Siyaset ve Politika Şikayet&Öneri Başlığı

Newwave

Altın Üye
doğrudur

ancak

ümraniye soruşturması denilince

buda düzelir


yada böyle kürt açlımı diye kalır
Ben daha 10 dk önce ne dedim arkadaşım bu başlık altında kimsenin yazdığı şikayet veya öneriye bizim dışımızda cevap verilmeyecek bunu daha kaç kere söylememiz gerekli bilemiyorum iyi forumlar.
 

xxinuy

Banned
Böyle forumda hic görmedim!!!! .Form acilsinmi ,yoksa acilan konudami yazilacak cok düzensiz ve seviyesiz katilimcilar var malisef kusura bakmayin .
 

Newwave

Altın Üye
Böyle forumda hic görmedim!!!! .Form acilsinmi ,yoksa acilan konudami yazilacak cok düzensiz ve seviyesiz katilimcilar var malisef kusura bakmayin .


Arkadaşım öncelikle hoşgeldin : )

Yazdıklarından anladığım kadarıyla istersen bölüm kurallarını okuduktan sonra kendin bu kurallara uygun örneğin açtığın konunun siyaset politika ile ilişkili olması ve alıntı yaptığın haber kaynağının linkini bildirmen gibi bu şekilde konu açabilir istersen açılan konulara yazabilirsin tamamen sana kalmış ve son olarak seviyesiz bulduğun katılımcıların bölüm ve forum kurallarına muhalefet eden yorumları varsa beğenmediğiniz bu başlık altından bizlere bildirmeniz durumunda da mesaj incelendikten sonra gerekli değerlendirme yapılacaktır umarım sizi biraz aydınlatmışımdır iyi forumlar dilerim : )
 

ARCHANGEL!

New member
Yaptığınız Ayıptır ya Bi konu açtım Şehitlerle ilgili Hemen kapattınız 1-2 Dakika geçmeden konum silinmiş AYIP AYIP O kadar emek Veriyoruz Sizin Hiç emeğe SAygınız yok mu !
 

Newwave

Altın Üye
Yaptığınız Ayıptır ya Bi konu açtım Şehitlerle ilgili Hemen kapattınız 1-2 Dakika geçmeden konum silinmiş AYIP AYIP O kadar emek Veriyoruz Sizin Hiç emeğe SAygınız yok mu !
Emeğe saygımız çok mert arslan emin ol buna ama kurallara ve düzene göre hareket etmek zorundayız bölüm ve forum kuralları neyi gerektiriyorsa bizler onları uyguluyoruz ne bir eksiğini nede bir fazlasını şöyleki ;

Hackhell Forum - Duyuru : Serbest Kürsü

22. Hergün onlarca konu açılan bölümümüzde birde bir kaç cümleden olusan konuların açılması bizi köklü
bir kural koymaya itti bundan sonra hiç bir üye kendi fikirlerini belirten herhangi bir dayanağı olmayan konu açamaz.

Bu kural çercevesinde paylaşım yapılan konuların kaynağı linkleriyle birlikte verilecek kurala uymayanların konuları
1 saat içinde kaynak linkinin eklenmemesi halinde kapatılacak , üye uyarılacak tekrarında ceza alıcaktır.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir iyi forumlar diliyorum.
 

Newwave

Altın Üye
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/626336-mhp-toplantisinda-olay-cikti_____-2.html#post4725628

BU TRAFOO İSİMLİ ŞAHIS HER YORUMUNDA NEDEN ÜMMETÇİ CÜMLESİ KULLANIP ÜMMET'İ AŞAĞILAMA YOLUNA GİDER
Kelimenin anlamı itibariyle ve kullanılış biçiminde bir aşağılama olmadığını düşünüyorum şöyleki ;

TÜRK DİL KURUMU - Büyük Türkçe Sözlük

ümmet Ar. ummet

a. din b. Hz. Muhammed'e inanarak, onun yaptıklarını ve söylediklerini uygulayarak çevresinde toplanan Müslümanların tümü: Allah'ım, sen koru Muhammed ümmetini bu eşkıyanın zulmünden.

ümmet

Bir peygambere bağlı cemaat
Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü
Ümmet Köken: Ar.

Cinsiyet: Erkek
1. Bir peygambere inananların tümü. 2. Müslüman dinine bağlı olanların tümüne verilen ad.
Kişi Adları Sözlüğü

TÜRK DİL KURUMU - Büyük Türkçe Sözlük

ümmetçi

sf. Ümmetçilik yanlısı olan (kimse, görüş vb.).

Şimdi bu sözcüğü ümmetçi olarak kullanmanın ümmete bir hakaret niteliği zaten kelimenin anlamı ve bütünlüğü ile ilişki olarak taşımadığı çok açık ve zaten Türk dil kurumuda bunu açıkça ifade etmiş iyi forumlar.
 

Leke

Altın Üye

LOOPUSED

Altın Üye
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/627881-genelkurmay-orduyu-yipratiyor.html#post4729751

Basiclife için geçende şikayette bulunmuştum. olayı kişiselleşitirip şahsa dönük hakaret içeren postları var. her konuya en az 3-5 kez aksiyle yazdığım halde hala ordu düşmanlığıyla suçlandırması hoş değil. güncel olaylara onların gözüyle bakmadığımız için kimse beni ordu düşmanlığıyla suçlandıramaz.postundaki darbe gerekliliği bile kendi zihniyetini göstermekte ve bu yönüyle suç işlemektedir.gereken neyse lütfen.
 

Newwave

Altın Üye
Kaynak Yok diye Konum Kapatılmıştı Bu konuda da Kaynak yok ? Benim konum Kapatıldığına göre Bu konunun da kapanması gerekir ! İyi forumlar

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/628786-hala-hicbir-sey-yapmadigimiz-icin-ozur-dileriz-atam.html
Evet aynen dediğin gibi arkadaşım bölüm kuralları gereği kaynak linki belirtilmeyen veya konu açıldıktan 1 saat süre içerisinde konuya kaynak linki eklenmeyen tüm konular kapatılacak ve geri dönüşüm kutusuna taşınacaktır iyi forumlar dilerim.
 

HTML

Üst