zaferceza Fıkraları

!!!sizce fıkra nasıldı???

• Kullanılan toplam oy
    57
bu da iyiymiş de hepsini tek sayfada yayınlasan daha iyi olmazmıydı tesekkuru ilk sayfaya bastım :D

Güzeldi =)

paylasım için ty ama ben bu fıkrayı anasınıfında bile anlatmıyodum

zaferceza fıkralar bölümündeki 20 konun birleşti , diğer konularada rahatca ulaşılabilmesi için.

Adam elindeki son parayla kumar oynamaya karar verip LasVegas`ın yolunu tutar ve inanılmaz bir talih: tam 3 milyon dolar kazanır.

Hemen otel yönetiminin kendisine açtığı kral dairesinden karısına telefon eder:

- "Evde misin?"

- "Evet kocacığım."

- İyi, hemen bavulunu hazırla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandım."

- Kadın sevinç dolu bir çığlık atar:

- "Ay harikasın!!

Hemen hazırlanıyorum..

- Peki ama nereye?

- Paris,

- Karayipler?

Adam cevap verir:

- "Umumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol."

hani fıkra bu ya bi fenerbahçeli bi galatasaraylı bi de beşiktaşlı üç futbolcu beraber tatile giitmişler arap yarımadsına.ilk gece gidiolar bi gece klubüne başlıolar içmeye hey hat ki birinci kadeh bitmeden kollarına polisler takılıo. meer ülkede darbe olmuş yeni iktidar katı şeriat rejimini getirmiş.bizim futbolculara ölüm cezası verilmiş...
durum türkiyede büyük yankı yapmış bürokratlar araya girmiiş ceza müebbete çevrilmiş,şeyh merak etmiş kim bunlar die çağırtmış futbolcuları...
bakmış üçü de bildiimiz türk "siz türkler ii insanlar oluosunuz onun için cezanızı 30 sopaya çevirdim "demiş "bunun yanında bi de ne isterseniz o olsun" die eklemiş
fenerliye sormuşlar 30 sopayı yemeden önce istein ne die "sırtıma bi yastık bağlayın" demiş
10. sopa da yastık dağılmış 20 sopayı paşa paşa yemiş
bjkliye sormuşlar "iki yastık bağlayın" demiş
20.sopada yastık dağılmış 10 sopayı yemiş
gsliye gelmiş şeyh bakmış "ben seni tanıom şampiyonlar liginde kafirlere gol attın sen iki şey isteyebilirsin onun için" demiş
gsli cevap vermiş "önce" demiş "cezanın 500 sopa olmasını istiom" herkesşn dili tutulmuş
ikincisi ne demişler "fenerliyi sırtıma bağlayın" demiş:p:p:p

Geri