hacher olmak icin nerden baslamak gerekir.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

extreme1

New member
hacker olmak icin nerden baslamak gerekir, ne okumali ne yapmali, lutfen soylermisiniz, benim hayalim bu
 

akifb

New member
İlk önce para biriktirin, kendinize bir bilgisayar alın ve babanızın telefonunu kullanın. Arkadaslarınızdan rica edin bir adet internet accountu { şifresi } alın: Eve gidin, internete bağlanın. Bağlandınız ve artık bir hacker olma yoluna doğru ilk adımınızı attınız.
Tek tek hacker sitelerini gezin. Gezmedik site bırakmayın, okuyun okuyun günlerce gezin arkadaslarınız dısarda manitalarla gezerken siz evde makinanızın başında internetin altını üstüne getirin. Gidin CD’ler alın, programları deneyin, hack sitelerinden çektiğiniz programları deneyin . Anneniz yanınıza mı geldi? "Hadi olm, yat uyu yarın okul var!" mı diyor? Sakın aldırış etmeyin iyi bir hacker en geç yatandır. Bunu unutmayın.. Devamlı araştırın. Araştırın, yemeğinizi makinanızın başında yiyin hatta tuvalet için yanınıza bir kap alın tuvalete gidipte zaman kaybedilirmi hiç ... Siz bir hacker olucaksınız bunu unutmayın. Belki biraz kilo verebilirsiniz. Manitanızı bu arada başkası ayartmış olabilir hiç önemli değil… Siz bir hacker olucaksınız ve bunlara değer diye dusunun. sakın pes etmeyin. Pes edenler ancak lamer olurlar bunu aklınızdan çıkarmayın. Siz hacker olucaksınız. Lamer değil..
Evet araştırdınız. Hack sitelerinden programlar çektiniz hatta bir tane pogramda cih virisü çıktı makinanızı elinize verdi. Gittiniz. 30 dolara hallettiniz. Hiç sorun değil olur böyle şeyler. Şimdi gidin irc’ye girin ve "Ben hacker’ım" deyip nuck savaşına girin… Evet, evet başardınız Karşınızdakini serverden düşürdünüz. Artık bir hacker oluyorsunuz. Ama o da ne serverden düşen kişinin arkadaşı sizi nuck bombardımanına tutmus . Ciiivvvv takk! O ses de ne öyle? Hımm… Kesin ana kart cpu vs vs diğer kartlar gitti. Hiç sorun değil… Hemen en yakın teknik servise götürün, 200 dolara hallederler. Evet irc’deki nuck savasından yenik çıktınız. Hatta 200 dolarınız gitti, daha doğrusu babanızın parası gitti… O da size hafiften hafiften sinir olmaya başladı ama kahvede arkadaşlarına "Benim olm bilgisayar öğreniyor. Çok meraklı inşAllah bilgisayar mühendisi olur da para kazanıp ilerde bize bakar" diyor. O yüzden 200 dolara fazla ses çıkarmadı.
Hemen şimdi yeniden toparlanıyorsunuz boşverin irc’yi sahten hepsi lamer... Elinde iki üç programla sizin gibi koskoca hackere saldırdılar... Ayıp bişi değil mi? Siz boşverin onların seviyesine inmeyin ve site hacklemeye başlamak için start alın. Evet unsecure programını buldunuz ve site hacklemek için kolları sıvadınız. Deniyorsunuz sabahtan akşama kadar site hacklemek istiyorsunuz ama olmuyor. Ne lanet şeyler değil mi? Şu site şifreleri bir türlü kırılmıyor. Ama sizin mutlaka site hacklemenız lazım. Evet hemen ne yapıyorsunuz? Gidiyorsunuz ve kendinize site alıyorsunuz. Hem de bedava olanlardan. Bir siteyi gezerken öğrenmiştiniz. Evet aldınız, hemen kendinize bir site yapıyorsunuz ve ftp programı ile siteyi upload ediyorsunuz ve hemen irc’ye girin gene bir siteden aldığınız reklam programı ile başlıyorsunuz sitenizin reklamını yapmaya ama sizin kim olduğunuzu kimse bilmiyor. Siteniz baya tuttu çok güzel... Günde en az 60 kişi girip çıkıyor. 