Tüm Fırçalar [brushes] Buraya !!!

cs3te movie sekmesi var ordan yapabilirsin

tam olarak nerde açılayabilirmisin tşkler

window > Animation Hedefinde Yani...

2dln2pc.jpg

Nasıl Kullncagmzız Bılmıyoz Ama Elıne Saglık ındırıyoz Yınede

Programı açtıktan sonra "Edit>Preset Maneger" yapıcaksın. Zaten ilk olarak brush setler gelir karşına. Daha önceden rar dosyalarını bi klasöre çıkarırsın. içinden *.abr uzantılı dosyalar çıkacak. Neyse "Preset Maneger" da "Load" tuşuna basıp abr dosyasını seçeceksin. OK dediğinde seçtiğin seti yükler. Böyle böyle hepsini yükledikten sonra fırçalar kullanıma hazır...

eyvallah kanka oldu valla baya ıse yarıcak tesekkurler

teşekkürler gercekden geniş bir arşiv

Nasıl Kullncagmzız Bılmıyoz Ama Elıne Saglık ındırıyoz Yınede

bilgisayarımdan disket c veya d hangisindeyse oradan adobe klasoorunden cs2 yada 3 artık kullandıgn versiyona gore oradan presets klasorune girecen sonra orda brushes diye bi klasor olması lazım ona atıcaksın fırcaları

arkadaşım saol süper ama bunlar kasmasın photoshop u bir kere 2000 tane font yuklemiştim bilgisayar 2 3 dk acılmıstı onun misali olmasın photoshop ta :goz:

zaten brushlar için sabit başlık war .. onunla birleştiriyorum ..

arkadaşlar ben photoshopta bir resmin kafasını sağa sola çevirmek istiyorum bunu bilen varsa resimli olarak anlata bilirmi lütefen şimdiden tşkr ederim

arkadaşlar ben photoshopta bir resmin kafasını sağa sola çevirmek istiyorum bunu bilen varsa resimli olarak anlata bilirmi lütefen şimdiden tşkr ederim

yardımcı olayım

image > rotate canvas > flip canvas hortizonal

yani
23lmele.jpg

bu resime verdiğim yolu uygulayarak
ei9gs5.jpg

sonuç bu şekilde olur...
2wghaw2.jpg

umaım açıklayıcı olmuştur....

abr dosyasını sürükleyip photoshop içine bıraktığınızda brush paletinde görürsünüz gelen brush ları...
Teşekkürler.

abii çokk sagoll kolaymış halbu kiii :D

ben photoshopa daha yeni başladığım içün pek fazla bişey bilmiyorum hatta bilmiyorumda dene bilirr bi sorumdaha olacak :D peki yanyana duran iki kişiden birinin boyunu nasıl uzata biliriz :D:D

abii çokk sagoll kolaymış halbu kiii :D

ben photoshopa daha yeni başladığım içün pek fazla bişey bilmiyorum hatta bilmiyorumda dene bilirr bi sorumdaha olacak :D peki yanyana duran iki kişiden birinin boyunu nasıl uzata biliriz :D:D

eğer hiç bilmiosan biraz zor ama basitçe mantığı anlatayım... büyüteceğin kişiyi seçip yeni layere kopyala ve o layeri başla bir çalışma sayfasına at image> image size 'den boyutlarını büyült ve çelıştıın dosyaya at o layeri ve yerleştir...

eğer hiç bilmiosan biraz zor ama basitçe mantığı anlatayım... büyüteceğin kişiyi seçip yeni layere kopyala ve o layeri başla bir çalışma sayfasına at image> image size 'den boyutlarını büyült ve çelıştıın dosyaya at o layeri ve yerleştir...

anlamadım!! :D:D

Geri