Siyaset ve Politika Şikayet&Öneri Başlığı

öz amcası hakaret etmekle kalmamış başından aşşağıda hayvan b.ku bile dökmüştür .

hakaret edilemez dediğin bir insan değilmi?deli muhammet diyen öz amcası değilmi?

hakaret edilemez değildir hakaret edilebilir hatta kıbleye bile döndürülebilir fakat hakaret edilemez demek yerine hakaret etmek şerefli insanlara yakışmaz demek daha doğrudur.

önder s.a.v in konuşmalarında muhammede yönelik her hangi bir hakaret yada kötü bir söz yoktur muhammede yönelik bir aşşağılamada söz konusu değildir.
araplara paranı kaptırma demek muhammede paranı kaptıma demek değildir .

AHA BENDE DİYORUM

Ne işiniz var arabın çöllerinde gidin fakirin fukaranın yardımına koşun.benim yurdumda açlıktan ölen çocuklar varken sokakta yaşayan çocuklar varken ne işiniz var arabın çöllerinde.
hadi gittin çöllere peki bunu allah kabul edecekmi razı olacakmı hadi allah kabul etti ben ve benim gibi düşünen insanlar razı olacakmı.

arabın çöllerine gitmenize yurdum bu haldeyken ben razı olmayacağım.( orda temmelli kalacak olanlar hariç)
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/507820-sav-ateizmin-misyoneridir.html

Bu mesajın silin mesini talep ediyorum.Çünkü saygısılık ve hakaret var
 

LOOPUSED

Altın Üye
açtığım konular sert olabilir şahsıma yapılan her hakareti sineye çekiyorda olabilirim,konuya yazdığım son mesajda niyetimide yazdım,burdan ATA ya saygısızlığım yok diyorum,buna rağmen atılan mesajlar iğrençleşmeye başlıyor , en son agni;

http://www.hackhell.com/3723104-post57.html
 

VolkaN

Altın Üye
Başlığa gereksiz mesaj atanların mesajları silinecek ve bu davranışta bulunan üyeler uyarılmaksızın ceza alacaklardır. Ceza alan üyelerin bu yöndeki tutumu devam ederse ceza süreleri arttırılarak uygulanacaktır, sırayla 3-5-7-10-15 gün ve sınırsız ban cezası (Bölüm modlarının, smodların ve adminlerin attıkları mesajlar bu kapsamda değildir)

bu kural kapsamında başlığa şikayet dışında mesaj atan şikayeti eleştiren ve özellikle söylüyorum burayı tartışma platformuna dönüştürmeye çalışanlar kesinlike ceza alıcaksınız üyelerin şikayetlerinden alıntı yapıp eleştirmekte bu kapsama girmektedir.

ayrıca bir üyeyi şikayet ediyorsanız attıgı mesajların linklerini bırakarak gerçekçi şikayetlerde bulunun aksi taktirde onlarda gereksiz mesaj niteliğine girecektir

aksini yapanlar kuralda görüldüğü gibi uyarılmadan ceza alıcaklardır
 

luckleon

New member
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/508328-sizin-ataturkunuz-hangisi.html konu başlığı altında 9. mesajı incelerseniz,

M.Kemal le ilgili fikir istiyorsan sen önce 5816 nolu kanunu ilga cesaretini göster.Ondan sonra görelim bakalım M.Kemal gerçekte kimmiş?

"Neden M.Kemali savunmak için bir kanun gereği duyuluyor? Böyle kanunlar Lenin Stalin Mao yönetimler de varsa? Mahud şahsın bunlardan ne farkı kalıyor?"

Yasalar eleştirilerek, Atatürk dikatatörlere benzetilerek hakarette bulunuyor. Bu edepsizliğin cezalandırılmasını taleb ediyorum.
 