3 gün oldu ve baya iyi bir site ama kimse sitenın yapımcısını bilmiyor ve sizi de normal olarak tanımıyor. Hemen şimdi yenıden site yapma programını açıyorsunuz ve index dosyasını arka planı kapkara yaptıktan sonra kırmızı bir yazı "Hacked by Ustahacker" yazıyorsunuz… Evet, artık siz usta bir hackersınız. Hemen siteyi upload ediyorsunuz ve siteye girenler "Aman yarabbim site hacklenmiş hackleyen Ustahacker" diyor ve başlıyor herkes arkadaşlarına anlatmaya.. Ehehee evet başardınız. Siz de bir site hacklediniz ve ününüz yayıldı. Olsun kendi siteniz ama siz bir site hacklediniz… Kutlarız sizi bravoo! Şak şak. Siz artık usta bir hackersiniz.
Tamam artık siz aşama kaydettiniz ve artık ne işiniz var site hacklemekle siz kendinizi ispatladınız. Canınız sıkıldıkça alır bir kaç site, hackler hackler durursunuz, ününüze ün katarsanız. Artık siz aştınız ... Artık sizi site hacklemek kesmiyor ne yapmalısın hemen kredi kartları şifresi yürütmeye baslamalısınız. Offf mübarek sitelerde gani, hemen hepsi kredi kartı ile yemek veriyor, elbise verıyor, film izlettiyor, oyun oynattırıyor. Siz niye para vereseniz değilmi bunlara... Alemin kerizi siz misiniz? Ne yapacaksınız? Hemen başka, saf, temiz, dürüst sizin için keriz olan kredi kartı ile internetten alışveriş yapan sazanların kredi kartı bilgilerini ele geçirçeksiniz... Siz bir hackersiniz ve bu hak sizde var. Size nasıl olsa kimse hesap soramaz! Neden? Çünkü siz bir hackersınız... Hatta siz artık hackerlıkla kafayı iyice bozdunuz bakkala ekmek almaya giderken mahallede size yabancı 4 - 5 kişi sataştı ve sende "Kesin lan! Laga luga yapmayın! Hepinizi hacklerim! Ben hackerim... Oyarım sizi ulann !" diye bağırdınız... Aman, aman sakın bir daha sağda solda hacker olduğunuzu bağırmayın! Çık cık ne ayıp bişi… Üst tarafta ne dedik? İyi bir hacker kimliğini gizleyendir. Aman sakın bir daha olmasın ...
Neyse siz artık usta bir hackersiniz ve kredi kartlarının hesap numaralarını öğrenmeye geldi iş artık. Gece gündüz çalıştınız didindiniz ve evet evet bir kredi kartı hesap numarası buldunuz. Çok şahane… Artık internet üzerinden bedava alışveriş yapabilcek hatta Amerika’dan kendinize pizza dahi ısmarlayabilceksiniz. Evet denediniz. O da ne? Kredi kartının süresi bitmiş. Çok kötü talihsiz bir durum. Üzüluyorsunuz ama sakın üzülmeyın, pes etmek yok. Devam ediyorsunuz ve evet evet gerçek bir kredi kartı yakaladınız ve daha süresi bile bitmemiş. Süper bir olay! Girdiğiniz alışveriş sitesi çok acemice tasarlanmış. Siz de anladınız. Acemi site yapımcıları müşterilerinin kredi kartlarını bir html dosyasında saklıyormus meğerse. Siz de uzantısını denediniz ve oldu. Bütün kredi kartları numaralarını aldınız. Bravo size resmen bir hazine buldunuz. Evet hemen başlıyorsunuz o alışveriş sitesi benım, şu gazino sitesi senin, şu paralı film sitesi benim gezmeye… Evet aradan 3 gün geçti baya yoruldunuz.
