Tuman' Alıntı:Yasa önceden zina ve fuhuşu yasaklıyordu.Zina evli bir insanın cinsel başkası ile cinsel ilişki kurmasıdır.Aynı zamanda eşine ve ailesine ihanet etmesidir.Bence suç olması gerek.Zina yapacaksa evlenmeyecektir.
Aramızdan hangisi böyle bir durumu kabuledebilir.Biz Türküz.
Asıl acı olanı din bezirganlarının bu yasayı çıkarmış olmasıdır.
J@CK@L' Alıntı:Bu konuyu uzatmak ıstemem ama .
Kimse ben zina yaparım nede olsa dıye evlenmez!Zina yaptığı an nefsine yenık düşdüğü andır.Bu kımseyı ılgılendırmez.Özel hayattır.
Ben aldatılmayı kabullenemem.Kımse kabullenemez.Ama bunun cezasını eşinin seni boşamasıyla rezil olmanla yada belli bir nafakayla öduyorsun zaten..
Biz TÜRKİYE CUMHURUYETI'NIN cocuklarıyız..
Şeriat kurallarını kabullenemeyiz!!!
J@CK@L' Alıntı:Bu konuyu uzatmak ıstemem ama .
Kimse ben zina yaparım nede olsa dıye evlenmez!Zina yaptığı an nefsine yenık düşdüğü andır.Bu kımseyı ılgılendırmez.Özel hayattır.
Ben aldatılmayı kabullenemem.Kımse kabullenemez.Ama bunun cezasını eşinin seni boşamasıyla rezil olmanla yada belli bir nafakayla öduyorsun zaten..
Biz TÜRKİYE CUMHURUYETI'NIN cocuklarıyız..
Şeriat kurallarını kabullenemeyiz!!!
zina konusunda seninle örtüşen düşüncelerim olduğunu itiraf ve kabul etmeliyim... yalnız anlamadığım ve kabulde zorlandığım bir konuda yardımcı olursan sevinirim: kendi açtığın bir konuda bile insanlara çabuk sinirleniyor, tepki veriyorsun!... bu tür tartışmalı konularda ve günlük hayatında da bu kadar asabi ve fevri misin?...Tuman' Alıntı:Kardeşim eğer zinayı yapmak suç kabuletmek şeriat kanunlarını kabuletmek ise Atatürk Türkiye'sinden 2005'e kadar tam 82 yıl bu kanunlarla yönetildik,yani senin mantığına göre 82 yıldır Türkiye şeriat kanunları ile yönetiliyordu şimdi mi cumhuriyetle yönetilmeye başlandı.Aynı mantıkla şeriata göre hırsızlık yapmak da suç,kanunlarımıza göre de o zaman kanunlarımız şeriatçı mı?
Atatürk zamanında 1935'lerde sürekli zina yaptığı için idam edilen kadınlarımız da vardır,tarih okuyunuz lütfen.
Zina yapan biri eşini ve varsa çocuklarını aldatmaktadır ve suç olması gerekir.Aileyi korumama kanunumuzla anasayasamızda var olan bu yasa emperyalist Avrupa Birliği dayatması olarak kabuledilmiştir.
Tuman' Alıntı:Zina yapan biri eşini ve varsa çocuklarını aldatmaktadır ve suç olması gerekir.Aileyi koruma kanunumuzla Anasayasamızda var olan bu yasa emperyalist Avrupa Birliği dayatması olarak kabuledilmiştir.
Ne yani evli bir kadının zina yapması özel hayat ise evlilik çatısı altında birleştiği adamın özel hayatını çiğnemiyor mu?Evlilikle bazı hürriyetler kısıtlanır.Bekarsa zina yapsın o ayrı ama evli ise yapamaz.Yaparsa ve cezasız kalırsa bu durumda kocası kadını cezalandırma durumuna gider ve bu duumda haklı olan ahksız duruma düşer.
dj_aligator' Alıntı:arkadasım biz suan 2006 dayız dikkatini cekerim ben gecmişteki olaylar