Zidane; türkiye de akla ilk gelen takım fenerbahçe

Ben sakin biriyim Görende seni Zidanın Menajeri zanneder,UEFA kupasıyla yetinmedik Süper kupa aldık üzerine şampiyonlar Liginin Gerçek çeyrek Finalini oynadık şimdiki gibi gruptan çıktıktan sonra hemen sallama final oynamadık Ne hikmetse bu haberler hep aynı gazete ve sitelerde yayınlanıyor.Demekki Böyle Haberlere ihtiyacınız var basında sizi kırmıyor,şişirdikçe şişiriyor,Böyle devam edin.Hala bizi Güldürebilen Dostlarımızın olması beni sevindiriyor.

Sen değil misin http://www.hackhell.com/showthread.php?t=421864 bu konuda değinilen Çeyrek finale ne başarısı diyen?şimdi Gs adına başarı olarak çeyrek finali yazıyorsun..

biz çok gördük ''Avrupa'nın en sevilen takımı'' avunmalarını,futbol olmayan Kanada'da yapılan ''Avrupa'nın en iyi takım sıralamasındaki Gs'' anketini.kimin avundugu belli arkadaşım.Bu sene yaptıklarımız,yapacaklarımızın habercisi.peki sizin 2000de yaptıklarınız kaç yılının habercisi?

Sizin Daima Medyaya Muhtaç olmanız Beni Sevindiriyor,Sizi Medya Başarıdan etti Hala sallıyor,Medya Sizi Şİşirmekten başka Bir şey yapmadı ve siz hala gerçekleri kabullenmiyosunuz, Türkiyenin Avrupa Ve Dünyada en Tanınmış ve en Başarılı Takımı GALATASARAY.dır.Bunun Tartışmasına asla Girmiyorum.Ayrıca Şampiyonlar liginde 0 puan çekme başarısı gösteren tek takım olma unvanınızı hala elinizde Bulunduruyosunuz.

Juventusta oynarken kuyruk acısı kalmıştı GS ye karşı tabi böle konuşur dönek herif..

şimdi başlık yine tartışma ortamına donmuş..evet fenerbahçe su anda GS den daha populer aldıgı yızdızlarla bu seneki avrupa performansıyla ....o yuzden bunu soylemesi cok ta garip degildir..

ѕσηυη¢υ;2924916' Alıntı:
Montano'cum biz 0 çektik sizde uefa-süper kupayı aldınız :goz:

isteyince oluyormuş SONUNCUkardeş teşekkürler,

Yalan malan siz buna sevinin anca...

sadece bir kısım...

Sarı Lacivertliler Devler Ligine ilk kez katıldığı 1996-97 sezonunda ise oldukça başarılıydı. Juventus, Manchester United ve Rapid Wien'le aynı grupta yeralan sarı lacivertliler, gruptan çıkamadı ama 7 puan topladı. Bu o güne kadarki en iyi sonuçtu. Kanarya, asıl sükseyi, uzun yıllardan beri Old Traford'da yenilgi yüzü görmeyen Manchester United'ı 1-0 yenerek yaptı. İngilizler bu yenilgiyi hâlâ unutmuş değil. Nasıl unutsunlar, o güne dek Avrupa kupaları tarihinde Old Traford'daki tek yenilgiyi yaşayadılar. Etkisi o kadar büyükdü ki, yenilgi sonrası takımın hisse senetleri borsada tepetaklak olmuş, büyük düşüş yaşanmıştı

sonuncu arkadaşım, bu sene avrupanın en iyi 8 takımdan biri Fenerbahçedir...

Milyonlar fenerbahçemizi izlediler bu sene bilmem farkındamıydın....

zidane için medya desteği diyenlere gülüyorum sadece zidane gazetecilik mi yapıyo bizim haberimiz yok:D

zidane dünyanın en büyük kulüplerinde oynamış eşsiz başarılar yaşamış bir adam eski maçları kuyruk acısı yapacak kadar boş adam değil aklına bile gelmemiştir galatasaray unuttu gitti
ama fenerbahceyi dünya aklından çıkaramıyor neden r.carlos bizde neden zico beyaaz pele hocamız neden büyük futbolcular transfer listemizde neden şükrü saraçoğluna gelen takım birdaha fenerbahceyi unutamıyor...
_________

Bir gün Real Madrid, Fenerbahçe'yle maç yapmak için Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça?
Raul demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoz.
Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina;
- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahçe'yle tek basima maç yaparım. demiş.
Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine. Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor.
- Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.
Zidane cevap vermiş;
- Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzüldüm.

bundan tanıyo olmasın :durdurun :durdurun :durdurun

ρ.н.é.η.σ.м.é.η.é;2924964' Alıntı:
Bir gün Real Madrid, Fenerbahçe'yle maç yapmak için Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi
- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça?
Raul demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoz.
Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina;
- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahçe'yle tek basima maç yaparım. demiş.
Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine. Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor.
- Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.
Zidane cevap vermiş;
- Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzüldüm.

bundan tanıyo olmasın :durdurun :durdurun :durdurun

siz fıkralarınızla biz gerçeklerimizle yaşarız...