Gene akşam oldu ve siz makınanızın başındasınız . Daha kullanmadığınız kredi kartları var. Onları da kullanmak istiyorsunuz. Kullanın kullanın, siz bir hackersınız sizden kimse hesap sormaz. Hem kim demiş o kredi kartı sahibi kerizlere siz gidin internetten alış verin yapın diye değilmi ama haksız mısınız? Yoo... Hiç haksız değilsiniz. Bizce çok çok haklısınız. Evet şimdi girdiniz gene oyun sitelerine, oynamayın yeter artık şu gazino sitelerinde oyun oynamayı, bak kazanamıyorsunuz işte, bitirdiniz sahte 79 kredi kartını bu sitelerde... Kaldı şunun şurasında 60 - 70 kredi kartınız. Evet çevirdiniz ruleti, gelıyorrr kırmızı… Yok gelmedı gene, siyah geldi olsun. Arkana bak bu arada baban yanına geldi. "Seni çağırıyorlar olm, git şu kapıya bak diyor" . Sizde "Amannn baba gelemeceğimi söyle… Şu an bilgisayar başındayım görüyorsun, bilgisayar bilgimi geliştirıyorum" . Ama babanız "Olm sen git bak seni çağırıyorlar" diyor siz de oflaya puflaya gidiyorsunuz ve kapıyı açıp "Buyurun ne istediniz?" diyorsunuz. Der, demez sizi hemen 4 - 5 tane sivil baya yapılı kişiler karga tulumba tutuyorlar. Siz "Ne oluyor yavv? İmdaat akşam vakti adam kaçırıyorlar ". diye bağırıyorsunuz ama nafile, adamlar hemen babanıza ve diğer mahalle sakinlerine polis kimliklerini gösteriyorlar. Kimse bir şey yapamıyor ve siz karakola götürülüyorsunuz. Evet çok kötü bir son! Sizi bulmuşlar tabi… Tabi gene hata bizde, size internette gezerken "ip" numarasını saklatarak gezmesini öğretmemiz lazımdı.
Neyse, olsun iyi bir hacker arasıra 4 - 5 sene yatandır. Ama sizin babanız arabayı, evi, damı sattı ve sizi ancak 1 sene yatırdı fazla cezadan kurtardı. Cezanız bitti geçmiş olsun… Siz yeni kiralık evinize gidiyorsunuz ve makinanızın başına geçmek isitiyorsunuz. Ama nafile, babanız sizi kurtarmak için bilgisayarı da satmak zorunda kaldı… Olsun siz iyi bir hackersınız ve yeniden çalışır, para kazanıp bilgisayar alırsınız. Bravo size! Aradan 6 ay geçmeden, kendinize bir bilgisayar aldınız… Helal olsun, siz çalışkan bir hackersiniz. Haa bu arada haberiniz olsun babanız sizi kurtardı ama en az 20 tane kredi kartını kullandığınız adamın borçlarını ödeyemedi. Adamlar sizi dayısı, eniştesi, çoluğu, çocuğu hepsi arıyormuş. En iyisi siz bırakın bilgisayarı milgisayarı ufak ufak yeriniz keşfedilmeden ortalıktan toz olun. Size en iyi önerebileceğimiz bir yer var. Gidin, seyahat acentelerine hemen acil kendinize ABD-Newyork iline uçak bileti alın. Valla güzel bir şehir tavsiye ederim. Hem Amerika’yı da görmüş olursunuz .

