Zekasına Güvenenler Buraya =)

By CaPTaiN' Alıntı:
İlk karşı tarafa çektirir ;)

edit : yanlış anlamışım :D

2.edit: 2 kağıdı birden çeker herhalde ;) Herifin yaptığını gün yüzüne çıkartır..

Fakat sultanın yanında veziri itham edememektedir.

değil captain ne yazıkkı :)

o zaman boş ver kurayı yazı tura atalım fln der heralde ;)

katılımda hat safhada hee yıne magnetayı bekleyecez anlasılan :)

vezire desin ki sen cek bırını desın bende cekıyım.once sen ac bende kalana razı oluyum desin
boylelıkle elindekini açmadan yaşama hakkı kazanır.:)

kurayı çeker ve açmaz. geriye kalan seçeneği vezirin açmasını ister çıkan seçenek ölüm olacaından elindeki kağıdı açmasına gerek kalmadan kurtulmuş olur

ben geldim

magneta sultanın yanında veziri itham edememektedir..

Çektiği kağıdı kimseye okutmadan yutar..

Diğer kağıtta "ölüm" yazdığı için.. yutmuş olduğu kağıtta "yaşam" yazıcaktır :)

Boylece ölümden kurtulur :)

magneta ve rigal dogru cvp lar :) devam edıyoruz sorulara..

30 adet tavuk var ve bu tavukları 5 günde kesmemiz gerekiyor ama her gün için tek rakamlı sayılar ile kesilerek 5nci gün 30 tavukta kesilmiş olmalıdır.

Örn : 1nci gün 7 tavuk
2nci gün 3 tavuk gibi yani tek rakamlı sayılar. :)

vezire desin ki sen cek bırını desın bende cekıyım.once sen ac bende kalana razı oluyum desin
boylelıkle elindekini açmadan yaşama hakkı kazanır.

dark bu yanlış cevap mı:eek:

J@CK@L' Alıntı:
dark bu yanlış cevap mı:eek:

evet ne yazıkkı secmesı gereken mahkum vezır degıl , mahkumun öle bır lüksü yok sen sec ben benımkıne razı olayım dıye :)

cebinde gördüğü liralar kadar kuruşun ve kuruşların yarısı kadar lirasının toplamının 2 kadar parası vardı :) bildimmi ??

dark flood yapmışsın :) editler misin

1 2 7 9 11 bence cvp budur. ilk gün kestiğim tafuk ölememiş baktım ki 2. gün ben de kestiğim tafuk sayısı tek sayı olsun diye 2 tane daha kestim can çekişeni de kestim 3 etti.yani 1. gün teknik aksaklıktan dolayı ve beni kan tuttuğundan dolayı tam kesememişim de :D

magneta acık konusayım sorunun cvbı aslında net bı cvp degıl bende bıldıgımı yazayım buraya ama mantıksız bır cvp

1.gun=9

2.gun=11

3.gun=5

4.gun=5

5.gun=kesılecek tavuk kalmadı ve 5 gün içinde hepsi bitti :)

Geri