öncü06

New member
yeter artık hep aynı kişiler açıyor bu tip başlıkları,
Atatürk ahirete inanıyor muydu? kime ne yav bundan burası siyasi konuların tartışıldığı yer mi olacak yoksa insanların dini inançlarının sorgulandığı yer mi.
üstelik yasalarda kimsenin dini inançları sorgulanamaz yazıyor yani bunu tartışmak suçtur üstelik tartışılan kişi de atatürk olduğundan çok daha büyük bir suçtur.
bu tip başlıklar açan arkadaşlar konunun kapanmasıyla paçayı yırtmamalı,cezalandırılmalı ki herkes her sağdan soldan bulduğu zırvayı gelip buraya yapıştıramasın,ben böyle bir uygulama talep ediyorum ve benim gibi düşünen çok arkadaş olduğunu da biliyorum.
 

VolkaN

Altın Üye

1001Design

330i ///M3 Design

LOOPUSED

Altın Üye
http://www.hackhell.com/3727155-post36.html
son iki mesajımızı incelerseniz konu anlaşılacaktır. soyumu sorguluyor cavabını verdfiğimde hakaretlerin önüne geçilmiyor.
bu kişşi hem soruyor cavplayıncada ,tavrı bu oluyor.benim yazdıkalrımda suç varsa ben buraya hiç takılmayayım ama bu edepsiz haddi fazla aştı..
 

luckleon

New member
Aynı konuda ben de bu LOOPUSED' den şikayetçiyim. Peygamber efendimizin laflarını hakaret amacıyla şahsıma yönelik olarak kullanmış. Lütfen gereğini yapın.

Ayrıca yukarıdaki mesajda da edepsiz deyip tekrar hakaret ediyor.

İlk hakareti konudaki şu mesajında;

"ceddimi sorgulamak sana ve senin gibilere düşmez ama cevaplıyayım,ne humeyni nede başka biri,..m.kemalde devlet büyüğü olarak gördüğüm ve hesabını iyi veya kötü HAKKA veriyor şuan ..benim bildiğim ATA -ana babadır..ceddir,kendi soyudur..RASÜL ölçüsüyle (veda hutbesindeki sözleriyle ); babasından başka soy arayan soysuzdur..''

Bu sözleriyle bana soysuz deyip hakaret ediyor. Utanmadan bir de peygamber efendimizin sözlerini kullanıyor bu iş için.
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Serdengeçti;3728367' Alıntı:
Çünkü iddianın sahibi "eğer Kılıçdaroğlu mahkemeye giderse geneleve gittiği arabanın plakasını bile veririm "deyin ce bizim tuncelili kemal in macası yemedi
Bu tip seviyesizce ifadelerle ilgilenilmesini talep ediyorum.İnsan gibi konuşmak için burdayız

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/508199-yuregin-varsa-benimle-ekrana-cik-2.html


Seviyesizce ifadelere cevap vermeyip şikayet etmeme karşın hala aynı kelimeleri söylüyor


Serdengeçti;3728496' Alıntı:
ben buradan iddia ediyorum ki mahkemeye vermeye macası yemeyecek
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/508199-yuregin-varsa-benimle-ekrana-cik-3.html



Tuğra Han;3729379' Alıntı:
hooop yavaş gel bakalım

freni patlamış kamyon gibi

dikkat et duvara toslayıp dağılmayasın.

tayyip den başbakan oluyosa herkes olur diyerek aslında baykalın ne kadar beceriksiz olduğunu kendi ağzınla itiraf ettin

15 yıldır kotukta oturupta ne hikmetse sadece baykal başbakan olamadı

bir konuşmasında " başbakan olmamadan siyaseti bırakırsam içimde ukde olarak kalır" demişti

bunu söyleyince inanki çok acıdım haline

hatta başbakanımıza rica ettim

lütfen 23 Nisan Çocuk bayramında koltuğunu 20 dakkalığına Baykala verde içinde

kalmasın zavallının

ama gerçi başbakanda haklı

20 dakkada bile ülkeyi mahveder bu Baykal
:)
Konuyla alakasız mesaj at deseler ancak böyle bir mesaj atılabilirdi.Konuyu dağıtıyor ve sataşma var ilgilenilmesini talep ediyorum...

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/508199-yuregin-varsa-benimle-ekrana-cik-4.html
 

HTML

Üst