mehmetünlü
New member
- Reaction score
- 0
karpuz kadar kafada çekirdeği kadar beyin olur ya işte aynı onun hesap bu senin yazdıkların
gören seni hakkaten adam sanır ama baksan reşit bile değilsindir
adamın affettiği militanlar bugün hala gelip bize sıkmakta , hala benim askerimi vurmakta benim toprağımı taciz etmekte ama yok sezer sizin tanrılardan biri değil mi ona da tapmaya devam ...
zamanın adalet bakanı kimdi ki cumhurbaşbakanı ne olsun
e tabi özal'dan sonra ilk defa adam görünce önce insan garipsiyor , sonra alışıcaksınız merak etmeyin
isteseniz de , istemeseniz de ....
Benimle Uğraşcağınıza Gidin Çay'da Çıra Oynayın... ,
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Bazı "Afları" Kamuoyunda Tartışılırken, Adalet Bakanlığı Af Kapsamına Alınan İsimlere İlişkin Rapor ve Dosyaların Bakanlık Tarafından Hazırlandığını Bildirdi.
Ne Diyor Adalet Bakanı...
Demek ki... Önce Adalet Bakan'ı Yani... AKP'li Bakan İmza Atıyor Sonra Gidiyor... İnsafiyet'e...
Bunuda Doğan Medyası Söylüyor CHP Medyası Varya O Söylüyor Öyle Değil İyi Okuyun
Bana Laf Yapacağınıza biraz Araştırın Biraz Beyininizi Kullanın Sonra Laf Yapın Gençler... aa pardon Çocuklar..=))
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/631260-gul-zere8217yi-affetti-3.html#post4754753
Bu ve Bunun Gibiler Belki Bende hatalıyım Ama Ezilince Hepsi Neden Böyledirler.. ???
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/631260-gul-zere8217yi-affetti-3.html#post4754661
diyecek lafları kalmayınca niye kendilerini abi - büyük diğerlerini ufaklık görürler ...
bu gerici zihniyete dur denmesini istiyorum
Abdullah Gül'ün Turgut Özal'dan Daha Çok İşlevi Var... AKP %47'lik Millet... Neden Yapmıyorda... Turgut Özal Olsa Yapardı.. O Zaman Bende Ortaya.. İsmet Paşa.. Olsaydı Şu An Tayyip'in Kellesi Urgan'daydı... Geçmiş'e Değil Geleceğe Bakın... =))
Tayyip bey hazretleri Turgut Özal Milliyetçi Adamdı.Vatansever adamdı.
Senin kadar kansız ve südü bozuk değildi.
Bence Bu Tür Adamların arkasına sığınıpta kendine rant sağlamaya çalışma.
Büyük ihtimalle onu değil ama Teröristlerle masaya oturan SENİ GÖREVDEN ALIRDI
fazla zorlama sigortaları yakarsın anlayabildiğin şeyleri düşün anlayamayacağın şeyleri düşün me
fazla zorlama sigortaları yakarsın anlayabildiğin şeyleri düşün anlayamayacağın şeyleri düşün me
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/631434-erdogan-8220kac-yil-daha8221-istiyor.html#post4755842
Kaynak eleştirisi yaptığım bahanesiyle bu mesajım slin di.Oysa ben kaynağı değil yazarı eleştiridim.
yazarı eleştime yazıyı eleştirme e ee biz yorum yapmayalım ozaman
Sadece açıklamaya çalıştın .Ama açıklyıcı olduğunu söylemek zor
Tamam Mod arkadaşının verdiği bir kararı hatalı bulup bunu itiraf etmenhoş olmaz zaten bunu da istemiyorum ama yapılan her şikayeti uygulamak zorunda değilsiniz.
Kurallarda sadece kaynak eleştirilmez yazar değil. Bu mantık doğru olsaydı şayet kimse bir başkası hakkında tek kelime değerlendirmede bulunamazdı.
Oysa burda Başbakanla veya üst düzey bir isyasetcinin bir açıklması verildiğinde kişilerden sadece o açıklamayı eleştimesini isteyemezsiniz .O açıklamayı yapan siyasetci nin şahsı yaptığı açıklamadn daha çok eleştiriliyor. Keza çoğu zaman yazarlarda böyledir
kaldı ki ben burda yazarın kendisi ile ilgili kurduğu kelimelerin benzerleriyle benzetme yaparak eleştiri de bulundum.Zaten bunuda renli bir biçimde gösterdim.
Yazarın ın kendisine söylediği şeylerin biraz değişiğini benim söylemem kaynak eleştirisi mi oluyor
eğer yazraın şahsına hakret edersem ozaman uyarın ama yazdığım cümleyi kaynak eleştirisi diye silmek komik olmuş
ozaman Newwave nin yaptığı açıklama boşa mı çıkıyor
ancak madem sigorta kelimesi uygunsuz sa sadece onu editleseydin daha iyi oludu.
kaldı ki oda hakaret mi tartışılır
neyse budurumlarda n neyin neden yapıldığını bilmemizde fayda olduğunu düşünüyorum
neyse uzatmamk adına son mesajım
ayrıca bu sefer anlayabildin mi cümlenin hoş olmadığını söylemeliyim
Neyse şunu anladım ki siz haklsınız !!!! bu yüzden buraya yazdığım PM leri silceğim
Teşekkürler .
Teşekkürler .bugunden olsun farketmez
Öyle konuşacağına sende katıl TSK saflarına sen bitir pkk yı
ayrıca çokmu seviyon pkk yıda büyük harflarla yazmışsın
MHP lideri Bahçeli de 'Cumhuriyet tehlikede' dedi. Bahçeli'ye göre cumhuriyete ve Atatürk'e yönelik organize saldırı var...
Bahceli nihayet gerçek yzüünü gösterdi.Bu mantık CHP ve ergenekon mantığı idi
Yazıklar olsun sana bahceli
Cehaletoğlu cehalet .. Mezheplerin doğuş tarihlerine bi bak bakalım , imam ların yaşadığı tarihlere ... Birde Peygamberin yaşadığı tarihe ... Böle bi tarafından uydurup gelip bide burda safsata konusursunya ...