kolay gelsin
 

manisalı m

New member
ya krdş öyle hacker olcam demeyle hacker olunsaydı oooo şimdi kaç kişi hacker olmuştu ben buna gülerim işte zuha zuhs zuhaha
 

.:CHECHEN

Banned
Sabır+Para+Zaman+Allahtan korkmuyorsan siteleri gezerek uygulama ve bilgileri takip ederek zamanla biyerlere gelebilirsin.
 

Lovalace

New member
Araştırma yap internetten ve sadece oku girişim yapmaya çalışırsan başarısız olursun önce okuyup iyice öğrenmeLisin

Byte ve Chip dergilerinin özel sayılarını al Hack ile ilgili .. internette pdf formatında mevcut bu sayılar araştır

unutma öncelikle okuman lazım direk bi siteyi yada bilgisayarı ele geçirmeye çalışırsan daha başlamadan herşey bitmiş demektir
 

extreme1

New member
Sabır+Para+Zaman+Allahtan korkmuyorsan siteleri gezerek uygulama ve bilgileri takip ederek zamanla biyerlere gelebilirsin.
ben zaten anliyorum bilgisaraylardan anlamasam bu sitede isim ne ama daha cok anlamak istiyorum

Araştırma yap internetten ve sadece oku girişim yapmaya çalışırsan başarısız olursun önce okuyup iyice öğrenmeLisin

Byte ve Chip dergilerinin özel sayılarını al Hack ile ilgili .. internette pdf formatında mevcut bu sayılar araştır

unutma öncelikle okuman lazım direk bi siteyi yada bilgisayarı ele geçirmeye çalışırsan daha başlamadan herşey bitmiş demektir
cok saol kardesim, ne okumami soyleye bilirmisin, aslinda ben programlama okuyorum, ama daha cok bilgi sayibi olmak istiyorum

hacker olmak mı :)pek anlamam ama hacker olmak için mükemmel bir zekan olması lazım ama hacker nasıl olunur sorusunu sorduğuna göre sen olamazsın heralde :)
bunu zaman gostercek
 

dgck

New member
arkdaşlar 3-5 msn ,knight şifresi vs. çalmakla hacker olunmaz.....Hacker olabilmek için pcyi çok iyi kullanabilior olmamız lazım elimimizde mütiş programların olması lazım....Vs. vs.
 

extreme1

New member
arkdaşlar 3-5 msn ,knight şifresi vs. çalmakla hacker olunmaz.....Hacker olabilmek için pcyi çok iyi kullanabilior olmamız lazım elimimizde mütiş programların olması lazım....Vs. vs.
ben pc yi cok demesekte iyi biliyorum, cok program lazim diyorsun, ben zaten program yapma okuyorum
 

.:CHECHEN

Banned
ben zaten anliyorum bilgisaraylardan anlamasam bu sitede isim ne ama daha cok anlamak istiyorum

bilgim var olayı olmaz.Bunu demicen en başta.Bilirim demicen daha çok öğrenicen.Ben msn şifresi kıran adamla site çökerten adamın karşılaşmasını izledim.Msn şifresi kıran adam diğerinin pcsinin ana kartını yaktı.Devamlı öğrenicen.Bilgisayardan anlama olayı diil bu.Ona bakılırsa bende photoshopta çizim yapıyorum üst düzey.ama gel hack de.HİÇ kelime yok:goz:

ha bu arada web tasarım ve sistemlerini sürekli çalış.Site indirmek için çok iyi asp php jsp vs.. bilmen gerekiyor.
 

extreme1

New member
bilgim var olayı olmaz.Bunu demicen en başta.Bilirim demicen daha çok öğrenicen.Ben msn şifresi kıran adamla site çökerten adamın karşılaşmasını izledim.Msn şifresi kıran adam diğerinin pcsinin ana kartını yaktı.Devamlı öğrenicen.Bilgisayardan anlama olayı diil bu.Ona bakılırsa bende photoshopta çizim yapıyorum üst düzey.ama gel hack de.HİÇ kelime yok:goz:

ha bu arada web tasarım ve sistemlerini sürekli çalış.Site indirmek için çok iyi asp php jsp vs.. bilmen gerekiyor.
soyledin icin tesekurler benim wep sayti gocurmeye niyetim yok, ben sadece bilgi sayibi olmak istiyorum herseyi bilmek istiyorum bilgisaraylarla ilgili
 

rocker_21

New member
hayallerine karışmak gibi olmasında ugraşma böle fani şşeylerle git normal insanlar gibi bişeyler hayal et ....
 

cukurovam

New member
ÖNCE BUNLARI OKUYARAK BAŞLA !!!??)(/(?!^+^!))(/é

“ TÜRKÇE KONUŞAN , TÜRK DÜŞMANI HACKERLAR “

ÖNCELİKLE BELİRTEYİM BU YAZI SADECE KENDİNİ BİLEN ÜLKESİ İÇİN ELİNDE VE ZİHNİNDEKİLERİ SANAL SAVAŞ TA KULLANANLAR İÇİN DEĞİLDİR.

