Zidane; türkiye de akla ilk gelen takım fenerbahçe

Zidane'ın ßence Fenerbahçe'yi hatırLamasının Tek sebebi A$ağıdaki Yazıda anLatıLan oLaydır =) Sadece o yıLLardan Örnek bir maç ;P

tarih: 31.10.2001
Büyük ümitlerle başlamıştı F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi serüvenine. Ancak Barcelona maçıyla başlayan zincirleme kütü gidişler herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Sarı lacivertli takım, tarihindeki en kötü Avrupa mücadelesini yaparken, dün gece kara bulutları dağıtmak, hiç olmazsa 1 puan almak için sahaya çıktı. 1 puana uzanıyorum derken, 90+2'de Rivaldo sahneye çıktı. Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'nin bütün hayallerini yıktı.

Barcelona karşısında iyi oynadı. Serhat pozisyonu cömertçe harcadı. 1 puana uzanıyorum derken, 90+2'de Rivaldo sahneye çıktı. Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'nin bütün hayallerini yıktı.

İspanya temsilcisi Barcelona ise topu ayağında daha fazla tutarken, yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. İspanyol ekibi defansında da fazla açıklar verdi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında kazanılan serbest vuruşu kullanan Rivaldo, topu filelerle buluşturdu: 1-0

Fenerbahçe, böylece Avrupa Şampiyonlar Ligi'ni puansız olarak kapattı.

Stat: Nou Camp

Hakemler: Stuart Dougal xx, Gordan Mcbride xx, Davit Doig xx (İskoçya)

FC Barcelona: Reina xx, Reiziger xx, Puyol xx, Frank De Boer xx, Xavi xxx, Gerard xx, Gabri xx, Geovanni xxx, Overmars xx, Rivaldo xx, Saviola xxx

Fenerbahçe: Rüştü xxx, Mert Meriç xx, Mustafa Doğan xx, Rapaiç xx,Serhat xx, Ali Akdeniz xx, Ümit xxx, Lazetiç x, Abdullah xx, Johnson xx, Ali Güneş x

Sarı Kartlar: Dk. 16 Puyol, Dk. 21 Reiziger (Barcelona), Dk. 38 Mert Meriç (Fenerbahçe)

Maçtan notlar:
Tarihe geçen kötü rekor

Fenerbahçe ikinci kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir rekora ortak oldu. Çıktığı 6 maçta da yenilen sarı lacivertliler, attığı 3 gole karşın filelerinde 12 gol görüp, grubu 0 puanla tamamlayarak, Kosice ile birlikte Şampiyonlar Ligi tarihinde grubu puansız tamamlayan ikinci takım oldu. Kosice de 1997-98 sezonunda 6 maçı yenilgiyle kaparken, 2 gol atıp 13 gol yemişti.

2001 de değiliz 2008 deyiz ve zidane bu konuşmayı yeni yapmış uyan uzaylı.

bir de Gs bölümünde şöyle bir yorumuna denk geldim
Kazım,semih bu oyuncular malum zaten semih boş kaleye gol atarak gol kralı oldu

sanırım hafıza kaybına ugradın ya da geçici görme noksanlıgın var.otur Semih'in Şampiyonlar Ligindeki,TSL'deki gollerini izle ciddi sıkıntı var sende:saskin

ayrıca madem konuşmak istemiyorsun,hiç değinme bu seneki başarılarımıza..ya da ''ne başarısı'' diye çemkirme ne bileyim:goz:

Arkadaşlar Avrupada Kupa Almadığınız Sürece Hep kendinizi yemek zorunda kalacaksınız.Tartışmaya girmek İstemiyorum,Sözüm o dur NE Zaman Avrupada Kupa Aldınız O zaman Sizinle Bunları Konuşuruz.

sende benim yada bizim yazdıklarımıza cevap verecek kapasite yok da ondan konuşmak istemiyorsun kısıtlı dar anlayışınla bizim sana cevap bile vermememiz lazım aslında ama gerçekleri gör yaptıgın yorumları nasıl taraflı nasıl yanlış oldugunu gör okuyan herkes görsün rezil ol diye yapıyor herkes burda sana o kapak niteligindeki yorumları :durdurun:durdurun

Arkadaşlar Avrupada Kupa Almadığınız Sürece Hep kendinizi yemek zorunda kalacaksınız.Tartışmaya girmek İstemiyorum,Sözüm o dur NE Zaman Avrupada Kupa Aldınız O zaman Sizinle Bunları Konuşuruz.

o zaman gelip buralarda konuşmasan MONTANO...

sözünün eri ol lütfen ve biz kupa alıncaya kadar konuşma olurmu... lütfen...

