Zekeriya BEYAZ'ı Nasıl Buluyorsunuz??

Zekeriya BEYAZ hakkında düşünceleriniz...

• Söyledikler çok doğru

Kullanılan: 27 13.1%
  • Bazı söylediklerine katılmıyorum

Kullanılan: 13 6.3%
  • Medyatik olmak için böyle konuşuyor

Kullanılan: 39 18.9%
  • Söyledikleri dine uygun değil

Kullanılan: 17 8.3%
  • Ne söylediğini bilmiyor

Kullanılan: 110 53.4%

• Kullanılan toplam oy
    206
bu adam yorumsuz:)

daha doğrusu yapılacak yorum yok:)

yaw bu adamdan nefret ediyorum onu t.v de gördüğümde onu bir kaşık suda boğasım geliyor adamdan tiksiniyorum yaw...

yaw bu adamın hocalıkla alaksı yok adam masonlara hizmet ediyo yaptığı şeyler ortada dini küçümsüyor sadece

Gündemde tutulmak için böyle yapıyor bence yoksa onun bi şeyden anladığı yok...Sinir oluyorum yaa o adama ne uyuz şey bide bilenlermiş gibi konuşmuyor mu iyice sinir oluyorum deli oluyorum...

ya o adam ne söylediğini bilmiyor

ne söylediini bilmiyo kesinlikle komedi yaa o adam ahahahahahaa

Lerzan Mutlu Vaktiyle ıstırmıştı cok seviorum bu adamı var ya en class imamlardan birisidir ahanda caps su tipe bakın ALLAH AŞKINA YA ..
35165.jpg

00045685.jpg

zekeriya_beyaz.jpg

Kesinlikle bu Sahis ne dedigini bilmiyor.Ve sade Show yapiyor:mad:

Zekeriya BEYAZ,ı çok iyi tanıyan biriyim hatta evine bile iş icabı ikikez gitmek nasip oldu bana çok yakın oturuyor düşüncelerinizde haklısınız tanıdığım kadarıyla boş boş konuşmaktan medyada kalmaktan başka bir uğraşı olmayan biri:Sopa

anlatmadan edemeyecem ..

bi röportaj da adama soruyorlar zekeriya hoca oruç hapının mahsuru omadıgını söyledi siz bu konuda ne diyorsunuz

adam süper bir cvp verdi :

Bence Zekeriya hocanın kendi hapı yutmuş

hauahuahauahauaaa:D:D:D

sadece ne kadar hakaret kelimesi varsa hakeden şempanzenin birisi bana göre şakraban ya varya adına bile uyus oluom duyunca

gündemde kalmaya çalışan birisi sadece

adam ilahiyat profu ve geçmişte inanamyacağımız yerlerde görev yaptı merak ediyorum acaba o zamanlardada bu görüşlere sahipmiydi eğer öyleyse bu adamı nasıl ve kim buralara getirdi. bu ünvanları aldı oruçluyum o yüzden küfür edip onun seviyesine inmiyecem adam bilin.li konuşuyor maymun olmasına kendi izin veriyor

Geri