Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek tıklamayla hemen indirmeye başlayabileceğiniz 30 adet
yüksek çözünürlüklü çok kaliteli paletler.
Photoshop programını kullanan herkes bu brush paketlerini indirmeli. Kurulumu çok basit, indirme tamamlandıktan sonra rar içerisindeki dosyayı çift tıklayın, otamatik olarak photoshop brush paletinize eklendiğini göreceksiniz. Umarım faydalı olur. İyi çalışmalar.
bildiğim kadarıyla swf ye bir köprü atayacaksan bunu flash içinden action script ile yapmalısın. yoksa olmaz.
buton özelliği verdiğin bir movie clip yada direk buton olarak yaptığın herhangi bir elemente
Kod:
on(release){
GetURL(www.siteadresi.com,_self);
}
şeklindeki action script kodu ile köprü verebilirsin. kodda büyük harf küçük harf hatası yapmış olabilirim biraz araştırırsan daha sağlıklı sonuçlara ulaşabilirsin.
Arkadaşlar mrb adobe CS4 Photoshop gümlemiş durumda çözümüni bilen ilacı budur diyen varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden tşk :saskin
dipnot:adobe master collection kurulu sistemimde fakat sadece photoshop kapanmış durumda üzerine kurmaya çalıştığımdada hata ile karşılıaşıyorum :saskin illustrator fireworks flash vb sorunum söz konusu değil yanlız photoshop :vur
licensing for this product has expired
hata mesajı çıkıyor ve direk kapanıyor bir crack vb birşey olması lazım CS3 te böyle bir sorunu crack ile halledildiğini gördüm yaptığım aramalarda fakat CS4 ile ilgili bir bilgiye rastlamadım.