Gerçek şuki istesenizde istemesenizde Zidane, Türiye deyince aklına Fenerbahçe geliyor...

sadece bir kısım...

Sarı Lacivertliler Devler Ligine ilk kez katıldığı 1996-97 sezonunda ise oldukça başarılıydı. Juventus, Manchester United ve Rapid Wien'le aynı grupta yeralan sarı lacivertliler, gruptan çıkamadı ama 7 puan topladı. Bu o güne kadarki en iyi sonuçtu. Kanarya, asıl sükseyi, uzun yıllardan beri Old Traford'da yenilgi yüzü görmeyen Manchester United'ı 1-0 yenerek yaptı. İngilizler bu yenilgiyi hâlâ unutmuş değil. Nasıl unutsunlar, o güne dek Avrupa kupaları tarihinde Old Traford'daki tek yenilgiyi yaşayadılar. Etkisi o kadar büyükdü ki, yenilgi sonrası takımın hisse senetleri borsada tepetaklak olmuş, büyük düşüş yaşanmıştı

sonuncu arkadaşım, bu sene avrupanın en iyi 8 takımdan biri Fenerbahçedir...

Milyonlar fenerbahçemizi izlediler bu sene bilmem farkındamıydın....
Tesadüf bir maç kazanmak güzel duygu Avrupanın 8 takımı olmanızın en bariz nedeni Avrupa Futbolunda çöküş yılına denk gelmeniz ve diğer malum nedense şampiyonlar ligi kurallarının değişikliğe yani daha basit olması gruptan çıkan takım hemen çeyrek finale kalıyor,bu kurala bir çok kulüp karşı çıkıyor,yarın dinamo kievde çeyrek final oynar.

isteyince oluyormuş SONUNCUkardeş teşekkürler,

bize 0 çektigimizi söylüyorsun ama başarılarımızı yendigimiz devleri mükkemmel oyunumuzu söylemiyorsun senin gibi tek taraflı Fb kompleksli biri ancak böyle yorum yapar peki kaç yıl önce alıp devamını getiremediginiz başarınızı sürekli tekrarlıyorsunda neden trömsö leverkusen helsinborg chelsea hezimetlerinizi saymıyorsun sadece 4 örnek verdim bak wien i felan evinizde yenemediginiz felan da var :durdurun:durdurun bide sana boşa futbol cahili demiyor herkes ş.liginde gruptan çıkan bi eleme daha oynuyor sonra çeyrek finale kalıyor ama sen daha bunu bile bilmiyorsun o elemede eledigimiz takımda sevilla son iki yılın eufa kupası sahibi ve süper kupa da kazandı sen git diger takımlarda psv geçen sene yarı final oynadı ş.liginde inter i saymaya gerek yok çok güçlü bi takım bunlar gibi güçlü takımlar cska da kadrosunda yıldızları olan bir sene öncenin uefa kupası galibi son olarak da chelsea yi yendik şimdi final oynuyorlar ve diger maçtada elimizden kaçırdık siz inter sevilla ve chelsea den fark yersiniz kötü leverkusen den 5 yiyen helsinborg a evinde yenilen bi takım olarak o yüzden sus

Tesadüf bir maç kazanmak güzel duygu Avrupanın 8 takımı olmanızın en bariz nedeni Avrupa Futbolunda çöküş yılına denk gelmeniz ve diğer malum nedense şampiyonlar ligi kurallarının değişikliğe yani daha basit olması gruptan çıkan takım hemen çeyrek finale kalıyor,bu kurala bir çok kulüp karşı çıkıyor,yarın dinamo kievde çeyrek final oynar.

futbolun çöküş döneminde ! (sana göre) fenerbahçe ilk 8'e kalıyo, yarın d.kievde oynarmış...

:clap:clap:clap

futbolun bu çöküş dönemide galatasaray niye adı sanı duyulmamış takımlara eleniyor...

montano, seninle tartışmaya bile girmeyeceğim, çünkü objektif değilsin.

Gerçek şuki zidane bunu söylemiş, kabul etsende etmesende...

o yüzden avutacak başka birşey bulun kendinize...

Fenerbahçem çöküş dönemide avrupanın ilk 8 takımı arasına girerken, senin galatasarayın diplerde sürünüyor...bunu çöz, Zidane bunu çözdüğü için ilk önce bunu söylüyor zaten!!!

inşallah anlatabilmişimdir...

Avrupa'nın çöküş yılında neden Gs Uefa'da gruplardan Bordeaux'un yardımıyla çıktı ve hazin bir sonla Uefa'dan elendi?neden Bjk gruptan çıkamadı?

Hayır gruptan çıktıktan sonrada gelen rakip sizin övündüğünüz ve övünülecek bir kupa olan Uefa kupasını 2sene üst üste almış olan Avrupanın en formda kupa takımıydı..Çeyrek finale kalmak için de Sevilla'yı elememiz gerekiyordu.bahsettiğin gibi gruplardan çıkan direkt oalrak çeyrek finale kalmıyor:goz: Bu arada Gruplardan rekor puanla çıktık demiş miydim :goz:

Ön elemede oynadıgımız Anderlect bile Uefa'nın favorisi Bayern'e elendi..hemde sizden daha üst turda,PSV de yarı finalde elendi Uefa'dan yanlış hatırlamıyorsam:goz:

Zidane'ın ßence Fenerbahçe'yi hatırLamasının Tek sebebi A$ağıdaki Yazıda anLatıLan oLaydır =) Sadece o yıLLardan Örnek bir maç ;P

tarih: 31.10.2001
Büyük ümitlerle başlamıştı F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi serüvenine. Ancak Barcelona maçıyla başlayan zincirleme kütü gidişler herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Sarı lacivertli takım, tarihindeki en kötü Avrupa mücadelesini yaparken, dün gece kara bulutları dağıtmak, hiç olmazsa 1 puan almak için sahaya çıktı. 1 puana uzanıyorum derken, 90+2'de Rivaldo sahneye çıktı. Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'nin bütün hayallerini yıktı.

Barcelona karşısında iyi oynadı. Serhat pozisyonu cömertçe harcadı. 1 puana uzanıyorum derken, 90+2'de Rivaldo sahneye çıktı. Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'nin bütün hayallerini yıktı.

İspanya temsilcisi Barcelona ise topu ayağında daha fazla tutarken, yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. İspanyol ekibi defansında da fazla açıklar verdi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında kazanılan serbest vuruşu kullanan Rivaldo, topu filelerle buluşturdu: 1-0

Fenerbahçe, böylece Avrupa Şampiyonlar Ligi'ni puansız olarak kapattı.

Stat: Nou Camp

Hakemler: Stuart Dougal xx, Gordan Mcbride xx, Davit Doig xx (İskoçya)

FC Barcelona: Reina xx, Reiziger xx, Puyol xx, Frank De Boer xx, Xavi xxx, Gerard xx, Gabri xx, Geovanni xxx, Overmars xx, Rivaldo xx, Saviola xxx

Fenerbahçe: Rüştü xxx, Mert Meriç xx, Mustafa Doğan xx, Rapaiç xx,Serhat xx, Ali Akdeniz xx, Ümit xxx, Lazetiç x, Abdullah xx, Johnson xx, Ali Güneş x

Sarı Kartlar: Dk. 16 Puyol, Dk. 21 Reiziger (Barcelona), Dk. 38 Mert Meriç (Fenerbahçe)

Maçtan notlar:
Tarihe geçen kötü rekor

Fenerbahçe ikinci kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir rekora ortak oldu. Çıktığı 6 maçta da yenilen sarı lacivertliler, attığı 3 gole karşın filelerinde 12 gol görüp, grubu 0 puanla tamamlayarak, Kosice ile birlikte Şampiyonlar Ligi tarihinde grubu puansız tamamlayan ikinci takım oldu. Kosice de 1997-98 sezonunda 6 maçı yenilgiyle kaparken, 2 gol atıp 13 gol yemişti.

biz iki sene üstüste uefa kupasını kazanmış bir takımı sevillayı eledik tabi zidanede ronaldoda ronadinyoda bizi hatırlayacak bizim sevillayı elememiz kadıköyde chelseayı eli boş göndermemiz 10 uefa kupasına değer bunu içinize sindiremiyorsunuz.

Arkadaşlar Avrupada Kupa Almadığınız Sürece Hep kendinizi yemek zorunda kalacaksınız.Tartışmaya girmek İstemiyorum,Sözüm o dur NE Zaman Avrupada Kupa Aldınız O zaman Sizinle Bunları Konuşuruz.

Geri