Tüm Fırçalar [brushes] Buraya !!!

anduron

New member
üstadlardan yardım talebi

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba Üstadlarım ben 2 dilde bir site yapmak istiyorum bir tane template buldum onu editlemeye başladım bunun menü kısmının sağ üstüne 2 tane bayrak ikonu yerleştirdim.Yardım istediğim konu o ikonlara flashta nasıl türkçe ve ingilizce indexe yönlendireceğim birde bu 2 dildeki sayfaları nasıl bir birine bağlayıp organize edeceğim.Site flash + html olacak.Bir diğer konu ise buna ürünlerin hareket edeceği ve ürün resmine tıklandığında ürünle ilgili url'eye gidecek ama nezih hoş bir slayt bulamadım.Bende bi kaç tane slayt vardı onları ekledim hoş durmadı ve siteyi hostta yayınlayınca slayt görünmüyor.Biliyorum çok uzun bir yardım talebi oldu eğer bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
 

3mr

£ м ρ α χ
abii çokk sagoll kolaymış halbu kiii :D

ben photoshopa daha yeni başladığım içün pek fazla bişey bilmiyorum hatta bilmiyorumda dene bilirr bi sorumdaha olacak :D peki yanyana duran iki kişiden birinin boyunu nasıl uzata biliriz :D:D
boyunu uzatacağın kişinin çevresini seçili hale getirip (seçim araçlarını kullanabilirsin) ve CTRL + T komutu ile uzatıp kısaltabilirsin veya genişletebilirsin.

BİR DERDİM VAR.:( ya ben logo yapmak istiyorum nasıl yapıcam????
logo şöyle ya da böyle yapılır desek yalan olur. logo yapmada sınır yok. çünkü yapacağın logoyu isteklerin doğrultusunda yapmalısın. ama ps bilmiyorsan hazır logolardan yararlana bilirsin. sitede aratırsan bulabilirsin ;)
 

bedirhan70

New member
BİR DERDİM VAR.:( ya ben logo yapmak istiyorum nasıl yapıcam????
logo yapan için öncelikle teknik bilgin olması lazım. örneğin hiç bir profesyonel (istisnalar hariç) logoyu ps ve benzeri programlarda yapmaz. çünkü ps pixel tabanlı çalışır ve iki gün sonra logoyu yüksek çözünürlükte kullanmak istediğin zaman sorun çıkarır. onun için logo vs. tasarımlarını illustrator, freehand, corel vs.. vektörel çizim programlarında yap.:goz:

ama sen logo yapım tekniğini soruyorsan;
1- profesyonel bir logoda çok fazla renk olmamalı en fazla 2 bilemedin 3
2- logo karışık olmamalı
bu iki madde logoyu renk ve desen olarak sade yapar ve sade logoların akılda kalıcığı daha fazladır.
son olarak çizeceğin logo birçok kişinin yapmaya çalıştığının aksine "birşeyler anlatmak" zorunda değildir. önemli olan logonun akılda kalıcı olması ve firmayı hatırlatmasıdır. önceleri logo ve yapılan iş arasında bir bağlantı kurulmaya çalışılırdı ama sonradan firmalar farklı alanlardada çalışmaya başlayınca logo sadece yapılan işi anlattığı için yetersiz kaldı. kurumsal kimliğini tamamlamış bir şirketin logo değiştirmesi çok büyük bir maliyet olacağı için(ki eklenen her yeni sektör için işletmenin yeni bir logo tasarlaması beklenemeyeceğine göre :durdurun) logo birşeyler anlatmak zorunda değil. umarım yardımcı olmuşumdur.
 

TheMetaor

тм ρRoduction
Logo yapımi için Corel Draw Öneririm..
 

TheMetaor

тм ρRoduction
Güzel Bir Sete benziyor Link Kontrol edildi. Ana Başlıga taşıyorum..
 

HTML

Üst