MONTANO geç bunalrı yha..

sizin Ş.L de çeyrek finalde UEFA karşılaştığınız rakipler şimdi nerde yha

arsenal hiçbi zamn o kadrosu olmadı

r.madrid öle bi kadrosu olamdı

biz interi sevillayı chelsea ii eliyoruz siz bayern leverkusenden 5 yiyosunuz

sence bu söylediklerinde bi çelişki yok mu

Bi fanatizm ile konuşuyorsunuz

ewet bi fenerli oalrak uefa ve süper kupa almanızı kutluyoruz gerçekten önemli bi başarı

ama fenerin yaptıkları da bi başarı

tekrar söylüyorum 0 çekmiş olabiliriz tarihimizde ama..

UeFa ile Şampiyonlar Ligi aynı statüde değildir asla olmıyacaktır...

MONTANO miLLeti galyana getirmenin bir anLamı yok...ßurda fenerbahçenin galatasarayın başarıLarından söz ediLmiyor..zidane ve yorumLarı war...Her konuya tetikLeyici postLar atmamanı temenni ediyorum !!! ßu iLk değil hep böLesin.......ßiraz daha sakin !!!​

MONTANO miLLeti galyana getirmenin bir anLamı yok...ßurda fenerbahçenin galatasarayın başarıLarından söz ediLmiyor..zidane ve yorumLarı war...Her konuya tetikLeyici postLar atmamanı temenni ediyorum !!! ßu iLk değil hep böLesin.......ßiraz daha sakin !!!​

gs bölümüne girde kim tahrik mesjları atıyor gör

ßen spor böLümünün her yerindeyim...arasıra sürtüşmeLer normaLdir ancak bunu devamLı hale getirmek işin tadını kaçırır...
oLaya biraz daha yansız bak phone ve devam etme ikili konuşma oLmasın PM ataßiLirsin konuşuruz ordan...

avrupada en cok tanınan takım fenerbahcedır..basarılarını sayarsak 2008 sezonunda cl de ceyrek fınali...2008 sezonunda cl de ceyrek fınal
...2008 sezonunda cl de ceyrek fınal
....2008 sezonunda cl de ceyrek fınal
tabi basarızlıkta baya unlu olmanızı saglayabılıyor..bkz:besıktas

avrupada en cok tanınan takım fenerbahcedır..basarılarını sayarsak 2008 sezonunda cl de ceyrek fınali...2008 sezonunda cl de ceyrek fınal
....2008 sezonunda cl de ceyrek fınal
tabi basarızlıkta baya unlu olmanızı saglayabılıyor..bkz:besıktas

OoOoO000000OoOoO Cekip Gelen Bizmiydik ??? Ömrünüzde İlk Defa Çeyrek Finale Cıktınız Böbürlenmeyin Bu Sene Görcez Grublara Bile Kalamayacaksınız =)

0 çeken degil ama 8 yiyip rekor ş.ligi rakoru kıran sizdiniz :D bide öyle silik ezik oynamanız daha da beteri sahanızı geçemediniz o yüzden kıskançlık yapma

0 çeken degil ama 8 yiyip rekor ş.ligi rakoru kıran sizdiniz :D bide öyle silik ezik oynamanız daha da beteri sahanızı geçemediniz o yüzden kıskançlık yapma

Aynen öyle kardeş oraya bizim bu sene yaptığımızın 10 da 0,1 ini bile yapamadılar beşiktaş işte napcan:biggrin
düşünsenize chelsea & beşiktaş maçını 18-0 felan olurdu herhalde:D

Avrupada İlk akLa gelen takım galatasaraydır..Yigidin hakkını yigide vereLim..

Fenerbahçe sadece bu sene BaşarıLı oLdu avrupada..

GALATASARAY BİR ÜN YAPMIŞ

katılıyorum fener sadece bu sezon adını duyurdu ama gs yıllarca avrupayı salladı

GALATASARAYIMIZ şampiyonlar ligine en çok katılan 3. takım daha neyi tartışıyosnz ya :) maradonanın aklına da biz geliorz kıyaslamayı siz yapın bakalm :)))

GALATASARAYIMIZ şampiyonlar ligine en çok katılan 3. takım daha neyi tartışıyosnz ya :) maradonanın aklına da biz geliorz kıyaslamayı siz yapın bakalm :)))

top toplayıcı olarakmı en çok katılan maradona teknikdirektörlük yapsa yine fenere hoca olur aynen zico gibi g.saray takım filan değil akıllı olun:D

Geri