Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiyenin yaptıgı Şeyleri kafam aLmıyorrr..Dünyada en Cok tıKlanan Sitesi Youtubeyi KapaTıolar Olucak iş deil yhaa wala ben ordan Film seyrediodum part part:saskin
her turlu giriyoruz we hala koyarlar bizde karsı cepheden saldırmalıyız sanki anonymaouseden girildigini bilmiyen yoktur o yusden gereksiz hala video koyup izliorum suan
Türkiye İçin Gerekli diyen yobaz kimdi acaba... ne biçim bişey bu ya...bu işin modern iranı filanda kalmadı. adamlar direk girip istediklerini yapabiliyorlar...pff...
yaw ben anlamıorum dünyanın en büyük video sitesi upload edilen videolara hiç mi göz gezdirmio??bu nası iştir??bi de insanlara hakaret normalde suçken internette bunların mübah olması bana çok saçma gelio..ki burda bahsedilen şahıs ATATÜRK
ayrıca engellenmesi yerine videoların silinmesi daha iyi olurdu
türkiye açısından bir reklam sitesi gibiydi herkes türkiyeyi tanıyordu ikincisi türkiyeye karşı inernetten oynanan oyunlara karşı türk halkı ordan karşı koyuyordu şimdi düşmanlar yayınlıyacak ama cevap verecek bir toplum bulamayacaklar çakallar egemen olacak kurtlar arka planda kalacak
engellenmesine gerek yoktu diyorum bende başka bi şekilde halledilebilirdi..örn videolar kaldırılabilir youtube yetkilileri özür niteliğinde bişeyler yayınlayabilirlerdi türk medyasında