Youtube 'nin Engellenmesi Sizce Dogrumu

Youtube 'nin Engellenmesi Sizce Dogrumu

• Kullanılan toplam oy
    108
hayır doğru değiL...

Bencede bugün youtube da olan şeyler yarın başka tubeLerde oLabilir..

Ozaman tüm tubeLer yasaklanacak,açıkçası video denince aklıma ilk geLen sitelerden biriydi..

Fazla uzatmyim kısacası başka çözümLer bulunabiLir..!

Türkiyenin yaptıgı Şeyleri kafam aLmıyorrr..Dünyada en Cok tıKlanan Sitesi Youtubeyi KapaTıolar Olucak iş deil yhaa wala ben ordan Film seyrediodum part part:saskin

her turlu giriyoruz we hala koyarlar bizde karsı cepheden saldırmalıyız sanki anonymaouseden girildigini bilmiyen yoktur o yusden gereksiz hala video koyup izliorum suan

başka çözümler olabılırdi yavv

Türkiye İçin Gerekli diyen yobaz kimdi acaba... ne biçim bişey bu ya...bu işin modern iranı filanda kalmadı. adamlar direk girip istediklerini yapabiliyorlar...pff...

yaw ben anlamıorum dünyanın en büyük video sitesi upload edilen videolara hiç mi göz gezdirmio??bu nası iştir??bi de insanlara hakaret normalde suçken internette bunların mübah olması bana çok saçma gelio..ki burda bahsedilen şahıs ATATÜRK
ayrıca engellenmesi yerine videoların silinmesi daha iyi olurdu

Kurunun yanında yasta yanması Diye Buna derim Ben

türkiye açısından bir reklam sitesi gibiydi herkes türkiyeyi tanıyordu ikincisi türkiyeye karşı inernetten oynanan oyunlara karşı türk halkı ordan karşı koyuyordu şimdi düşmanlar yayınlıyacak ama cevap verecek bir toplum bulamayacaklar çakallar egemen olacak kurtlar arka planda kalacak

o zaman bu tür içerikli bütün siteleri kapatsınlar. bence çok saçma

Ben Hala Gİrİyorumkİ Benİ Kİmse Engelleyemezzz KardeŞİmmmmmmmmmm

youtube göz önünde olduğu için kapatılıyor ama kapatılınca elimize bir şey geçmiyor
daha mantıklı çözümler bulunabilir

engellenmesine gerek yoktu diyorum bende başka bi şekilde halledilebilirdi..örn videolar kaldırılabilir youtube yetkilileri özür niteliğinde bişeyler yayınlayabilirlerdi türk medyasında

benim için fark etmedi ben yinede kırdım girdim

Geri