miles_davis
New member
trapezus bana boyaların çözünürlüğüne asit etkisi hakkında 9-10 sayfa bilgi bulabilir misin?şimdiye kadar arkadaşlara göstermiş olduğun ilgiden dolayı da ayrıca teşekkür ederim.
KUVVACI' Alıntı:selam benim konum "basketbolda ağırlık ve kondisyon antremanları" şimdidien eline sağlık
Seabiscuit' Alıntı:arkadasım bana motıvasyon konusunda en az 18-20 sayfalık bı odev lazım..cesıtlı kaynaklardan ve kaynak ısımlerını yazarsanda sevınırım..sımdıden cok tesekkurler..
ödevini tam olarak bulamadım ama umarım bu kaynata işine yarayacak bişeyler vardırmiles_davis' Alıntı:trapezus bana boyaların çözünürlüğüne asit etkisi hakkında 9-10 sayfa bilgi bulabilir misin?şimdiye kadar arkadaşlara göstermiş olduğun ilgiden dolayı da ayrıca teşekkür ederim.
trapezus' Alıntı:
oonurr' Alıntı:the black cat veya railway children ingilizce ödevlerinden birini bulursan sevinirim şimdiden teşekkürler
red_doomsday' Alıntı:Felsefe donem Ödewi:
*Ahlak nedir?
*Genel açıdan ahlak nedir?
*Herkes için Geçerli bir ahlak yasası mümkün müdür?Değilse neden?
*benim açımdan ahlak?(Yorum Sorusu)
Lütfen acil yardıma ihtiyacım war? daha o ödewi elimle yazcam
sakirgs' Alıntı:
dökümanları inceledim herhangi bir problem yok ama ben yinede hemenpaylas.com'a tekrar upload ettim kolay gelsinred_doomsday' Alıntı:Dostum saolda ben bunu inidirdim ama garip garip işaretler çıktı bi yardımcı olsan