gerçeklerle bağdaşmayan, hiçbir ispatı bulunmayan bu yorumun silinmesini talep ediyorum.
eğer yazıyı okursan şayet yazıda ispatı örneklerle açıklanmış
gerçeklerle bağdaşmayan, hiçbir ispatı bulunmayan bu yorumun silinmesini talep ediyorum.
tayyip kimmiş! obamayla benzerliklerini yazıyorlar bide! o adama köşeyi verende kabahat! o fotoğrafı gördünüzmü bilmiyorum, hani obama ayakları masaya koymuş, köselelerin altı aşınmış.kıyafet masraflarını kendisinin karşıladığı açıklanmış, bu adamla tayyibi hangi zihniyet kıyaslayabilir? hangi aklı olmayan kişiliksiz varlıklar(benim gözümde onlar insandan sayılmaz) o ikisi arasında benzerlik bulabilir? biri ülkeyi satıyo cebi dolsun diye, diğeri kendi masrafını cebinden karşılıyo.
la ne komik adamsınız ya ... obama tayyipin attığı tırnağın bakterisi olamaz...
Volkan 12. mesajda Bekir Coşkun' a köpek muamelesi yapılmış.
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/505101-benzerlik-bekir-coskun-2.html
Kaynağı eleştirmek yasak diye biliyorum, yanlış mı?
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/505343-dengir-mir-mehmet-firat-gorevden-alindi-6.html
küfürlerin bazı kelimelerini yazmayınca ban cezası olmuyor mu.
TAURUS isimli üye öyle yapmış..
serbestse bilelim... yok değilse gerğini yapın...
BAK ABUK SABUK KONUŞMA CANIMI SIKMA BENİM HİÇBİRŞEY OKUMADAN İŞİN İÇYÜZÜNÜ BİLMEDEN İNSANLARA İFTİRA ATAMAZSIN AYRICA PERİNÇEK'İN KİTABINI OKUYABİLMEN İÇİN BİRYERLERE DÜŞMEN DEĞİL ZATEN DÜŞMÜŞ OLDUĞUN FOSEPTİK ÇUKURUNDAN ÇIKMAN LAZIM AYRICA O ÇOK MERAK ETİİĞİN SEMİNERLERİ BANA DEĞİL AMERİKANIN PKK DAN SONRAKİ İKİNCİ KÖPEĞİ OLAN BAŞBAKANINA SOR AYRICA PKK YA YALANMAK BİZİM DEĞİL SİZİN GİBİLERİN İŞİDİR TALABANİYLE BARZANİYLE ELENSE G.TE PARMAK SALLAYAN BENDİM SANKİ KUZEY IRAKTA KÜRDİSTAN YURTSEVERLER BİRLİĞİNİN KARARGAHINI BENİM DAMADIM YAPIYOR SANKİ KUZEY IRAK A TÜRK VATANDAŞLARININ ÖDEDİĞİNİN YARI FİYATINA ELEKTRİK SATANDA BENİM DAMADIMIN ŞİRKETİ SANKİ TÜRK DEĞİLİMTÜRKİYELİYİM DİYEN DE BENİM ZATEN ÖNCE KENDİ PİSLİKLERİNİZİ GÖRÜN SONRA BAŞKALARINA BULAŞIN
chp nin otobüsü fuuşa gider her zaman diyen bi üyeyi şikayet ediyorum sadece mesajını EDİTLİYOSUN
benden kaynak isteyip okumayan üstüne üstlük pişkinlik yapıp seviyeyi düşüren remixtr isimli üyeye kıvırma işte g*t oldun deyince beni BANLIYOSUn..... bana biraz çelişkili gibi geldi.......
tahrik var göz önünde bulundurman gerekir kaynak isteyip okumadan hala bişeyler idda eden birinin forum da yeri var benim mi yok?????
merak etme farkındayız herseyin ayrıca öyle bir kelime kullanmadı o manayı sen cıkardın herkesin niyetini okumaya kalksak neler olur burda ayrımcılık yaptıgımız falan yok
kaynak isteyip okumaması benım problemım degil bu Forumunda problemı degil senden kaynak isteyip okumuyorsa sende cevap vermek zorunda degilsin bu kadar basit
adam senı tahrik edip banlanmanı saglamak istiyosa tahrik olmuyacaksın şikayet ediceksin gereken yapılır
ama sen hem şikayet ediyosun hem hakaret ediyosun o zaman ondan farkın kalmaz
anlatabildim mi tartısılacak bişey yok.....
ѕσηυη¢υ;3713871' Alıntı:http://www.hackhell.com/serbest-kursu/506572-alin-size-kemal-kilicdaroglu.html
Sözkonusu haber ile ilgili bir başlık mevcut
Bunlarda bölümü kirleten bonuslar
KONU 1
KONU 2
KONU 3
KONU 4
Tek başlıkta birleştirilmesini talep ediyorum
Bu nasıl iş ben anlamadım
bu arkadaş nezaman bir şikayette bulunsa herzaman yerine getiriliyor
diyor ki konular benzer.tamam kabul ediyorum benzer olduğunu
ama ilk defa benzer konular aynı anda bulunmuyor ki
geçmişte Deniz Feneri olayı ile ilgili birden çok konu aynı anda farklı konular olarak aılınca neden müdahale edilmedi
ve yine H.Üzmez olayında yine benzer konular açıldı kimse ses çıkarmadı
hatta bu şikayeti yapan sonuncu isimli arkadaş bu bölümde Anket başlığı adı altında bir konu açıyor.oysa forumda anket açma yeri farklı. bununla ilgili şikayetler olmasına rağmen bu konu hala buradan taşınmadı.
buda linki http://www.hackhell.com/serbest-kur...teyen-pankart-pankarti-onayliyor-musunuz.html
şimdi insanın aklına şu soru geliyor
sonuncu isimli arkadaş torpilli mi. nerdeyse tüm istkleri yerine getiriliyor
tamam ama bukadar da göz göre göre olmasın ayıp oluyor
l