OKUYACAKLARINIZ, TÜRK KİMLİĞİ TAŞIYAN, TÜRKÇE KONUŞAN, TÜRK EKONOMİSİNE VE TÜRK VATANDAŞINA ZARAR VEREN TÜRK DÜŞMANI OLDUĞUNU BELKİ ŞİMDİ ANLAYACAKLAR İÇİNDİR. HER TÜRK HACKER DURUP DÜŞÜNECEK VE AŞAĞIDAKİ YAZIDA KENDİNE AİT BİRŞEY VARMI BAKACAK.

SONRASINDA, "YA SUSUP TÜRK EVLADI OLARAK KENDİNE AİT OLAN ASIL GÖREVİ YAPACAK" YADA " BİRGÜN SIRA ONA GELECEK"

kendini vatan millet sakarya nidaları ile sahte milliyetcilik yapan forumlardaki avatarlarında utanmadan Bayrağımızı ve Atamızın resimlerini kullanan kendine HACKER diyenler, Hack işimi yapıyorsunuz lamer misiniz, yoksa Türk düşmanı ajanlarmısınız.
Bilmiyorsanız ona Hacker in ne olduğunu ve Lamerin ne olduğunu bilimsel olarak herkesin bildiği kelimelerle yazayım:

Hacker:

Hacker, yetenekli ve zeki bir bilgisayar kurdudur. Gerçek yeteneği ise bilgisayar güvenliği ve mantıksal programlama üzerinedir. Ancak Hacker'ın kötü bir yanı vardır, o da kötü adam olmasıdır. Hacker, güvenlik bilgisini kullanarak sistemlere sızan, virüs yazan yada yayan, amacı eğlenmek ve zarar vermek olan, çoğu zaman ün peşinde koşan, hırsız kelimesinin internet versiyonudur. Hacker lığın özenilecek tek tarafı, zekası, yeteneği ve zamanla sahip olduğu bilgi seviyesidir. Bunun dışında hacker, bildiğiniz hırsızlardan farksızdır.

Genellikle her programlama dilinden yada işlerine yarabilecek programlama/scripting dilinden, işlerine yarayacak kadar bilirler ve açıkları kendileri bulurlar. Bu açıkları kullanmak için ise elbette bir programcığa ihtiyaçları olacaktır ve bunları kendileri yazarlar.

Lamer:

Hacker olmaya özenen ancak yetenek bazında yetersiz kişilerdir. İnternette belli başlı sitelerden veya dökümanlardan öğrendikleri üç beş numarayı ezberleyip, nedenini nasılını bilmeden, bu işleri yapıp, hava atmaya çalışırlar. Bilgi bazında da, ezbere bildikleri hariç olmak üzere yetersizlerdir. Programlama veya scripting bilgileri yok denecek kadar azdır. varsa bile güvenlik mantığına sahip olmadıkları için, güvenlik alanında program geliştiremezler. Genellikle, konuştuklarında bilgi seviyeleri herkes tarafından anlaşılır. Amaçları eğlenmek, hayranlık uyandırmak veya ün gibi kavramlardır. Yaptıkları her işi ellerinden geldiğince herkes önünde yapmaya çalışırlar ve insanlara işin bitmiş halini sunarlar, nasıl yaptıklarını ise anlatamazlar. Saygı duyulmak isterler.
--------------------------------------------------------------
Bunları sanırım herkes biliyor.
İş vatan millet ülke güvenliği olunca her şey TEFERRUATTIR. ama kendi ülkendeki, bir siteye, devlet sitesine, özel ve ticari sitelere eğlence amaçlı saldırmak işin ahlaki boyutunu gösterir.

Ülke olarak Dünya liginde, Sanal alemde var olmaya çalışacaksın hem de ülkendeki web sitelerini amacı belli olmayan tarzda hack leyeceksin. Hadi yaaaa... Ondan sonra ben Atatürk çocuğuyum diyeceksin.

Sanırım artık bu tür düşüncede olan ve kendini Hacker diye adlandıranları
TASFİYE etmenin zamanı geldi...
"Önce vatan" kelimesini slogan edinenler.. Alooooo duyuyormusunuz..
Bu kelime onurlu, vatanseverlerin kelimesidir.

