazim ödev icin
yardimci olursan sevinirim-Tsk.

konu ile ilgilenilmediginden konu kilit arkadaşım açtıgın başlıkla ilgilenmek istedigin zaman başlıgı açacagım bana pm atman yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri