Siyaset ve Politika Şikayet&Öneri Başlığı

.DepresyoN

Banned
Beton gibi kafa var ne desen işlemiyor sana arkadaş.Yaw görende atatürke küfrediliyor sanır.İYide bire meczup ne alaka kurdun sen şimdi.
Yaw ne alaka..Senin her istatistik raporun böyle fiyaskoysa tamamdır sorunun..Herkes sigara yasağından bahsediyor sen geçmiş neden bahsediyon bi saçmalamayı bırakır mısın.
En son buralara bi altı ay önce gelmiştim ve aynı bu konuyu gene bu adam açmıştı.Yahu çevirip çevirip getirmeyin şu konuları bıktık saçmalıklarınızdan paranoyak mısınız.
Yapacakları o zaten ülkeyi versek yarın herkesi astırmaya kestirmeye başlıcak despot herifler.
.
.
.
.
.
Bu üyenin bir çok mesajında hakaret ve kişisel sataşma var.(Konular fikir tartışmasından çıkıp kişisel atışmalara dönüyor seviye düşüyor.)

Bu üyeye özel yorum yapmak istemiyorum ,umarım bunada mecbur kalmam.....
 

VolkaN

Altın Üye
http://www.hackhell.net/geri-donusum-kutusu/599164-gizli-taniklar.html

Said-i Nursi Rus Ajanı konusu neden kapatıldı.
Fettullah Gülen, Türban, Hadisler sürekli serbest kürsü de yer alırken bu mu bölüm dışı ediliyor.
dini içerikli tartısma konularının kapatılması gayet normal

fetullah gülen konusu neden var ozaman ? diyebilirsiniz o konunun siyasi dini poltik bir cok yanı oldugu için ve devamlı tartısma cıktıgı için en uygun yeri burasıdır diye düşündük.

hadisler hiç bir zaman siyasi bir konu olmadı ama tartısmalar içinde gecmiş olabilir yada bir köşe yazarı bir hadisten yola cıkarak bir konuya deginmiş olabilir bu demek degildir ki hadisler burda paylasılacak.

türban zaten baslı basına bir siyaset malzemesi bunu demediğini farz ediyorum senin gibi siyaseti takip eden biri....

Said Nursi(hz) konusuna izin verirsen yarın İmam gazali(hz) sonra İmama safii(hz) isimler uzar gider ..

Buna bir sınır koymamız lazım taktir edersinizki sınırda belli yukarda söyledigim üzere.

umarım yeterince aydınlatıcı olmusdur

iyi forumlar
 

T

Banned
tayyip efendiye günahımı bile vermem, vermeyeceğim de! Hiç bir dinci adaya oyumu vermedim, vermeyeceğim. Bu arada dinci dedim de, bunlar dinci de değil, dinsiz bunlar dinsiz. Herkesi kandırıyorlar herkesi...
http://www.hackhell.net/siyasi-anketler/599952-basbakan-tayyip-erdoganin-karsisina-saglam-biri-ciksa-oyumu-akp-ye-degil-ona-veririm.html#post4499246
Kandırılan herkezten daha zeki olduğu için kandıralamayan arkadaşın insanlara dinsiz vs gibisinden hakaretlerini düzeltirseniz sevinirim
 

HTML

Üst