Önce bakalım hangi Yunan resmi sitesini, hangi ermeni sitesini hacklediniz, fransız sitelerinden hacklediğinize örnek verin. Yokmu ? Eeeee hani önce vatandı.

Yoksa sizin önce vatan derken söylediğiniz. "Önce Vatanımdaki, Bijuteri sitesi, e-ticaret sitesi, türk fun siteleri, Türkçe paylaşım yapılan siteleri vs vs eğlence için herşey MÜBAHTIR mı diyorsunuz.. ?" Bunları Hacklemek için mi bu kelimeyi kullanıyorsunuz.?

O zaman öyle demeyim." Önce Fransa" "Önce Yunanistan" "Önce Ermenistan" diyin. Belki Türk sitelerinden uzaklaşırsınız. Ve kendi kişiliğinizi en azında dürüstce söylersiniz. Bizde “ o zaten Türk değil” diyerek. Yaptıklarınızı normal karşılarız.

Biliyor musunuz ? Google da aratın, Ermeni sorunu yazın bakalım kaç türk sitesi karşınıza çıkıyor. her 100 siteden 99 tanesi ermenilere ait, Siz nasıl Hackersiniz, Bunlar dururken Ülkenizdeki sitelerin üzerinde kişisel bozukluğunuzu, toplumdan dışlanmışlığınızı, hiç olmazsa sanal alemde benim bozuk kişiliğimi ve tipimi görmüyorlarmı diyorsunuz. Korkmayın Her hacklediğiniz site sahibi neden hacklendiğini bilmediği için sabahtan akşama sizi tüm ailenizi anıyor.

Adam ticaret yapıyor, adam kişisel site kuruyor, adam ekmek parası kazanmak için ürünlerini tanıtıyor, Ama kendine Hacker diyen bazı soytarılar Türk insanının nasıl bir ekonomi ile yaşadığını bildiği halde kendini böyle tatmin etmekten UTANMIYOR…?

Sorsanız, anasının babasının cebindeki para ile yaşıyor.

peki bu arkadaşlar kaç ermeni sitesini, kaç Fransız sitesini kaç Danimarka sitesini Hacklemişler ???

Peki asıl soru geliyor KAÇ TÜRK SİTESİNİ HACKLEMİŞLER? Söyliyeyim. Hackledikleri her 100 siteden 95 tanesi Gariban Tüccar/ Türk siteleridir.

Ve utanmadan bunları kendi liglerinde sıralamaya koyup terbiyesizliklerini belgelemişlerdir.

TÜRK HACKER SİTELERİNE BİR ÖNERİM VAR !
(GERÇEK VATANSEVERLERSE-ÜLKESİNİ ve ÜLKE EKONOMİSİNİ DÜŞÜNÜYORLARSA)
Bu tür parazitleri temizleyin. Türk sitelerini vuranları dışlayın.
Puanlama yapacak ve destek verecekseniz, İçeride ve dışarıda
Atamıza, bayrağımıza, vatanımıza ve dinimize sövenlerin sitelerini vuranları koruyun.

Bizde destek verelim, Savunalım, Maddi manevi destek verecek platformlar oluşturalım.
Ama Eğlence için antrenman yapmak için bir tek Konuyla Alakasız Türk sitesini vuranı da bu alem de yaşatmayalım.

İŞTE KAMPANYA
“ TÜRKÇE KONUŞAN ve TÜRK DÜŞMANI HACKERLARA HAYIR ! “
 

kurtstrr

New member
1-İngilizce öğrenceksin.
2-Networking üst seviye öğrenceksin.
3-C++,Visual Basic,delphi bunlardan birini yada hepsini iyi derecede öğrenceksin
4-PHP. ASP vs. bunlardan birini yada hepsini öğrenceksin
5-İyi derecede internet bileceksin
6-Pratik zeka sahibi olacaksın
7-İşletim sistemlerini detaylı biçimde bileceksin.

şimdilk bu kadar bunları öğren dahası var ;)

bunları öğrenince zaten hack la filan işin olmıycak önemli yerlerde sistem mühendisi, ağ yöneticisi yada güvenlik uzamnı gibi işleri rahatlıkla bulabileceksin :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HTML

Üst