Ödev İstekleriniz Buraya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adres63' Alıntı:
Bir beni es geçmişin ya :(

Kusura bakma kardeş hakkatten gözümden kaçmış senin mesaj, ama konuya baktım malesef yardımcı olamadım

dökme demirler ile ilgili bitirme ödevi arıyorum. bazı kaynaklardan bulduğum ödevlerde şekil ve tablo bulunmamaktadır. mümkünse şekil ve tablolar da bulunsun ilgine teşekkürler

aciiill:ÖĞRENME PSİKOLOJİSİ

arkadaşlar 61 mesajın altında olanlar ıstesın demıssınız ama ben formunuzu yenı keşfettım ve yardımcı olursanız cok sevınırım....ÖDEV:ALBERT BANDURA'NIN DİĞER DAVRANIŞÇILARDAN(WATSON,GUTHRI,THURNDİKE,TOLMAN,PA WLOW,SKİNNER..) FARKI VE BENZERLİKLERİ

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

cetin002' Alıntı:
dökme demirler ile ilgili bitirme ödevi arıyorum. bazı kaynaklardan bulduğum ödevlerde şekil ve tablo bulunmamaktadır. mümkünse şekil ve tablolar da bulunsun ilgine teşekkürler

--------------------------------------------------------------------------
"61 Mesaj Lütfen"

Basketcii_' Alıntı:
arkadaşlar 61 mesajın altında olanlar ıstesın demıssınız ama ben formunuzu yenı keşfettım ve yardımcı olursanız cok sevınırım....ÖDEV:ALBERT BANDURA'NIN DİĞER DAVRANIŞÇILARDAN(WATSON,GUTHRI,THURNDİKE,TOLMAN,PA WLOW,SKİNNER..) FARKI VE BENZERLİKLERİ

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

---------------------------------------------------------------------
"61 Mesaj Lütfen"

hocam konular :standart maliyet ilişkisi.
standartın maliyete katkısı.
standart üretim ilişkisi.

hocamlar bunlardan birini bulabilirsen cok sevinirim...

kolay gelsin..

Ya bana hemmen Namık Kemalin tiyatroculuk hayatı lazım ama çook çabuk tşk.

sağol kardes odev için ama benim odevlerim bitmedi maalesef bana üniversite gençliğinin sorunları hakında da bı odev bulursan sevınırım sımdıden sağol kardes

balzac

hocan bana balzacın ihtişam ve sefalet kitabım,nın özetini bulursan duacın ve teşekkürcü butonun olurum şimdiden tesekkürler kolay gelsin

61 mesajın altındakiler istekte bulunmasın demişsin de abi şu an zor bi durumdayım :) ödev konum Agılama ve algılamayı etkileyen faktörler 20 sayfalık bi ödev gerekiyo bi de kayanak belirtmem gerekiyo umarım yardımcı olursun...

Quarentix' Alıntı:
61 mesajın altındakiler istekte bulunmasın demişsin de abi şu an zor bi durumdayım :) ödev konum Agılama ve algılamayı etkileyen faktörler 20 sayfalık bi ödev gerekiyo bi de kayanak belirtmem gerekiyo umarım yardımcı olursun...

www.odevsitesi.com adresine gr oradan istedigin konuyu bul ve bana bildir oke bekliyorum
sitede algılama ile ilgili binlerce konu var

erolonal' Alıntı:
hocan bana balzacın ihtişam ve sefalet kitabım,nın özetini bulursan duacın ve teşekkürcü butonun olurum şimdiden tesekkürler kolay gelsin

kardeş bu balzac ın digerlerini buldum ama sefelat ve ihtişamı bulamıyorum yav

HONERE DE BALZAC’IN “VADİDEKİ ZAMBAK”
[8 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Var]

--------------------------------------------------------------------------------

BALZAC
[4 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

--------------------------------------------------------------------------------

HONORE DE BALZAC’IN VADİDEKİ ZAMBAK’ ROMANI ÜZERİNDE BİR İNCELEME
[7 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Var]

HONORE DE BALZAC
[4 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

HONORE DE BALZAC - PİERRE GRASSOU
[17 Sayfa, İngilizce , Kaynakça : Yok]

BALZAC - THE PURSE
[22 Sayfa, İngilizce , Kaynakça : Yok]

BALZAC - THE HİDDEN MASTERPİECE
[19 Sayfa, İngilizce , Kaynakça : Yok]

BALZAC - THE ELİxİR OF LİFE
[18 Sayfa, İngilizce , Kaynakça : Yok]

BALZAC - PAZ
[36 Sayfa, İngilizce , Kaynakça : Yok]

BALZAC - DOMESTİC PEACE
[26 Sayfa, İngilizce , Kaynakça : Yok]

BALZAC - ADİEU
[30 Sayfa, İngilizce , Kaynakça : Yok]

HONORE DE BALZAC (1799-1850)
[12 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri