Ödev İstekleriniz Buraya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_scream_17' Alıntı:
bana onlardı insandı cengiz aytmatov nun roman özetini bulabilirsen çok sevinirim?
saygılarımınla
Cengiz Aytmatov'un bir kaç eseri var ama malesef senin istediğin eseri bende mevcut değil.

Slipknot_18' Alıntı:
Arkadaşım sende bi ricam war ''bütün türk kadın şairlerimiz ve eserleri'' bunuda bula bilirsen sewinirim
malesef yardımcı olamadım

konilerle ilgili çözümlü sorular arıyorum. eğer yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler.

kardeşim kurtuluş savaşıyla ilgili bi kitap özeti lazım ödevsitesi.com da var ama sanırım o bölüm kapalı istek yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim

radon hakkında dönem ödevi bulmam gerekiyo çok acil 2 gün içinde bulunması gerekiyo [email protected] şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar

Merhaba bana 15 adet guncel roman ozetleri lazim roman-kitap farketmez iyi calismalar..

Türkiyede Kentleşme Olgusu Bulursan Sevinirim

doku ve organların görevi...
Hakkında bir ödev. Şimdiden teşekkürler... :)

merhaba şair Nedim in hayatı ve edebi kişiliği hakkında genel bilgiye ihtiyacım var yardımcı olabilirsen sevinirim teşekkürler.

oktay_efe' Alıntı:
kardeşim kurtuluş savaşıyla ilgili bi kitap özeti lazım ödevsitesi.com da var ama sanırım o bölüm kapalı istek yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim
malesef....

unknown' Alıntı:
Merhaba bana 15 adet guncel roman ozetleri lazim roman-kitap farketmez iyi calismalar..

arkadaşım 1-2 tane kitap ismi versen bakarımda 15 tane istiyorsun...
malesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri