Zekeriya BEYAZ'ı Nasıl Buluyorsunuz??

Zekeriya BEYAZ hakkında düşünceleriniz...

• Söyledikler çok doğru

Kullanılan: 27 13.1%
  • Bazı söylediklerine katılmıyorum

Kullanılan: 13 6.3%
  • Medyatik olmak için böyle konuşuyor

Kullanılan: 39 18.9%
  • Söyledikleri dine uygun değil

Kullanılan: 17 8.3%
  • Ne söylediğini bilmiyor

Kullanılan: 110 53.4%

• Kullanılan toplam oy
    206
TSM' Alıntı:
savunduğu ve söylediği bazı şeyler var ki çok haklı ama fikrimce bu savunduğu şeyleri öne çıkarmak,vurgulamak için sıradışı davranıyor

sonuç itibarı ile medya maymunu,dangalak,şarlatan ifadelerine katılamayacağım,söylediği ve anlatmak istediği kimi konularda doğruluk payı da mevcuttur,anlaşılamıyor olabilir

tamamiyle katılıyom TSM ye

bir de eklemek istediğim bir şey var Zekeriya Beyaz deyince forumda bir arkadaş var onun avatarını kullanıyoo o geliyoo aklıma ,,onun bazı mesajları beni gülmekten öldürüyoo yanlış anlamyın yani o resmi görüyom bide yorumları görünce bitiyom gülmekten,,
arkadaş çoğunlukla adulta yazıyoo
YANLİŞ ANLASILMASIN:::

Oda zekerya hoca gibi biridir nolcak...

o adam raatsız ya :D zekeriya white lol onu bulmak kolay nerde kadın prog. varsa aç orda kesın görürsün

FLeTCh®' Alıntı:
ne söylediğini bilmeyen medya maymunu

valla benim söyleyeceğimi söylemişsin ne diyeyim tam diyecektim medaya maymunu başka bişey değil bi baktım sen demişsin

bi zaman hüseyin üzmez'in tartışma programının birinde dediği gibi Adamın GÖZLERİ GİBİ KULAĞIDA ŞAŞI AYRICA :D

Bence kendi bile ne dediğini anlamıo bizim anlamamız sizce de saçma deilmi :mad:

Alıntı:
AdmiX´isimli üyeden Alıntı
dangalagin teki... dini laf oyunu gibi goruyor.. onun verdiii vaazi veya sozu dinneyenin aklina zciiim

valla bir insana dangalak lakabı bu kadar mı yakışır yaff...... :clap:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bu adam iltifat almayı haketmiyor bence. ben şimdilik bir kelime arıyorum bakalım en uygununu kim bulacak

dine deilde dinin tersine hizmet eden kamilin teki

Medya Eşşeği Kendini Alim Sana Gevşeğin Tekii

Bence Hocanın söylediği bazı şeyler doğru .ama dile getirmesini yanLIŞ döküyo vede bizim medyamız Olayı sapıttırıo..ben bir cok konuşmasını dinLedim ramazandayken hatırlarsanız öpüşmek orucu bozuomu bozmuomu gibi bir konu atmıştı ortaya.Ama adamın kendisi farklı bişi anlattı bizim medyamız farklı döktü ortaya..Bence bütün sorun Medyada !

Medyada yer alış biçimi tamamen yanlış saptırıyolar adamcagızın dediklerini ayrıca koskoca profesör olmus adamı aşşagılamak saçma geliyo bana.Söylediklerini begenmiyo olabilirsiniz size saçma geliyor olabilir ama hanginiz çıkıpta ben o adamdan donanımlıyım daha çok şey biliyorum diyebilir ki? ben öyleyim diyecek zerzevat mutlaka çıkar ama o zaman da sana derlerki adamın okudugu yazdıgı kitap sayısı senin hayatında yaşadığın gün kadar.

Sakın yanlış anlamayın zekeriya beyaz taraftarı felan değilim ama koskoca dedem yaşındaki bir prof a da böyle şeyler söylenmesi ayıp yani

abi bu adami hic sevmem kendi sacma düsüncelerini güzel dinimize alet ediyor.ulan birde sunu can kulagiyla dinleyen insanlara hayret ediyorum nasilda her anlattigi gercekmis dogruymus gibi dinliyolar aval aval. sahte profesör ne olacak......

[StİnG]' Alıntı:
zekeriya beyaz oLduğu gibi anket te cok sacma .

Saçmaysa katılma bilader,silah zoruylamı anket yapıyoz...

Size birşey söylemek istiyorum.bazen zekeriya beyaz misyonerlerle tartışma programına katılıyor...bigün seyretmiştim masanın bi ucunda bizim hoca diğer ucunda ise misyoner...bizim hocayı göreceksiniz bağırıyor çağırıyor,öteki sakin ve nedediğini bilerek konuşuyor(yalan olsada)...bizimki köpürüyor;yok gevurun d....leri, yok vatan hainleri...hiç dinle alakalı birşey demiyor ama....sonunda misyoner dayanamadı ve nededi biliyormusunuz;;
hocam dedi;işte müslümanlık sizin gibi bağırıp çağırmayla anlatılmaya çalışıldığı için kaybediyorsunuz....

hiçbir söylediğine katılmıorum o adam bunak yaaa...

bence keşke din proğramlarına değilde haydar dümenle beraber proğrama çıksalar daha iyi olmazmı

"Medya maymunu" desem ayıp etmiş olurmuyum? Ama bildiğim şu adam uzmanı olmadığı din konusunda sırf ilgi var diye atıp tutuyor.

Ali Sahin' Alıntı:
abi bu adami hic sevmem kendi sacma düsüncelerini güzel dinimize alet ediyor.ulan birde sunu can kulagiyla dinleyen insanlara hayret ediyorum nasilda her anlattigi gercekmis dogruymus gibi dinliyolar aval aval. sahte profesör ne olacak......

eheuehe haklsıın walla modernleşme adında millet açmış ağzını g...nü bi yerini onu dinliyo a.q suç onda değil onu dinleyende a.q

Türkiyenin En Seksi Erkeği SeçiLmemişmiydi Bu Medya Maymunu :)

Geri